Komentari

bigg.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • mrkva

    Kao prvo nadam se da će moj komentar biti prvi :-). Svaka čast na tako brzo ostvarenom naumu o blogu.

    avatar

    01.12.2005. (19:14)    -   -   -   -  

  • sasa

    ej legendo-i ja sam imao sudar prosli vikend, nesto slicno, samo me narkic lupio u moju tigricu,i kuzis tip ima golfa 1 iz 83 ja izletim pitam jesu citavi a on meni psuje....zamisli;)decko 5o kg ima.i tako ja nakon nekog vremena slusanja popizdim izderem mu se u facu da zacepi i da se takoder maknemo u stranu i razmijenimo podatke jer smo bili na glavnoj cesti.koja ironija.vozim se po zagrebu 100 puta i prvi sudar imam u crikvenici.ma strasno.i tako mi na osiguranju u njih dvoje vidno uzivaju misleci kako ce me oderati.kako su se dobro uboli;)uglavnom,ispalo je da sam ja kriv jer sam isao iz sporedne ulice,a to sto je tip vozio 80 u centru grada u autu bez zakonski valjanih kocnica nije bitno.to su ti nasi ljudi.bili na osiguranju,procjenitelj umro od smijeha.na mom autu pukao desni far,spojler se malo pomakao i hauba udubila.i to je to.i golfu fali desna strana;))ono za vucu mu rasparalo vrata itd;) nije policija ni htjela izici a zena(senjanka)ima meni muda reci kako sam ih skoro ubio.ma strasno.a ja izlazio mic po mic i kreten me udario.al dobro.vidim da si i ti na blogu nasao mjesto za ispucat se.super.drago mi je da si se javio.cuvaj se,dodjem opet.

    avatar

    01.12.2005. (20:32)    -   -   -   -  

  • Gjuroo

    umem da kažem samo dve reči: crash test dummies :))

    avatar

    02.12.2005. (03:21)    -   -   -   -  

  • omot

    mene kresnuo švabo. on ravno iz trake samo za desno. izišla njegova suvozačica i galami. nju sam potjerao natrag u auto. s njim pregovori. vidim moja šteta 200 eura. tražim od njega 300.(i dobijem) odem k svom limaru i platim 400. računica.

    avatar

    02.12.2005. (12:33)    -   -   -   -  

  • Iz Zagreba

    Posvojni pridjevi se pišu malim slovom, no kužim spiku da je kod vas u Bosni puno ako uopće naučite pisati, a kamoli još znate da je grad Beč, ljudi koji u njemu žive Bečani, a auto ima bečke registracije ili prelaziš austrijsku granicu. Samu priču ne bi previše komentirao jer je prilično stupidna, no ono što me zasmetalo je spominjanje mog grada u njoj. Stoga stari, nemoj se brukati i prepusti pisanje nekom ko zna. A ti se okreni svoji Sreći...

    avatar

    02.12.2005. (12:47)    -   -   -   -  

  • bigg

    Svakako mi neće postati običaj pisati komentare uz vlastite tekstove, ali ovaj put nisam mogao izdržati. Vezano uz velika i mala slova, slažem se. Izgledalo je nepismeno. Ispravio sam. Vezano uz tvoje mišljenje o priči, s obzirom da sam je svojevoljno stavio na Internet moram biti spreman čut i svakakve komentare. To je tvoje pravo, a ujedno i razlog zašto ti komentar neću obrisati. A vezano uz tko je otkud i tako to, da si dobro pročitao shvatio bi da ja nisam iz Bosne, da ovaj tekst ne govori ništa loše o Bosni niti o ljudima iz nje, ni o Zagrebu ili ljudima iz Zagreba. Govori o blesavoj situaciji koja je karakteristična za ljude kao takve. A definitivno ti imaš problem s time tko je otkud. I ja te iskreno žalim zbog toga, kao što mi je žao i svakog drugog invalida. I to je sve što mislim reći na ovu temu. Budi pozdravljen.

    avatar

    02.12.2005. (14:07)    -   -   -   -  

  • sasa

    eto,samo da te pozdravim g.stay up playa;)vidis da ima debila koji ne razumiju procitano;)

    avatar

    05.12.2005. (20:17)    -   -   -   -  

  • Morkin

    "Iz Zagreba" je poBrckao pojmove i nema pishu! Veri kul tekst.

    avatar

    23.01.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • Makedonac

    Samo jedno pitanje - jesi li ranih 90-tih bio u Ohridu, imash li rodbinu u Makedoniji ili sestru po imenu ksenija? :-) pozdrav!!!

    avatar

    20.05.2011. (12:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...