Komentari

furuna.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • umoran

    Probleme ne možeš izbjeći ali ih možeš pobjediti. Ne bježanjem (ubiti) nego životom. Kada kažeš da čovjeku tako malo treba - što je to malo što ti treba i tko to posjeduje?

    avatar

    10.01.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • umoran

    I,...ako mogu pomoći,...(e-mail). Pozdrav!

    avatar

    10.01.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • furuna

    Hvala ti na podršci. Znam da je to bio samo jedan trenutak slabosti i takvog ludog razmišljanja. Kad čitam tvoja sjećanja na događaje , koji su hvala Bogu izanas, sjetim se šta sam ja svašta doživjela za vrijeme rata. Nisam na svu sreću nikog izgubila- osim jednog bratića, koji je zahvaljujući svojoj nesmotrenosti stradao kad ga je udar zraka( od bombe koja je pala u blizini) podigao u zrak te je udario glavom od zid i tako poginuo.No vidjela sam puno mrtvih i ranjenih tako da će mi te slike ostati do kraja života pred očima.Piši da mogu uživati. Bok!

    avatar

    11.01.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • IMA LI SPRAVA KOJA MOŽE IZMJERITI JAĆINU BOLI,LJUB

    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..nemam snage da ti Rajna onako očita, kako bi, da je malo jaća...ali bi dobila porciju. Znaš li ti što je gore od tvoje situacije...neizljećiva bolest..pa ti imaj hrpu para...Zdravlje se ne kupuje...Bila sam ja u teškim situacijama po sistemu kolo sreće se okreće ko bi doli sad je gori a ko gori dol se kreće....Di su tu ??? u pitanju koje si nam postavila tvoja djeca...Nemoj misliti da u životu i te kako nisam osjetila bez paricu..... vjeruj to nije ništa spram bolesti i to neizljećive bolesti..zato draga moja u koštac sa životom..i znaš...najviše se ne isplati ne raditi.....napravi plan i kreni...od sitnica...Znaš li ti koliko ljudi na ovom blogu imaju isti problem kao ti.... Razmisli...da li bi se mjenjala ...Da li bi prodala zdravlje za novac???? Kad odgovoriš na to pitanje..kreni u borbu..jer i ja ne sjedim i ne kukam i tekako se borim... Supruga vodim u Zagreb kod Dr. Tuđmana da mu ugradi STEND...da lakše diše..oli ti da se kasnije UGUŠI.... što??? da se ubijem... ma tko će školovatiu moga mlađeg sina.... imam ja dovoljno pameti da iznesem na leđima puno toga. Nisam ni ja od onih koja uživa doma a suprug radi i donosi pare...Sorry na oštrom tonu...ali to mora tako...

    avatar

    12.01.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • furuna

    Rajna! Imaš potpuno pravo , i nisi ni malo oštra. Čovjek zaista nekad izjavi veliku glupost pa ostane živ. Zaista- da mogu da ti pomognem oko supruga -neznam što bi dala. Zaista ti je teško. Svaka ti čast.Držim palčeve da sve dobro prođe u Zagrebu. Čujemo se.

    avatar

    12.01.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • Unikat

    Dugovi...? Ma kog još briga za to dok je čovjek zdrav? Spametujte se. Pozdrav, slučajno nabasah

    avatar

    12.01.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...