Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • http://mrak.org

    citaj koji se gore spominje je rekao Groucho Marx

    avatar

    14.01.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • PRIMORSKI SERONJA

    hm da... ja sam neki dan dobio neregistriran komentar. 12.1. Dakle tad je još radilo. ? sad ni kod mene ne fercera. booo. Komu se mogne mailat?

    avatar

    14.01.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Thanks mrak -- http://tinyurl.com/c68k5

    avatar

    14.01.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • PRIMORSKI SERONJA

    oops naslovna strana kaže da će neregistrirani bit u funkciji od utorka-srijede. Živi bili živili GORE POTPISAN KAO BLOGOMDAN SAM JA TEK KASNIJE SAM PROVJERIO DA SE NEKO VEĆ NE SLUŽI TIME - SLUŽI I ISPRIČAVAM SE

    avatar

    14.01.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • Budalaj lama

    Željko, nikud ti ne ideš! Ti ostaješ tu, gdje jesi, jer gdje bi onda mi, siroti too muchy otišli? Ovaj je blog već danas vjerojatno najobavješteniji blog Hrvatske, a samo da se pridruže (ili raspričaju, bolje kazano) još dva, tri posjetitelja (evo: DIS; mrak; Tomica...tek da dam primjer) uz Matu, neofita Frana i moju budalastost, bit će to pravi gang bang! Moramo mi tebe vratiti u novine, to ti je moj jedini plameniti cilj. Možda bi u tom smislu bilo dobro da osim društvenopolitičkih prokazivanja počnemo talambasati i po Matinu resoru: recimo, možeš li zamisliti kakvo bi to dževu diglo da ja sad izživciram Matu tvrdnjom da je Mate Ujević bio učeniji od Tina, ili da ti uzgred spomeneš da je Jagna Pogačnik pismenija od Ede Popovića! ACHTUNG! Pišući ovo slušam tv. Čujem: Sjutra je Zec kod Ace! E, Aco, ako sad zajebeš i ispadne da je sve to niz dlaku šjor Ive, točno ću prestat gledat tistu emisiju. A sve mi tako nešto sluti...Ne bi u ovako riskantnom trenutku Zec dolazio na nesigurno, kaj ne? Što vi mislite, vi domaći? Ne dolazi Zec zbog sebe, nego zbog sela, kako kaže uzbečka međunarodna.

    avatar

    14.01.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • edo

    Pa, ako nešto ima smisao to je anonimni komentar, jedino takav daje pravu crtu ljudskosti komunikaciji. (Čast registriranim blogerima!). I nepredvidljivost, dakako! Pozdrav.

    avatar

    15.01.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • leb

    Eto vidiš, da nisu zabranili anonimne komentare ne bi se budalaj-lama možda ni javio. Svaka medalja ima dvije strane. Osim ako nisu izmislili okrugle medalje.

    avatar

    15.01.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • Budalaj lama

    Okrugle jesu, moj djed Lebe. Ali kuglaste nisu! Voli te tvoj istinski poštovatelj, skromni Budalaj lama, uz slijedeći citat tvog nikad dovoljno nahvaljenog pera: "Sramota je mene plaćati da pišem, s tim se slažem. Ali nije to moja sramota, to je sramota onih koji me plaćaju. Što se tiče kvalitete priča objavljenih u večernjaku dušo draga, naspram njih su i recepti na podravkinim juhama drame! "Kuhajte na laganoj vatri" je tok svijesti, poigravanje s dogmama potrošačkog društva, udaranje determinizma direktno u želudac... (leb 24.12.2005. 12:02)" Tako je govorio Lebowski! To je genijalno: na spomen receta Vegeta juhice i uputu: kuhati na laganoj vatri, tom čovjeku, naime čovjeku!, pada na pamet troje: recept toka svijesti, poigravanje s dogmama potrošačkog društva, i udaranje determinizma direktno u želudac! Dobro, lako bi sad bilo kazati: Eto, zato je Leb pisac! Ali, ako dopustite, već ovaj pasus dokazuje da je Leb ne samo dobar pisac, nego u nas vrlo rijedak pisac: duhovit pisac! Stari moj, samo naprijed! Uzdignuta čela, i, jasno, kurca! Om mani gotovac padme hum na sutli!

    avatar

    16.01.2006. (02:18)    -   -   -   -  

  • leb

    Eh, znao sam da zajebo jednu dimenziju medalje kad sam napisao da su okrugle!!! Hvala vama lama. :)

    avatar

    16.01.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • Budalaj lama

    Nema veze, nisi ti kriv. Ta, tko bi to mogao znati!? Zato ja i jesam lama jer ipak imam nešto dublji uvid, tj. uvid i u dubinu stvari. A tek u toj dimenziji krug se ukazuje kuglom. (I tak...Sve ovo treba zapravo odrecitirati uz pratnju lire. Paunovi šeću uokolo. Sveto proljeće u zraku. Lav i košuta. Paradiso terrestre...) Lebac, jel' vidiš da sam ja pravi drug koji drži datu riječ, tj. istinski pionir: svima sam trubama jerihonskim rastrubio onaj koan o dogmama potrošačkog društva. Ne vjeruju da je to jedan čovjek sam smislio! Misle da je to plod rada naraštaja, poput poslovice ili piramida.

    avatar

    16.01.2006. (15:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...