Komentari

catvulgaris.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Bugenvilija

    Link ti ne valja, eto, htjedoh pročitati ali ćorak :))

    avatar

    14.11.2005. (16:53)    -   -   -   -  

  • macketina

    valja, valja, al nes danas nije radio sajt cijeli neko vrijeme..

    avatar

    14.11.2005. (18:01)    -   -   -   -  

  • ExPapirus

    Strikovi, kuke, ogrebotine,muke - pa kak vam nije palo na pamet uzet metlu i probat? Vjerojatno bi bilo lakse...

    avatar

    14.11.2005. (20:26)    -   -   -   -  

  • macketina

    vis vis, opce se to nisam sjetila, nisam ja bas pametna za jednu coprnjicu.. opce se nisam trebala mucit do gore..

    avatar

    14.11.2005. (22:39)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    hm. baš ti je informativan post! di ste bili? kuda ste išli? čega je to vrh? itd itd... i jebogapas, jel ti opće postojiš u zagrebu il na faxu ikad?! čuo sam da se neki profesori nekaj frnje, al nećemo sad o tome....

    avatar

    15.11.2005. (01:24)    -   -   -   -  

  • timelapse

    Vrijeme vam je bilo pakleno dobro! Šteta što je ovogodišnja škola tol'ko u kurcu. Ko Big Brother - prošli nije niš valjao, ali ovaj je katastrofa!

    avatar

    15.11.2005. (12:27)    -   -   -   -  

  • macketina

    e moj domi s tobom nikad na zelenu granu-klik na link pa citaj, ko ti je kriv kad si lijen:) a inace, postojim, ponekad se cak i na faxu pojavim (hint- danas;) ), a ovaj zadnji dio-umalo pa da ti je uspjelo, da se nismo sreli ko zna kaj bi bilo..; ->gamad:bas ga peres sa tim kolko skola ne valja, ha? cuj ja ipak mislim da ako i ne valja skola za to mogu biti jedino odgovorni instruktori;)

    avatar

    15.11.2005. (16:37)    -   -   -   -  

  • a king in my own mind

    jebemti ja te tvoje tečajke! di je najveća legenda na svijetu barbara?! a? oću je vidjet na tvom blogu, pa da onda mogu mirno i bez isprike i ja stavljat njene seksi slike na net! :))))))))))

    avatar

    18.11.2005. (09:17)    -   -   -   -  

  • macketina

    ček ti stvarno očekuješ da ću ti ja želju ispunit nakon kaj nekog drugog, pa makar i simpatičnu barbaru stjuardesu, veličaš na _mom_ blogu?!?! a i papčino, opet niš od dvorane, a na kraju sam čak i ja došla samo zato da tebe vidim da ti se smijat mogu..ccc

    avatar

    18.11.2005. (11:10)    -   -   -   -  

  • a king in my own mind

    nemoj ti meni papčino, papčino! Sunce ti jebem, išla si mi se smijat,a?! Onda fala Bogu kaj nisam mogo doć, jer sam moro svojem dragom kumiću kaj ide u srednju objasnit kolko je dva plus dva, što će reć da sam moro održat jedne hitne instrukcije zato jer je lima isti dal pisal test! Ipak brijem da bi radije da mi se ti smiješ neg da malom po petstoti put objašnjavam koja je formula za serijski spoj otpora, jebogapas! A Barbara je takva legendusina, da ju nemrem naveličat kak spada ni za sto godina veličanja i ima da ju staviš da vidim kak se penje, :))))))), iako bum to videl valjda i ovaj četvrtak, jer me Barbi, shodno svojoj dosljednosti, pozvala i u četvrtak. A ne ko ti:"špox kad ćemo penjat?" i onda me zaboraviš i ja trunem u paučini i osami! Šmrc! Barbara je legenda i točka! A zakaj ono stjuardesa? (Mislim, možda bu štofa pa da ju i ja zajebavam :)))) ).

    avatar

    20.11.2005. (12:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...