Komentari

liganaroda.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • moonlight shadow

    čuj, ja sam za lijevu stranu uvijek... malo umjereniju ali lijevu... . u svakom slučaju pozdravljam inicijativu za iskorijenjivanje svih nacionalista, fašista, "ustašista" i sličnih...

    avatar

    20.09.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  • 1.78 m do ljubavi

    napad - NE! britanska poitika - NE! negativa zavladava svijetom i to mi se ne sviđa. MIR MIR MIR MIR MIR MIR MIR MIR MIR MIR!!!ALI, DA SE RAZUMIJEMO - ne ona vrsta mira - "MIR, MIR NITKO NIJE KRIV!" krivi su vladajući, kriva je želja za naftom, kriva je pohlepa, krivi su zli ljudi. možda ovo zvuči simplificirano,ali...vjerujem da je tako.

    avatar

    20.09.2005. (11:39)    -   -   -   -  

  • Woodstock

    Pozitivnog efekta definitivno neće biti. To će britancima i SAD-u dati još samo jedan razlog za napad na Irak, Afganistan, Kazastan, Iran i slične zemlje... a napadi na te zemlje će samo propagirati mržnju među muslimanima koji će se nakon toga odlučiti na još jedan teroristički napad(i zatim sve ispočetka) - začarani krug

    avatar

    20.09.2005. (11:45)    -   -   -   -  

  • fetus u kontextu

    mislin da u niti jednom napadu ne moze biti icega pozitivnog.. i ja bin se uclanila.. u anarhiste..

    avatar

    20.09.2005. (13:05)    -   -   -   -  

  • papak nemo

    ja sam za direktnu akciju, mislim da je jedino dobro u ovom napadu, ako je izveden sa hrvatske strane, to što je zbog takvih stvari otežan naš put prema EU... idemo palit baje!

    avatar

    20.09.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • tapija

    Nisam baš skroz za takve rigorozne poteze, ali slažem, se s Nemom, ako ćemo gledat sreću u nesreći- korak dalje od EU...

    avatar

    20.09.2005. (15:53)    -   -   -   -  

  • misel

    i ja mislim da tu nebu pozitivmog efekta!!!neznam..... ovi mulci americki a i britanci budu pak valjda se zbombardirali i onda kak je johnny rekel bu se opet neki jadnik negde digel u zrak i tak iz pocetka!!!

    avatar

    20.09.2005. (16:56)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Mislim da se otpor može pružiti na mnogo sofisticiraniji način, npr bojkotiranjem proizvoda proizvedenih u imperijalističkim državama. Istina je da će to imati efekta tek kada se skupi osvještena većina, ali do tada je i ovako svaki pokušaj uzaludan. Najveća je pobjeda ako natjeraš protivnika da porazi sam sebe. Nisam za terorizam i mislim da ovo u Zagrebu nema veze sa terorizmom.

    avatar

    20.09.2005. (17:05)    -   -   -   -  

  • ..:::TROGIR PUNX:::..

    ej mislim da bi se rado uclanio-u anarhiste!!!! napa je mislim izveden da bi se britancima stisle gace!!! al nece od njega bit nista pozitivno al eto bar ako ne nista vodi do toga da britanci maknu vojne jedinice iz iraka!

    avatar

    20.09.2005. (20:12)    -   -   -   -  

  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    Prvo, pohvale dizajnu. Ovako je taman. I ne želim previše diskutirati o napadu dok se sve ne raščisti, još uvijek se ni ne znaju razlozi tog čovjeka za unošenje bombe...Tko zna što je sve u pitanju, a osjećala bi se glupo da izmislim neki detaljni scenarij pa ispadne da sam posve u krivu. However, sama ideja napada na ambasadu je neopisivo glupa. Nasilje primitivaca... Kad ne možeš mirno i artikuliranim riječima, onda razvali, raspali, sruši, leševima do cilja.

    avatar

    20.09.2005. (21:17)    -   -   -   -  

  • Ne jedi žuti snijeg

    imate novog anarhista (lookin at her) :) Dobro ne može izaći ništa iz terorizma, i pri tome stojim.

    avatar

    20.09.2005. (21:53)    -   -   -   -  

  • dr.Kadžija

    ha vidim da ste mnogi svršili na ovaj "teroristički" napad u nadi da mu je cilj bila borba protiv britanskog imperijalizma blablabla....e nije....ovo je obični mafijaški obračun između gospodina Petrača, njegove kompanije i cijenjenog gospodina zločinca, ujedno svjedoka koji treba svjedočiti protiv njih....he sad jel ovo bila akcija zastrašivanja il pokušaj ubojstva ne znam....inače u tisku piše da je lik imao ručnu granatu m-75 i da je eksplodirala dok se igrao ili je bila u novinskom svežnju...hahaha....to je očita laž jer bi takva granata ispunila cijelu prostoriju sa 3000 kuglica sačme koje na otvorenom ubijaju u radijusu do 30 m, a tek u skučenu uredu...nebi bilo lakših ozlijeda....očito je bilo riječ o nešto štapina i par kuglica sačme....

    avatar

    20.09.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • Punk/hc crew

    drže se i dalje se bori,bravo malac!

    avatar

    21.09.2005. (09:33)    -   -   -   -  

  • Zašto nas drže ofcama????

    Neće...nasilje se ne rješava nasiljem...

    avatar

    21.09.2005. (13:20)    -   -   -   -  

  • R.E.

    hoće, biti će pozitivnog efekta. neki će konačno skužiti kako su visoke političke funkcije i dobra radna u ambasadama rezervirani za kriminalce i poluidiote. samo mi nije jasno čime novinari razmišljaju? bomba u uredu, a on neozlijeđen? prije bi ja dobio na 7/39 8 i po milja kuna nego da je eksplodirala bomba a on samo ogreben!? ma daj... a naši vrli public opinioni odma da je to Al-qaida, terorizam, a dan poslije ostali posrani... jedina posljedica je nastavak terora i sužavanje rada civilnog društva i sloboda općenito.. vidjet ćete, sada će početi zakoni o ovom, o onom, smajivanje pravima ovima, onima, rezanje budžeta udrugama (što je već počelo), a sve s ciljem kontrole i rasta moći totalitrne države..

    avatar

    21.09.2005. (13:38)    -   -   -   -  

  • slučajni prolaznik

    u na čelu nije loše samo fali rakije!!!!!!!!!!

    avatar

    17.01.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...