Komentari

navia.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • borgman

    Pa univerzalno pitanje, univerzalni odgovori. Ja sam vozač, ali isto više volim kada me voze (oni manje živčani od mene). Nekada davno sam imao i dovoljno vremena za tvoje rješenje, ali sada radim na antigravitacijskom pogonu. To je jedino rješenje za zaobilaženje gužvi:-P

    avatar

    09.11.2005. (06:56)    -   -   -   -  

  • Guzonja

    Mislim da je zaboravila najkriticniju grupu vozaca, a to su oni koji voze automobile sa tablicama W (Wien, za neupucene). E, to je ljudi moji cudo. Sve sto tamo ne smeju da urade po putevima i ulicama ovde rade nemilice. Voze sredinom ulice, u jednoj ruci pljeskavica a u drugoj mobilni, neko vec mota volan valjda. Skrecu na parking iskljucivo bez migavca, jer onaj iza njih ionako mora da prati sta rade, je li ?!? Na istome zauzmu dva mesta minimum jer moraju lagodno da izadju iz svog auta da to svi vide.Pojas vezuju samo kad podju nazad za voljeni im Wien jer ne valja da se pojave tamo bez istoga. A sa pandurima razgovaraju iskljucivo sa novcanicom od 10. 20 ili cak 50 eura u vozackoj, naravno, zavisi koliko su malo pogresili pre zaustavljanja kod istih. Prema tome, long live gastarbeiters, a mi cemo se i dalje psovati i pokazivati srednji prst onome u autu do nas :-)

    avatar

    09.11.2005. (09:54)    -   -   -   -  

  • rant

    iskreno, ne znam ja koliko bi meni bilo ugodno vozit tamo, mislim da bi me ona neka rasrkća u tri bez semafora, s vozačima koji prometnim pravilima smatraju metodu "ko-ti-kriv-ak-nisi-dovoljno-brz", totalno iscrpila. bokic!

    avatar

    09.11.2005. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...