Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • YOgurt

    Pa do nove godine sigurno neće poteći nafta jer se još čeka odgovor "Eko komisije"... Ali jedna stvar mi nije jasna, zar profit mora ići samo u jedan džep?! Pa što nebi bilo najboje odvojiti 10% zarade za osiguranje od ekoloških katastrofa. Da se naftovod renovira i izgradi reciklirajući kompleks koji balasne vode očistio. Po meni bi svaki tanker koji ide u luku morao imati pratnju i nema ulaska u luku dok je nevrijeme. Tako nebi došlo do izljevanja nafte iz tankera, a kad tanker dođe u luku cijevima se spoji i ispusti balasne vode u reciklažni bazen. A od reciklažnog kompleksa imal bi korist cijela regija jer bi se moglo omogučiti priključak i ostalih "zagađivača". Nije mi jasno zar smo u tolikoj "banana državi" da nema eksperata koji bi ovakav ili sličan prijedlog realizirali ili je stvarno istinita da profit mora ići samo u jedan džep?!

    avatar

    21.09.2005. (15:37)    -   -   -   -  

  • ado

    YOgurt, stvarno je istina da profit mora ići u jedan džep. A eksperte namjerno ne slušaju, mislim da je to zato što oni u biti znaju nešto što mi ne. Mi bi mogli tim naftovodom primat šećer a slati pasirane ušećerene jagode.

    avatar

    21.09.2005. (18:15)    -   -   -   -  

  • ado

    A čini mi se i da svi ti ljudi u "hrvatskoj igri" oko nafte samo igraju male nebitne uloge (jer netko i to mora) da nebi netko drugi (tko zna više i bolje). Javnost nezna, nerazumije uzročno posljedičnu poveznicu AMERIKA-NAFTA-TERORIZAM, još manje razmišlja da je Hrvatska danas kao i uvijek kroz povijest "tampon" zona kršćanstva i islama, Zapada i Istoka, da su tajne islamističke organizacije u BiH i Hrvatskoj prisutne i da čekaju razvoj naftovoda i povećanu potrebu sad-a za hrvatskim naftovodom, da ga jednom kada on bude igrao važniju ulogu u ratu lako mogu sabotirati. Tada će najveću štetu imati hrvatsko gospodarstvo i svi građani RH- jer je naftovod naš i na našem teritoriju i štetu ćemo sanirati mi putem PDV-a. Nadam se da će javnost postati potpuno svjesna ove velike opasnosti koja nam se priprema iz najviših redova hrvatske države koji uopće NE BRINU o našoj budućnosti. Završit je dobro stihovima Ede "jebo vladu jebo politiku" - ali, dok mi njih i oni nas, samo što smo mi ko mali pilići a oni kao velike kokoške - svi zajedno u jednom kokošinjcu kroz koji će prolazit nafta koju će kupovati ameri, a teroristi sabotirati. Pa će naš kokošinjac vjerojatno opet biti zasran tuđim govnima. Pravo je vrijeme za hrvatsko narodno buđenje (svih njenih građana). Javnost mora sve znati i aktivno sudjelovati - jer smo mi ta jebena Hrvatska, a oni samo trenutno vladaju.

    avatar

    21.09.2005. (18:45)    -   -   -   -  

  • prokontra

    Japanci su, uz Njemce, najpametnij narod. Ne bi me čudilo da kontroliraju svoju mafiju. Oni to jedini i mogu. A ono s uraganima... Vidjet ćemo. Sve je moguće osim drvene peći. Kažu da Japanci i na tome rade :))

    avatar

    22.09.2005. (23:50)    -   -   -   -  

  • ado

    Ma kakvi Japanci?!!!!!!!

    avatar

    06.10.2005. (01:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...