Komentari

samomisli.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


 • alkion

  Ma zano sam ja da je sreća svuda oko nas samo je treba znati prepoznati i uzeti u svoj zagrljaj, a za gospodaricu druma??? molim te zar uopće postoji netko na kugli zemaljskoj tko bi se usudio poreći činjenicu o nadmoćnom ženskom vozačkom umijeću???? :)))

  avatar

  02.01.2006. (10:01)    -   -   -   -  

 • Friva

  Kad imaš takvu moralno potporu, pa tko bi odolio tom poduhvatu? Svaka čast, ali jedan savjet. Znam da je skupo mijenjati gume, jer sam i sama to napravila prije par tjedana. Pokušaj bar dvije staviti zimske jer to je jako važno i uistinu opasno voziti se na ćelavim. Savjetuj se sa mehaničarima, koje dvije su bolje za tvoje auto. Ne znam koji je pogon...Da ne dužim previše, zaključak je da ste vas dvoje "opasna" ekipa!

  avatar

  02.01.2006. (10:22)    -   -   -   -  

 • Friva

  Zaboravih reći, sretno Luji i Tam te malom bebaču koji sada vozi jako važnu vožnju do dolaska na ovaj šašavi svijet!

  avatar

  02.01.2006. (10:24)    -   -   -   -  

 • igoric

  otkad je potrebna "razvijena vjestina diplomacije" za ribu natjerat u vodu? :)

  avatar

  02.01.2006. (11:13)    -   -   -   -  

 • Helix

  E, baš mi je jutros trebao jedan vedar post. Zamišljam vas na cesti, veselo, ali napeto! Radujem se tvom postu što ćeš ga napisati za nekoliko mjeseci!!! Mnogo sreće i ljubavi Luji i Tam!!!

  avatar

  02.01.2006. (11:29)    -   -   -   -  

 • uspomena

  Alkione, bez brige, ja javno priznajem muškarcima da voze bolje od nas. Naravno, ima žena koje to rade jednako dobro, ali sebe baš ne ubrajam u njih. Zato ima puuuuuno drugih stvari koje mi žene radimo bolje :-)))) @friva, znam da moram mijenjati gume, ali nikako da se odlučim na tu investiciju. A što se tiče onog malog bebača... nisam slučajno u postu napisala 'potomke' u množini. Bebača je, naime, dvoje! Čekamo blizance, što je u našoj obitelji gotovo preraslo u tradiciju :-))))

  avatar

  02.01.2006. (13:13)    -   -   -   -  

 • uspomena

  @igoric, imaš potpuno pravo. Teško žabu u vodu... iliti 'gospodaricu druma' na cestu :-)))) @helix, i ja se radujem tom istom postu i novim malim nećacima.

  avatar

  02.01.2006. (13:15)    -   -   -   -  

 • Friva

  Joj, baš sam zbunjena....super! Bar ti znaš kako je ploviti u dvoje...sretno im bilo! Nisam sigurna, ali mislim da u Molydona u Sesvetama imaju akciju, vezano za gume. Odmah ti promijene i možeš na rate...ako se odlučiš, svratiš na kavu, može?

  avatar

  02.01.2006. (14:12)    -   -   -   -  

 • espadrila

  a zato si ti nama nestala zadnjih dana:) je li sada konačno došao red na našu kavu? imam i pastirske slike (sebe kao pastirice, jel'te)!

  avatar

  02.01.2006. (16:19)    -   -   -   -  

 • beštijica

  Ah, Bože, hoću li ikad ja dobit status gospodarice druma... :))))

  avatar

  02.01.2006. (17:48)    -   -   -   -  

 • alkion

  Eto, čovjek ne može niti jednostavnu istinu priznati a da ga netko ne opovrgne: draga uspomenice ja stvarno ZNAM da su žene BOLJI i oprezniji vozači, BOLJE vide u magli, puno su otpornije na stres, složenije su psihofizičke konstitucije, i da ne nabrajam dalje. Osobno sam se uvjerio da su u avionu puno hrabrije od muškaraca (s puno više povjerenja i hrabrosti su se željele upustiti u akrobacije od muškaraca). Zato molim lijepo nikako ne shvatati moj gornji post kao ironiju. I da se ne zaboravi čestitam dvojčeke budućim roditeljima (kao najzaslužnijima) i naravno tebi kao svestranoj i nezamjenjivoj TETI (ako je sudeći po mojem Svijetlu u tami to je nevjerojatno: odgovorna, važna, dostojanstvena, nezamjenjiva, ponosna i svakako POVJESNA uloga - ne postoji važnija zadaća u životu). Puno pozdrava tebi i tvom sineku. :)))

  avatar

  03.01.2006. (00:16)    -   -   -   -  

 • još saqm pod dojmom donjo donjeg teksta ali isto ću nešto napisat neznam šta al nešto oću čisto da napišem pa pišem. a sjetio sam se ni ja nbe volim vožnje autobusima

  avatar

  03.01.2006. (12:26)    -   -   -   -  

 • pegy

  Sin ti je pravi mali mudrac. :)) Smatram da u životu treba postupati razumski, ali ako je moguće kombinirati um sa hrabrosti. Ponekad nam strah spriječi puno lijepih i ugodnih doživljaja. Pa se onda nekad i godinama «lupamo» po glavi radi nekih propuštenih prilika. Drago mi je da će u tvojoj obitelji biti prinova. :))

  avatar

  03.01.2006. (15:03)    -   -   -   -  

 • tipkojisjedi

  Lijepo! čestitam na novoj šogorici! Ali:... Anđela čuvara valja štedjeti - ako nije prezaposlen radi svoj posao s puno više volje i uspjeha! Ako se mora promijeniti ćelava guma - što je s ćelavom glavom? Da ju odnesem vulkanizeru?? Pozdrav!!

  avatar

  03.01.2006. (15:04)    -   -   -   -  

 • trill

  Nego šta da je :)) Znam kako je to kad se mlađi braco ženi i kad odjednom postaje nekakav oženjeni čovjek, a najradije bi mu popravila kosu:)) Drago mi je da ste stigli na vrijeme,a vjerujem da je i on bio presretan :)) Ne znam jesam li ti čestitala novu, al za svaki slučaj, neka znaš da ti želim svaku sreću. Tebi i svima koje voliš :)))

  avatar

  03.01.2006. (18:05)    -   -   -   -  

 • uspomena

  @friva, dogovoreno - javim ti čim se odlučim @espadrila, jedva čekam da vidim čobanske fotke. Pastir bi se sigurno ponosio tobom :-))) @beštijice, taj status imam samo u očima svoga sina, a znaš kako djeca doživljavaju svoje mame. Dakle, ne računa se :-)))

  avatar

  03.01.2006. (19:53)    -   -   -   -  

 • uspomena

  @alkione, mislim da bih ja bila sigurnija s tobom u avionu nego ti sa mnom u autu :-)))) A što se tiče uloge tete, nju ću 'obnašati' daleko bolje od one vozačke. @pastirče, sva sreća da imaš prepoznatljiv stil, kako bih inače znala da si ti :-))))

  avatar

  03.01.2006. (20:05)    -   -   -   -  

 • uspomena

  @pegy, i ja sam htjela poslušati razum, ali na autobusnom kolodvoru to baš nikoga nije zanimalo :-) @ponton, imaš potpuno pravo. Glavu vulkanizer ne može zamijeniti. Gume može. Znam. Hoću. Obećavam. @Trill, i ja tebi želim sve naj. Ja nagon za popravljanjem kose braci više nemam, ali 'Ježeva kućica'... :-)))

  avatar

  03.01.2006. (23:02)    -   -   -   -  

 • misko

  Mnogo sreće mladom paru u budućem zajedničkom životu! Ali gle iznenađenja: zamislio te sitnom, krhkom, a ono. visoka, odlučna ( da si hrabra , znao sam i prije, a da nisam, shvatio bi sad, po onoj priči o automobilu ) i vjerovatno Dalmatinka! Iznenađenjima nikad kraja! Želim ti da svaki dan pjevaš plešeš i veseliš se!

  avatar

  03.01.2006. (23:41)    -   -   -   -  

 • gawrun

  dobar početak

  avatar

  04.01.2006. (01:00)    -   -   -   -  

 • uspomena

  @misko, nisi jedini koji me zamislino sitnu i krhku! Hm, vjerojatno je to zbog mog načina pisanja, ne znam. A Zavičaj se već provlačio kroz moje postove. Hvala ti na lijepim željama :-))) @gawrun, bio je to kraj prošle godine, ali ja sam ga odlučila doživljavati kao početak nove.

  avatar

  04.01.2006. (09:52)    -   -   -   -  

 • misko

  Korijeni su nam isti: rodom sam iz Šibenika, ali živio sam tamo, samo prve dvije godine svoga ludog života! Pozdrav!

  avatar

  04.01.2006. (10:51)    -   -   -   -  

 • fani

  Dopada mi se poezija poznatog,popularnog i slavnog pjesnika Stojan Simica Krpice(Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak),evo jedne njegove pjesme.

  Ti si
  moja boginja

  iako ne znas
  direktno
  ni ko nisi
  ni ko si:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  neposrerdno
  ni sta nisi
  ni sta si:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  direktno
  ni ko sam
  ni ko nisam:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  neposredno
  ni sta sam
  ni sta nisam:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  direktno
  sta je
  i sta nije
  zivota:
  Ti si moja boginja!

  Iako ne znas
  neposredno
  ni sta jeste
  ni sta nije
  Bog:
  ti si moja boginja!
  Iz knjige "Igra ljudi kralja srca X"

  Stojan Simic Krpica
  (Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak)

  avatar

  06.02.2007. (13:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...