Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • A tko si ti da si tako mudaR i sve znaš?

    avatar

    23.11.2005. (14:09)    -   -   -   -  

  • @

    Dujmović više nije komentator u Glasu Slavonije.

    avatar

    23.11.2005. (14:23)    -   -   -   -  

  • Lucius Horvat

    Svaka čast na trudu! Ovu sam temu čak i ja popratio, ali znam da ti znaš svašta, jer sam davno čitao tvoje tekstove u novinama.

    avatar

    23.11.2005. (14:55)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Citam te... I samo mala opaska anonimusima-ajde lijepo vas molim, stavite bar neko slovo kod svojeg nicka da ne ispadnete bas totalni papci i kukavice! Ako moze jedna mala BlogistiKa, mozete i Vi, "gospodo"!

    avatar

    23.11.2005. (16:07)    -   -   -   -  

  • Gjuro

    Glupane koji pitaš otkud se sve zna otvori barem knjigu žalbi ili utisaka pa pročitaj i ti ponešto. Inače, Željko, na pravom si putu. Jedino, opasku o Manoliću napisao je u svojoj knjizi i Zdravko Tomac, a objavio ju je i I.Z.Čičak u svojoj kolumni, tako da se ne radi o nekoj supertajnoj stvari. Mada, opet, nije da je Joži svejedno: ako se sjetiš transkripta razgovora kojem je predsjedavao Manolić a koji je Čičak prije godinu i pol objavio u 'Jutarnjem', vidjet ćeš da ima itakako štofa za obimnije propitivanje Jožine uloge u pripremi podjele Bosne. Konačno, Gratz je svibanj mjesec 1992., dakle davno prije razlaza od Tuđmana, pa bi i Stipe imao štogod za kazati o tim događajima. No, sve je to luk i voda: sve je ionako jasno, ionako je riječ o tome da su drugovi udbaši organizirali preživljavanje povijesnog sloma socijalizma tako da su se stavili na čelo promjena devedesetih, pa sad cjepidlačiti ovim ili onim dokumentom nije bogznakako važna stvar. U Hrvatskoj ni danas nema nikoga na vlasti tko nije iz te kabanice iskočio.

    avatar

    24.11.2005. (14:09)    -   -   -   -  

  • itilas

    ej, tek tu dolje vidim da komentiraš dujmovića, ja promjenim odmah program kad ga vidim na ekranu i čudim se da mu neko daje prostora na tv-u, pa čovjek se razboli da ga sluša. to je nešto najstraaaašnijeeeeee što se može slušati na tv.

    avatar

    25.11.2005. (13:46)    -   -   -   -  

  • Belnacgt Gothkhoiw

    obojica su silan ponos. Jedan je bio Jim je zlatni sat koji je bio cheap refurbished laptops

    avatar

    16.09.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...