Komentari

narubu.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • annab18

    Nemora biti pjesnik, može jednostavno samo pisati nešto, bilo to da je pjesma ili bila neka priča, ali zapravo vidim da svatko od nas ( s kojima izmijenjujem komentare ) na neki način usamljeni bez obzira na prijatelje, posao, djecu, muža.... Pusa

    avatar

    09.01.2006. (09:49)    -   -   -   -  

  • mnoprstuvz

    Pjesma, pripovijest ili dnevnički zapis, na isto mu dođe. Forme različite, umijeće izražavanja riječima različito ovisno o tome što kome više leži, ali sadržaj i ono što iza njega realno stoji - isti! Čovjek sa svojim neispunjenim i ispunjenim čežnjama, nadama i strahovima, radostima i tugom, srećom i patnjom, usponima i padovima, oduševljenjima i razočarenjima, sa svojim prijateljstvima, sa svojom ljubavi. Lijepo je imati prijatelje (makar i samo virtualne) s kojima se dobro može dijeliti pa da ga bude više, a zlo također dijeliti - da bi ga bilo manje, lijepo je imati prijatelje koji čovjeka mogu savjetovati i utješiti. Pusa!

    avatar

    09.01.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • Spuky

    ...da...sve je tu.*:)

    avatar

    10.01.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  • pouiojljkjhjk

    Na rubu, javljam ti da se Antibarbarus, kojega neko vrijeme nije bilo na "blogu.hr", više na "blog.hr" neće niti vratiti. To mi je danas definitivno poručio. Nema više ni njegovog bloga. Ostala je samo adresa bez sadržaja. Možeš Antibarbarusa slobodno izbrisati sa svoje liste linkova na blogove koje čitaš, komentiraš i/ili preporučaš. S Antibarbarusom nestao je i Bonus. Naravno, blog Zajednice Humanitas i njegov urednik (tko god i kada tko to bio, trenutno sam to ja) ostaju na "blogu.hr" prisutni sve dok, po procjeni koordinatora Zajednice Humanitas, za blog Zajednice Humanitas bude dovoljno zanimanja. Kao novi urednik bloga Zajednice Humanitas, mislim nakon Antibarbarusovog odlaska i za razliku od Antibarbarusa, nemam namjeru komentirati ničije niti blogove niti postove, pa niti blog niti postove na blogu Zajednice Humanitas. Svoju zadaću na blogu Zajednice Humanitas vidim kao isključivo uredničku. Blog Zajednice Humanitas ima dvije zadaće: prva je biti virtualnim okupljalištem blogera humanističkog svjetonazora koji se prema osobnim naklonostima mogu osobnim blogovima dalje povezivati (tomu služi temeljem upisivanih komentara stalno rastući desni stupac s rubrikom linkova na blogove), a druga je omogućiti kraće rasprave na različite teme s humanističkog svjetonazorskog stajališta (tomu služi mogućnost upisivanja osobnih komentara ispod svakog posta). Blogerski pozdrav!

    avatar

    11.01.2006. (12:08)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Potpuno se slažem, čovjek naprosto želi izići iz sebe i podijeliti se s drugima, podijeliti svoja razmišljanja i prolaznost. Pokušava se sjediniti s drugima i prevladati svoju odsječenost, izoliranost. Nije to loše, jer postoje i kudikamo gori načini da se postigne isti cilj, a i oni su nažalost na djelu....Srdačan pozdrav!

    avatar

    11.01.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • Na rubu ...

    vedjaku: čitam redovito vaš blog jer vi tako dobro uspijevate izraziti sebe i na jedan nenametljiv način dijelite svoja razmišljanja i osjećaje s drugima. :)

    avatar

    12.01.2006. (08:14)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Draga I am, hoću Vam izraziti posebno toplu zahvalnost na prelijepoj ocjeni mojeg bloga. Vaš blog, siguran sam u to, nije ništa drugačiji od mojeg. Želim Vam svako dobro u blogerskom i svakom drugom smislu. Mislim da možemo dalje biti na Ti, ali dajem dami prednost u odabiru.....

    avatar

    12.01.2006. (13:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...