Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • lijecenikatolik

    Pero, je l' te čitaju kolege? Ozbiljno me zanima. Ja sam se nakačio.

    avatar

    05.01.2006. (02:04)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Joj, sad sam procitao u arhivi "polemiku" s Basicem. A kaj koga briga danas tko je od vas dvojice u pravu...

    avatar

    05.01.2006. (02:34)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Naravno Tomice da me čitaju kolege, što domaće, što strane.. I javljaju se se pitanjima, informacijama. Neki su u svojim prilozima koristili dokumente koji su samo ovdje publicirani. Ovaj oblik novinarstva je za sada najbrži i najslobodniji. Čitaju i razna ministarstva, veleposlanstva, ICTY... A što se polemike s Matom Bašićem tiče, ona spada u priloge povijesti suvremenog novinarstva. Malo zvuči pretenciozno, al' reci mi gdje si vidio, osim ovdje, relevantnije tekstove o "Slobodnom tjedniku". Zanima to, ako nikog drugog, a ono studente novinarstva, a i to mi je više nego dovoljno.

    avatar

    05.01.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • slučajni prolaznik

    Tomice, ne ulizuj se, teško ćeš se iskupiti ;)

    avatar

    05.01.2006. (13:53)    -   -   -   -  

  • Sto je to, Tomo nevjerni, nazvati "blogiranje" polupismenih zavjerenickih konstrukcija i paranoidnih izmisljotina nabildanim imenom "polemika", kako bi se skromni Zeljko odmah potom mogao osvrnuti na vlastitu svijetlu ulogu u "povijesti suvremenog novinarstva", utemeljenu na "najrelevantnijim tekstovima o Slobodnom tjedniku" i "dokumentima koji su samo ovdje publicirani", te na vlastiti nezanemariv, mozda i presudan utjecaj u ministarstvima, veleposlanstvima, ICTY-ju, medju kolegama, domacima i stranima te medju studentima novinarstva (zavisno od teme, je li tako?), mozda s primislju kako bi se mogao ogrebati i za kakvu recenzijicu svojega blogica, recimo u Jutarnjem? Nije lose, prijatelju, kad se forma igra sama sobom, svasta se tu moze iznjedriti, no ja s Peratovicem, jebiga, nisam "polemizirao", niti mislim da u ovoj dolini suza postoji iole razuman covjek koji bi se upustio u tako uzaludnu pustolovinu. S moje strane, rijec je bila tek o sporadicnom ukazivanju na neke od Zeljkovih bjelodanih lazi i malignih konstrukcija, a i za to me prosla volja, ne samo stoga sto je premjestao i brisao moje postove, nego zato sto je to trosenje vremena: nece se, niti se moze, Peratovic promijeniti, a znamo da se nece niti makar ispricati ikomu od onih na ciji je racun ispisivao kojesta i na cijim je sudbinama gradio ono za sto on misli da bi trebala biti novinarska karijera... A polemika, e, polemika je ipak nesto drugo i, definitivno, s nekim drugim, kuzis, stari moj? (M.B.)

    avatar

    05.01.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Bok, Mate, kako si? Ne kanim ulaziti u vaše razmirice ali ne mogu prešutjeti da je polemika "oštro raspravljanje, pismeno ili usmeno prepiranje o nekom pitanju, vrlo često neobjektivno." Hrv. opći leksikon, str. 775. Uostalom, ja sam je umetnuo u navodnike baš zato da ostanem neutralan. Nadalje, Pero je u pravu kad kaže da je blog "najbrži i najslobodniji oblik novinarstva". Sredinom studenoga objavljen je u The Guardianu vrlo informativan članak o engleskim političkim blogerima -utipkaj na njihovu portalu u tražilicu "the new commentariat". I sretan Božić i Novu godinu tebi i obitelji.

    avatar

    06.01.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • Sve najbolje i tebi i tvojima, posebno najmladjemu clanu obitelji, vidim da si se ufurao u "parenthood", sto je uvijek izazov... Javi se na mail, imas ga kod Krese u redakciji, ako sam ti ga ja zadnji put propustio dati... Inace, ponovimo, ali drugim rijecima: "Ostrog raspravljanja, pismenog ili usmenog prepiranja o nekom pitanju, vrlo cesto neobjektivnoga" izmedju mene i Peratovica nije bilo. Jer, s njime je u nacelu nemoguce raspravljati, iako se moguce sporadicno prepirati, ali ne na nacin na koji bi to bila polemika - prije bi se mogao upotrijebiti casni postmodernisticki termin "glupa zajebancija"... Isto vrijedi i za ishitreno izjednacavanje novinarstva s blogiranjem, ali to bi nas moglo odvesti u teoretiziranje o globalizacijskom lahoru koji ce se ipak tesko pretvoriti u neveru, pa ga, dakle, pustimo proci... (M.B.)

    avatar

    07.01.2006. (00:35)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Mate, molim te - u jednoj rečenici: Kome bi se to Peratović trebao ispričati? Koja su to imena i prezimena posrijedi?

    avatar

    10.01.2006. (03:07)    -   -   -   -  

  • Evo je, samo jedna rečenica, i to upitna: kako bi bilo da ti s pitanja prijeđeš na odgovore (zaključke nakon kraćega ili dužega kontempliranja, koliko već treba), a da pritom ne budu baš jednako inteligentni, ta tvoja pitanja i ti tvoji zaključci? (M.B.)

    avatar

    10.01.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Mate...Unazad par mjeseci vodim o'čajničku (dobar kalambur, kaj ne?) borbu, bumo rekli gigantomahiju, per tes Matijas. Taj galimatijas, tj. Matijin pijevac, borba je za pravo tvoje promukle riječi na ovomu blogu! Ja dakle, ne netko drugi! Borim se za tu tvoju riječ jer mi je pismena, a nije nepametna. I sad, ti zajebeš i odgovaraš ibis peribis...Kladim se da ni tvoja žena ne bi znala što si u toj jednoj, samo jednoj rečenici uspio natrkeljati! Što to želiš priopćiti, oj Mate? Da ja ponudim odgovore o Peratovićevoj profesionalnoj nekorektnosti ili amoralu (jer, izgleda da tvrdiš: nanio je zlo kolegama!)? Ja zaista ne znam kome to Željko nanosi zlo, unatoč činjenici da pokatkad očevidno nije u pravu, a često se s njim ama baš nimalo i ni u čemu ne slažem. Dakle, mili, ne odgovaraj kao dokoni psihijatar, na pitanje pitanjem, već otvoreno reci: Kome se Peratović treba ispričati? E, sad, jebiga: ako se ja ovdje zalažem da te se ne briše, a ti izbjegavaš govoriti, što ćemo onda!? Nadam se da moje posljednje pitanje nije bilo preinteligentno i da na njega znaš točan odgovor. Zapravo, poznavajući te, a tko te ne zna..., znam da će odgovor biti ne samo točan, nego i sočan. Voli te na daljinu,

    avatar

    11.01.2006. (04:24)    -   -   -   -  

  • Imam Još Cibyrobi Blog

    Hi, Peratovic
    Forms proposal free construction pdf Allergy food caused by mold Tattoo tattoo coast letters west Energy chi use how to South chicago parking loop residential 2009 college series world picks Blackberry phones screen fix Parts speech identify of printable And 8 kate plus jon Of face girls coloring mask Adults birthing online games for To bracelets kandi how make For desktop borders wallpaper musical Ear pain upper back and Burning pain dull right abdomon Foods pressure that increase blood Key activation driver detective free Xbox to mics fix how Scene pics murder crime sex Drivers pc audio acpi multiprocessor.

    avatar

    20.08.2009. (04:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...