Komentari

balkanskakrcma.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • izbrisani svijet

    imah dugo grimizno slovo nasiveno krvavim koncem...dok nisam shvatila da je moj jedini grijeh to sto sam voljela budalu i sto sam sama bila glupa i slijepa u toj ljubavi...nema tu odgovora na pitanje tko je kriv, i ni jedna prica nije ista kao sve druge...znam samo da mi je bilo jako drago procitati kod tebe "Po Platonu smo svi mi polovica jednog principa koja traži svoju drugu polovicu. Kad nađem svoju drugu plovicu, spojit ću se s njom tako da se više nikad ne rastavimo. Ne nađem li odgovarajuću polovicu, neću se pokušavati nerazdvojno sastavljat s njom."...ma sto god tko pricao...jedino tako treba biti...

    avatar

    25.09.2005. (16:24)    -   -   -   -  

  • Vražja žen(s)ka

    naučila sam da nikoga ne osuđujem...ja se u životu samo vodim time da ne radim drugome ono što ne želim da se tebi dogodi...sve su priče drugačije i sve su na kraju iste, ali svatko ih proživljava na svoj način

    avatar

    26.09.2005. (08:30)    -   -   -   -  

  • Vedran3šestice

    Zašto oženjeni muškarci "šaraju" sa strane? Mislim da je razlog u većini slučajeva prilično trivijalan: Kada svaki dan jedeš njoke, ponekad se zaželiš i čevapa. A ljubav nema ništa s time. ;)

    avatar

    26.09.2005. (16:31)    -   -   -   -  

  • izbrisani svijet

    ovo sto je vedran napisao je sovinizam u svom najjacem izdanju. ali, drage cure, jebeno je istinito. so, be smart. ljubav doista (s njihove strane) nema nista s tim

    avatar

    26.09.2005. (19:48)    -   -   -   -  

  • balkanska krcma

    Ima jedna indijanska poslovica:" Ne sudi drugom dok bar mjesec dana nisi proveo u njegovim mokasinama." Vedrane, što se tiče tvojih njoka, nitko te ne prisiljava da se cijeli život vežeš za te njoke, upravo to je ono protiv čega se ja bunim. Kad pronađeš kompletan meni, veži se uz njega, on mora biti toliko dobar da ti može pružit i njoke i ćevape i burek :-). Deleted, naučila sam i ja da ljubav nema ništa s tim. Iako se još naivno nadam da postoji netko kome ljubav nešto znači.

    avatar

    26.09.2005. (21:17)    -   -   -   -  

  • Opterećena :)

    apsolutno se slažem s tobom, osobu koja vara treba osuđivati. nisu bitni razlozi- ako ti u braku ili vezi ne paše- završi to poglavlje i kreni dalje, a ne linijom manjeg otpora. žena se možda zaljubila, možda je namjerno s njim, ali nije bitno. on je kriv. nema opravdanja.

    avatar

    28.09.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Opterećena :)

    apsolutno se slažem s tobom, osobu koja vara treba osuđivati. nisu bitni razlozi- ako ti u braku ili vezi ne paše- završi to poglavlje i kreni dalje, a ne linijom manjeg otpora. žena se možda zaljubila, možda je namjerno s njim, ali nije bitno. on je kriv. nema opravdanja.

    avatar

    28.09.2005. (13:38)    -   -   -   -  

  • viviana

    ono što je meni ovdje najupečatljivije to je sami početak teksta i priča o malograđanskom moralu koji je spreman odmah osuđivati i uložiti jako puno energije u to. Čak što više, takvi slučajevi su pravi izvor energije za sudionike u diskusiji i kao takvi uvijek dobro došli! Ne osuđujem nikog, jer to je samo osobna stvar, uistinu. A niti ne branim. Branim samo svačije pravo na vlastitu intimnost.

    avatar

    28.09.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  • leb

    Meni je glupo kad ljudi koji nikad nisu varali misle da znaju razloge zbog kojih drugi varaju.

    avatar

    29.09.2005. (20:22)    -   -   -   -  

  • my point of view

    do nedavno sam i ja mislila da ne mozes ctav zivot "jesti njoke" bez obzira koliko ih voliš. ali ljubav nisu njoki!!! ne osudjujem, ali iz iskustva znam da ako je pravo nemas potrebu istrazivati sa strane. sto se gospodjice s grimiznim slovom tice: ma samo daj zeno!!! sto se gospodina tice, tipoicno ženski kazem: muska svinja!

    avatar

    29.09.2005. (21:18)    -   -   -   -  

  • čudnovati kljunaš

    šTO UMIRU KAD LJUBE...NIJE AZRA...već Crvena Jabuka... uz kljunasti pozdrav...i dužno poštovanje...kaj misliš o obrnutoj situaciji...ona s ljubavnikom on doma...il recimo... oboje s ljubavnikom ili ljubavnicom... koga tad osuditi...

    avatar

    29.09.2005. (21:58)    -   -   -   -  

  • Tanjica

    Ja sam doživela jedno i drugo. I da budem ljubavnica i da imam ljubavnika. Definitino sam za svaku osudu. A opet. Sve u ime ljubavi. I eto. Preživela sam:)

    avatar

    29.09.2005. (22:13)    -   -   -   -  

  • balkanska krcma

    @čudnovati kljunaš, napisala sam da se osuđuje onog tko razbije cjelinu. ali ja ih osuđujem samo zato što nastavljaju živjeti dvostrukim životom a ne odlučuju se za jedno.što se azre tiče, to je žensko ime iz pjesme H.Heinea, a znam ja i za tu pjesmu Crvene jabuke, meni njadraža njihova.@leb, jasno da ne znamo razloge zbog kojih se vara,a li opet napominjem da meni smeta jedino taj dvolični dvostruki život.@tanjice, nadam se da ćeš nać ljubav!

    avatar

    29.09.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...