Komentari

rant.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • goli ručak

    uhvatila sam zrak i zaronila u tekst, al sad sam premrtva da "izronim", pa ću ti odgovoriti na miru npr. sutra. ne znam koji je đavao odnio ono čudo od mog bloga i da li će se ikad vratiti, al evo ja komentiram baš kako sam i htjela.

    avatar

    13.11.2005. (22:08)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    nije ovo poziv na revoluciju. ovo je pokušaj onog prvog malog koraka o kojemu govoriš...

    avatar

    14.11.2005. (09:26)    -   -   -   -  

  • goli ručak

    koliko god opora bila ti si zapravo idealist. i optimist. načelno se slažemo u svemu što si iznjela, samo nam je "poetika" drugačija, ja sam naime pesimist-idealist.

    avatar

    14.11.2005. (12:26)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Slažem se s tobom u većini razmišljanja.I sama sam radila u redakciji kulture i uvijek sam se pitala zašto su glazbeni urednici koji sjede u toploj režiji i biraju pjesme ili puštaju već gotove blokove, bolje plaćenoi od nas novinara koji jurcamo okolo, moljakamo za izjave, smišljamo suvisle najave, montiramo priloge...Digla sam revoluciju i postala urednica, dočekivala svoje goste u toplom studiju, tamo ugodno čavrljala s njima i ispraćala ih..sve puno efektnije i zapaženije a meni jednostavnije i ugodnije. Mislim da te male "revolucije" nisu loša stvar. Čisto zato što otkazati odmah suradnju, znači ujedno i podviti rep. A na tvoje mejsto će doći netko drugi (obično mladci koji bi radili za kikiriki, samo da su u njima primamljivom društvu), možda bolji, ali možda i lošiji. A princip će ostati uvijek isti dok god ima onih koji će samo otići i drugih koji će rado doći opet pod bilo kakvim uvjetima...Briga Pukanića tko će mu pisati kritike, i sam je nepismen. Njemu je bitno da mu netko crnči, a o kvaliteti kritičara ionako poslije raspredaju neki drugi likovi....Pozdrav

    avatar

    17.11.2005. (17:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...