Komentari

samomisli.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


  • Helix

    Sva ti čast, nisam sigurna da bih isto tako postupila kad bi se radilo o mojem nećaku. Jednom sam i ja njega nagovarala da piše blog, ali je odbio ovim riječima :"Neću. To je preveliki pritisak, znati da svi mogu čitati to što ti pišeš." Nisam ga više nagovarala, on vjerojatno nije tip koji bi se želio izražavati na blogu, javno. Možda kasnije.

    avatar

    13.01.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Bravo, mama! Poštuj i dalje njegovu intimu. Uostalom, sigurna sam da će doći vrijeme kad će ti sam reći koji je njegov. ;)

    avatar

    13.01.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • tipkojisjedi

    Mislim da bih svakako pogledao taj blog! I šutio 'kao grob' o tome. I nikada ne bih komentirao! Niti bilo kome rekao. Svoj ponos i zadovoljstvo - ako je tome mjesta - zadržao bih 'za uvijek' za sebe. No mogao bih saznati što ga zaokuplja, što ga muči! I ispraviti (neprimjetno) ako se nešto opravdano odnosi na mene. Ili nakon nekog vremena razgovarati o temi koja je donekle bliska njegovom problemu - naravno ako on prihvati takav razgovor. Jasno je da bi to bio izuzetak i da na većinu postova ne bih ni pokušao reagirati. Pozdrav!!

    avatar

    13.01.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • espadrila

    jučer sam te se sjetila, nekih sitnica o kojima si pričala na kavi i ne znam zašto, palo mi je na pamet da bi tvoj sin mogao imati svoj blog. e jesam vještica. inače nije me bilo kod tebe neko vrijeme jer mi se tvoj blog jako teško ili nikako nije htio otvoriti. novi dizajn mi se sviđa, u srijedu mi je ispit pa se vidimo poslije toga, teme za kavu se samo gomilaju...:)

    avatar

    13.01.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • tipkojisjedi

    Da, i design bloga je puno bolji - lakše se čita! (Ljubim one crne s ljubičastim sitnim slovima...). A od danas se i brže otvara!

    avatar

    13.01.2006. (16:00)    -   -   -   -  

  • Friva

    Ne znam što bih napravila. Ne mogu sigurno reći da ne bih ćirnula. Vjerujem da ćeš ti najbolje napraviti jer ga najbolje i poznaješ. Pozdrav tebi i njemu!

    avatar

    13.01.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @helix, vjerujem da bih čitala jedino kad bi mi on sam rekao za svoj blog. Budući da mi nije rekao da ga ima, osjećam da nemam pravo na čitanje ; @beštijice, uh, da, bilo bi divno da mi sam kaže. Onda bih sigurno odmah navalila na njegove postove :-) @ponton, poznavajući svoga sina, ne vjerujem da on tamo piše o stvarima koje ga muče. Kad ga muči nešto za što vjeruje da ja mogu riješiti, onda mi to sam kaže, a za sve drugo mislim da ne spada u majčinsku 'domenu'. Što se novog dizajna tiče, i ja sam se već prilično naviknula na njega. @espi, e jesi vještica. Hajde odvali to u srijedu pa ćemo proslaviti. @friva, a tko zna kako ću ja još reagirati. Možda jednom znatiželja ipak prevlada pa ćirnem, no borit ću se svim snagama da se to ne dogodi :-)

    avatar

    13.01.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    bravo cool mama! kad za to dođe vrijeme sigurno će ti reći.

    avatar

    13.01.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • alkion

    Nekako se ne mogu oteti dojmu da mu se sada malo ulaguješ???? Logičan zaključak: on zna za tvoj blog i vjerojatno ga čita, dakle pročitat će i ovaj post. Sada on zna da ti znaš i sad smo opet na početku. Ipak ja vjerujem u njega i njegovu izjavu da si "cool mama" bez obzira na to čitaš li ili ne njegove postove. Napokon kada mu se učini da ih trebaš pročitati vjerujem da će sam doći i zamoliti te. :)))

    avatar

    13.01.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    a ček... sigurno je već pročitao ovaj post i sada zna da ti znaš :) a može biti ponosan na svoju mamu koja je pustila njegove stvari na miru :)

    avatar

    13.01.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @alkione i misteriozo, on ne čita moj blog. A ne čita ga iz jednostavnog razloga jer mu je - dosadan! Zanimao se za njega samo kad je bilo riječi o dizajnu. Drago mu je da pišem i da imam blog, ali njegov sadržaj mu je totalno nezanimljiv.

    avatar

    13.01.2006. (23:46)    -   -   -   -  

  • dnevnik šumskog crnca

    ovako trebaš kopat to je kul!! :)) šala mala. nego i moj buraz, nešto mlađi isto otvorio blog. na moj nagovor. al on je pisao samo nešto o svemiru i tako i ja sam ga non stop posjećivao...i ostavjlao komentare anonimne s raznim potpisima tako da misli da ga puno ljudi čita. A onda sam mu uzeo kompjuter i odnio ga u zagabriju! :))))

    avatar

    14.01.2006. (00:15)    -   -   -   -  

  • dolphin poetry

    Samo pazi da se na taj nacin ne udaljis od sina.Bitno je znati svaki njegov korak, ali da on ne zna da vi to znate...Djecu treba kontrolirati.I sama sam djete.Mozda bi otisla van kontrole da me starci nisu uvijek pazili i savjetovali.Ako to radite ne mora znaciti da niste cool mama.Sretno. Pozdrav

    avatar

    14.01.2006. (01:42)    -   -   -   -  

  • pastir

    a okad ja malog uspomenića čitam i dopisujem se s njim, i nije mi baš toliko kul stvari priča o tebi kao što nama prodaješ priču..

    avatar

    14.01.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • pastir

    i zašto opet šteka ovi tvoj mini fav, sad mi naslov neće da prihvati pih...

    avatar

    14.01.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • pastir

    e da imam novi post, zaboravih reći

    avatar

    14.01.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • pastir

    a sad je odjednom cili mini fav nesta...pa ja ću poludit

    avatar

    14.01.2006. (10:56)    -   -   -   -  

  • pastir

    evo je opet doša ali još mi naslov nije prihvatija ma nemogu više skaliču daj onu trinajsticu da ja popravim procesor

    avatar

    14.01.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • misko

    Moje duboko poštovanje! Bez zafrkavanja: posupila si kako bi rijetko koja mama postupila! Zabadaju nos u privatne stvari djece sa otrcanim i neiskrenim objašnjenjima...Pozdrav iz sunčane Rijeke nakon duge šetnje!

    avatar

    14.01.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • pegy

    Meni tvoj sin, barem iz ovoga što sam čula od tebe, izgleda kao jedan pametan dečko, možda i zreliji od svojih vršanjaka. Uvjerena sam da će blog iskoristiti što je bolje moguće. Razumijem maminu znatiželju, ali izdržat ćeš ti to. :))

    avatar

    14.01.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • indian woman

    pa baš jesi cool mama :-) koliko god vjerovala dam joj oprostila, nikad neću zaboraviti trenutke i osjećaj koji sam imala kad sam skužila da je moja mama čitala moj lexikon (sjećaš se onih famoznih lexikona iz vremena osnovne i srednje škole?), a kasnije i dnevnik... mislim da su to bile stvari koje su me najviše pogodile u životu... kao što rekoh, oprostih i sjećanje na to više ne izaziva lavinu osjećaja, ali, eto, sjetim se još...

    avatar

    14.01.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • igoric

    zapravo je cijela prica o tome da ne treba citati bratu jezevu kucicu, da on ne bi tvoj dnevnik drugima, zar ne? :)))

    avatar

    14.01.2006. (16:58)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @skalinovski, sram te bilo, oteti malome računalo i odnijeti ga kilometrima daleko... koliko je nenapisanih postova o svemiru zbog tog tvog čina propalo :-)))) @pastiru, ma nemaš ti pojma o blogu malog Uspomenića - već bi se on meni potužio da se dopisuje s tobom. I opet ti o mini favsima, jedan dan ću ih maknuti samo da više ne prigovaraš! @misko, hvala ti - ne znam je li 'ispravno', ali bolje se osjećam ovako.

    avatar

    14.01.2006. (17:11)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @pegy, i ja se nadam da ću izdražati :-))) @indian woman, točno znam o čemu govoriš - meni su te situacije najteže traume iz djetinjstva @igoric, brat kojemu sam ja čitala 'Ježevu kućicu' nije onaj brat koji je čitao moj dnevnik. Imam dva brata, a ja definitivno ne bih imala poriv čitanja 'Ježeve kućice' nekome tko mi je ukrao dnevnik :-)))

    avatar

    14.01.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  • igoric

    What a mistake-a to make-a...

    avatar

    14.01.2006. (18:51)    -   -   -   -  

učitavam...