Komentari

madworld.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • fabrička greška generacije

    da..anči pukla si!pred povijest svi polude, ali ti si procvikala!kaj su stavili štandove i vino na trg???

    avatar

    04.11.2005. (09:14)    -   -   -   -  

  • DAN ZA DANOM

    samo polako, štreberice mala:) sve to prođe i poslije te fino boli k za povijest i mikelanđela i sve njih... ozbiljno :)

    avatar

    04.11.2005. (13:26)    -   -   -   -  

  • sally gone mad - I am nothing but insane

    Kozo dobila si 4! I da kozo ja sam oplakivala sebe! Zlo jedno koje kupi fore.. sljedeći put kad budeš paničarila ću te puknut pa će moguća sulja iz povijesti bit tvoj najmanji problem.

    avatar

    04.11.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • ...Wake up, it's time to die...

    fora blog...pozzz

    avatar

    05.11.2005. (09:46)    -   -   -   -  

  • vrda

    ...i mene muči besparica, a na toliko bi toga htjela ić... jbg... sve ovo što si napisala za zege jeseni/zimi je jako lijepo i volim to... ali meni predstavlja problem kad se po toj prokletoj hladnoći i bljuzgavom snijegu želiš zapit... nisam ja baš osoba za sjedit u bircu subotom navečer... meni su ulice i parkovi drugi dom... a ne volim kad mi je doma mokro i hladno =(... nmvz... pozdraf ;)

    avatar

    05.11.2005. (11:19)    -   -   -   -  

  • king prawn

    malo kasnim, al jebiga... teska vremena i to:) da nisam vise uplasen, bio je pomogo stricek psihijatar i dobri stari ribar:) da, htjedoh rec... nista pametno... ima vaznijih stvari od povijesti... a i nije znanje samo ono sto se uci u knjigama... uglavnom cetvrti razlog ti nije los:) pozdrav... jebote nisam znao da tolko gluposti stane u tako mali komentar:)

    avatar

    05.11.2005. (17:07)    -   -   -   -  

  • !!!The last hurrah? Nah! I'd do it again!!!

    c,c,c,c.... nije zdravo pizdit anuška to ti skraćuje život a da nebi bilo lijepo da nam umreš prerano nećemo imat....da zapravo sam se ti živciraj meni je zabavnije, hehe :P "živi brzo,umri mlad budi lijep leš" pozdrav...

    avatar

    05.11.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • Where Is My Mind

    @prota:zar ja? ma neee , @daydream:verujem ti, sam da preživim sve to skupa i bit će dobro(valjda).. al ja bih htjela jednog dana znat da michelangelo NIJE bonaparte :D:D @sally::P:P:P:P:P:P:P @mouse girl:fala, sad ću ja da tvoj pogledam @patka:ma ni ti ja ne volimj bljuzgavi snijeg.. a joj sad si mi pokvarila idiličnu sliku ,bed grl :)a nekad fino dođe toplo nakon -20 :) @prawn: daš mi broj tog psihijatra? meni bi možda dobro došao :) a ribara znam di nabavit :). hehe to ti je moj utjecaj: što više gluposti u manji komentar,al sori, još nisi dostignuo moju razinu :)@ svoje ja:pravi mi se javio :P.. lijepo da te moji psihički problemi zabavljaju :)

    avatar

    05.11.2005. (22:29)    -   -   -   -  

  • dorja

    zagreb jeseni.. savršeno.. ovako kako si ga opisala.. baš tako.. :)

    avatar

    06.11.2005. (13:52)    -   -   -   -  

  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    Ja bi isto na Levellerse ;_; možda čak i skupim pare...Bwahahaha Michelangelo Bonaparte! Meni je inače omiljeni cim da ljude za koje znam da to sigurno ne znaju (npr. punkići pred Močvcarom) pitam tko je oslikao Sikstinsku kapelu...pa se oni nekak izvlače...jesenski Zagreb je meni prehladan ._. razmišljam o tome kako će biti kad snijeg padne, pa kad se budemo na Ribnjak vucarala zbundani tak da izgledamo ko neka grupica pingvina...i kako će tek hladno biti... Inače, ubrzo te kontaktiram za Lollobrigidu :)

    avatar

    07.11.2005. (00:41)    -   -   -   -  

  • ana

    Želim ispraviti svoje negativne snove Da me riječi zaborava sada totalno ne slome Neuspješno izbjegavam sile munje, sile groma Nalazim se sad na rubu živčanoga sloma.... hehehe

    avatar

    08.11.2005. (15:21)    -   -   -   -  

  • dr.Kadžija

    mikelanđelo bonaparte.........hahahahahahahahahahahahahahaha.....jebeno...

    avatar

    09.11.2005. (16:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...