Komentari

samomisli.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • alkion

    Ma zano sam ja da je sreća svuda oko nas samo je treba znati prepoznati i uzeti u svoj zagrljaj, a za gospodaricu druma??? molim te zar uopće postoji netko na kugli zemaljskoj tko bi se usudio poreći činjenicu o nadmoćnom ženskom vozačkom umijeću???? :)))

    avatar

    02.01.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  • Friva

    Kad imaš takvu moralno potporu, pa tko bi odolio tom poduhvatu? Svaka čast, ali jedan savjet. Znam da je skupo mijenjati gume, jer sam i sama to napravila prije par tjedana. Pokušaj bar dvije staviti zimske jer to je jako važno i uistinu opasno voziti se na ćelavim. Savjetuj se sa mehaničarima, koje dvije su bolje za tvoje auto. Ne znam koji je pogon...Da ne dužim previše, zaključak je da ste vas dvoje "opasna" ekipa!

    avatar

    02.01.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • Friva

    Zaboravih reći, sretno Luji i Tam te malom bebaču koji sada vozi jako važnu vožnju do dolaska na ovaj šašavi svijet!

    avatar

    02.01.2006. (10:24)    -   -   -   -  

  • igoric

    otkad je potrebna "razvijena vjestina diplomacije" za ribu natjerat u vodu? :)

    avatar

    02.01.2006. (11:13)    -   -   -   -  

  • Helix

    E, baš mi je jutros trebao jedan vedar post. Zamišljam vas na cesti, veselo, ali napeto! Radujem se tvom postu što ćeš ga napisati za nekoliko mjeseci!!! Mnogo sreće i ljubavi Luji i Tam!!!

    avatar

    02.01.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Alkione, bez brige, ja javno priznajem muškarcima da voze bolje od nas. Naravno, ima žena koje to rade jednako dobro, ali sebe baš ne ubrajam u njih. Zato ima puuuuuno drugih stvari koje mi žene radimo bolje :-)))) @friva, znam da moram mijenjati gume, ali nikako da se odlučim na tu investiciju. A što se tiče onog malog bebača... nisam slučajno u postu napisala 'potomke' u množini. Bebača je, naime, dvoje! Čekamo blizance, što je u našoj obitelji gotovo preraslo u tradiciju :-))))

    avatar

    02.01.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @igoric, imaš potpuno pravo. Teško žabu u vodu... iliti 'gospodaricu druma' na cestu :-)))) @helix, i ja se radujem tom istom postu i novim malim nećacima.

    avatar

    02.01.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • Friva

    Joj, baš sam zbunjena....super! Bar ti znaš kako je ploviti u dvoje...sretno im bilo! Nisam sigurna, ali mislim da u Molydona u Sesvetama imaju akciju, vezano za gume. Odmah ti promijene i možeš na rate...ako se odlučiš, svratiš na kavu, može?

    avatar

    02.01.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • espadrila

    a zato si ti nama nestala zadnjih dana:) je li sada konačno došao red na našu kavu? imam i pastirske slike (sebe kao pastirice, jel'te)!

    avatar

    02.01.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ah, Bože, hoću li ikad ja dobit status gospodarice druma... :))))

    avatar

    02.01.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • alkion

    Eto, čovjek ne može niti jednostavnu istinu priznati a da ga netko ne opovrgne: draga uspomenice ja stvarno ZNAM da su žene BOLJI i oprezniji vozači, BOLJE vide u magli, puno su otpornije na stres, složenije su psihofizičke konstitucije, i da ne nabrajam dalje. Osobno sam se uvjerio da su u avionu puno hrabrije od muškaraca (s puno više povjerenja i hrabrosti su se željele upustiti u akrobacije od muškaraca). Zato molim lijepo nikako ne shvatati moj gornji post kao ironiju. I da se ne zaboravi čestitam dvojčeke budućim roditeljima (kao najzaslužnijima) i naravno tebi kao svestranoj i nezamjenjivoj TETI (ako je sudeći po mojem Svijetlu u tami to je nevjerojatno: odgovorna, važna, dostojanstvena, nezamjenjiva, ponosna i svakako POVJESNA uloga - ne postoji važnija zadaća u životu). Puno pozdrava tebi i tvom sineku. :)))

    avatar

    03.01.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • još saqm pod dojmom donjo donjeg teksta ali isto ću nešto napisat neznam šta al nešto oću čisto da napišem pa pišem. a sjetio sam se ni ja nbe volim vožnje autobusima

    avatar

    03.01.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • pegy

    Sin ti je pravi mali mudrac. :)) Smatram da u životu treba postupati razumski, ali ako je moguće kombinirati um sa hrabrosti. Ponekad nam strah spriječi puno lijepih i ugodnih doživljaja. Pa se onda nekad i godinama «lupamo» po glavi radi nekih propuštenih prilika. Drago mi je da će u tvojoj obitelji biti prinova. :))

    avatar

    03.01.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  • tipkojisjedi

    Lijepo! čestitam na novoj šogorici! Ali:... Anđela čuvara valja štedjeti - ako nije prezaposlen radi svoj posao s puno više volje i uspjeha! Ako se mora promijeniti ćelava guma - što je s ćelavom glavom? Da ju odnesem vulkanizeru?? Pozdrav!!

    avatar

    03.01.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • trill

    Nego šta da je :)) Znam kako je to kad se mlađi braco ženi i kad odjednom postaje nekakav oženjeni čovjek, a najradije bi mu popravila kosu:)) Drago mi je da ste stigli na vrijeme,a vjerujem da je i on bio presretan :)) Ne znam jesam li ti čestitala novu, al za svaki slučaj, neka znaš da ti želim svaku sreću. Tebi i svima koje voliš :)))

    avatar

    03.01.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @friva, dogovoreno - javim ti čim se odlučim @espadrila, jedva čekam da vidim čobanske fotke. Pastir bi se sigurno ponosio tobom :-))) @beštijice, taj status imam samo u očima svoga sina, a znaš kako djeca doživljavaju svoje mame. Dakle, ne računa se :-)))

    avatar

    03.01.2006. (19:53)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @alkione, mislim da bih ja bila sigurnija s tobom u avionu nego ti sa mnom u autu :-)))) A što se tiče uloge tete, nju ću 'obnašati' daleko bolje od one vozačke. @pastirče, sva sreća da imaš prepoznatljiv stil, kako bih inače znala da si ti :-))))

    avatar

    03.01.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @pegy, i ja sam htjela poslušati razum, ali na autobusnom kolodvoru to baš nikoga nije zanimalo :-) @ponton, imaš potpuno pravo. Glavu vulkanizer ne može zamijeniti. Gume može. Znam. Hoću. Obećavam. @Trill, i ja tebi želim sve naj. Ja nagon za popravljanjem kose braci više nemam, ali 'Ježeva kućica'... :-)))

    avatar

    03.01.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • misko

    Mnogo sreće mladom paru u budućem zajedničkom životu! Ali gle iznenađenja: zamislio te sitnom, krhkom, a ono. visoka, odlučna ( da si hrabra , znao sam i prije, a da nisam, shvatio bi sad, po onoj priči o automobilu ) i vjerovatno Dalmatinka! Iznenađenjima nikad kraja! Želim ti da svaki dan pjevaš plešeš i veseliš se!

    avatar

    03.01.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • gawrun

    dobar početak

    avatar

    04.01.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • uspomena

    @misko, nisi jedini koji me zamislino sitnu i krhku! Hm, vjerojatno je to zbog mog načina pisanja, ne znam. A Zavičaj se već provlačio kroz moje postove. Hvala ti na lijepim željama :-))) @gawrun, bio je to kraj prošle godine, ali ja sam ga odlučila doživljavati kao početak nove.

    avatar

    04.01.2006. (09:52)    -   -   -   -  

  • misko

    Korijeni su nam isti: rodom sam iz Šibenika, ali živio sam tamo, samo prve dvije godine svoga ludog života! Pozdrav!

    avatar

    04.01.2006. (10:51)    -   -   -   -  

  • fani

    Dopada mi se poezija poznatog,popularnog i slavnog pjesnika Stojan Simica Krpice(Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak),evo jedne njegove pjesme.

    Ti si
    moja boginja

    iako ne znas
    direktno
    ni ko nisi
    ni ko si:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    neposrerdno
    ni sta nisi
    ni sta si:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    direktno
    ni ko sam
    ni ko nisam:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    neposredno
    ni sta sam
    ni sta nisam:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    direktno
    sta je
    i sta nije
    zivota:
    Ti si moja boginja!

    Iako ne znas
    neposredno
    ni sta jeste
    ni sta nije
    Bog:
    ti si moja boginja!
    Iz knjige "Igra ljudi kralja srca X"

    Stojan Simic Krpica
    (Visnjislav Visnjev Vobanolec Mikadeak)

    avatar

    06.02.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...