Komentari

liganaroda.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • najbrža kreda u pustinji

    A ti si iz pule?

    avatar

    08.11.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • Svratiko & Oftza su umrli

    meni je bilo jako zanimljivo gledat kako ljudi iz škole koji se furaju na ustaše prestaju to biti kad smo to učili u školi...dakle zaključak: ustaše danas i oni kaj slušaju thompsona su neobrazovane budale. inače od mog dede brat je bio poglavnik policije u NDH, nije da se time dičim, nego upravo suprotno, ali mi je deda onda mogao pričat njihovu stranu, i zanimljivo je da sve ustaše mrze pavelića,jer je izdajica, a jedino ovaj thompson ga diči.

    avatar

    09.11.2005. (13:02)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Nema to veze sa ustašama. Bili smo napadnuti i branili smo se. Svatko tko je branio Hrvatsku na to treba biti ponosan, a onaj tko je počinio ratne zločine treba biti kažnjen. Iako sam komunjara, razumijem i drugačije strasti. Nije sramota imati strasti, već je sramota biti životinja koja ih ne može obuzdavati. Na kraju krajeva iz čiste ljubavi prema svojoj domovini trebalo bi se roditi poštivanje prema drugim kulturama, nacijama i vjerama. Ovaj napis koji je napisao netko "preko oceana" je čisto sranje, a siguran sam da to nije oficijalno mišljenje nekih relevantnih političkih i društvenih krugova. Iz toga bi mi ljevičari trebali izvući pouku da ne komentiramo ono u što nismo dovoljno dobro upućeni. Budimo buntovnici s razlogom, jer psa koji stalno laje nitko ne shvaća ozbiljno.

    avatar

    09.11.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Drug Alica

    Tuđman je glupi morž.4

    avatar

    10.11.2005. (21:26)    -   -   -   -  

  • sestra lovel 1984

    tuđman jest bio kreten, sve to stoji, i revitaliziranje ustaštva i progoni srba, i agresija na bosnu. ali staviti agression pod navodnike, e to je već jako bezobrazno! to je pljuvanje u lice tisućama žrtava tzv. domovinskog rata.

    avatar

    11.11.2005. (09:46)    -   -   -   -  

  • sestra lovel 1984

    @oftza: ustaše danas su neobrazovane budale?! ustaše danas? danas? a 1941.? ustaše, danas, prije pedeset godina i u budućnosti su bili i uvijek će biti kreteni, budale i krvoločne životinje. bolje biti neobrazovan ustaša nego obrazovan ustaša, jer ako si neobrazovan, tvoj grijeh je u neznanju, ali ako si obrazovan onda jako dobro znaš što radiš. onda si stvarno opaki sadistički gad poremećene psihe!

    avatar

    11.11.2005. (09:51)    -   -   -   -  

  • Svratiko & Oftza su umrli

    oj sestro lovel.ustaše danas nije značilo da ustaše prije to nisu bile.aaaaaaloooooooo.

    avatar

    11.11.2005. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...