Komentari

rubi.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • lolčinaaaa

    "sigurno neces tat pare iz novcanika"

    avatar

    02.09.2005. (14:28)    -   -   -   -  

  • Svea

    A da ipak probaš otići kod svog dr opće prakse? Ako si bila kod psihijatra i nisi zadovoljna, probaj otići kod drugog. Ako si to možeš priuštiti otiđi kod privatnika.

    avatar

    02.09.2005. (14:29)    -   -   -   -  

  • Svea

    Koliko godina imaš?

    avatar

    02.09.2005. (14:32)    -   -   -   -  

  • srećica

    Nemoj malena to raditi..zasto svi vide toliki problem u toj debljini??? Zasto svi misle da debelo, bicmasto, okruglo nije lijepo?? Zasto?? Ja sam bila debela, nisam ni sad mrsavica, ali dobro sam se osjecala u svojoj kozi..bolje nego sada..No, nikada nisam pomisljala na to da se unistavam povracanjem..koja korist od toga uostalom..samo si radis zlo..a ako ce te netko voljeti, nek te voli zbog toga kakva si, a ne znog izgleda..ja sam se puno puta pitala zasto su neki bili sa mnom?! da li zbog mog izgleda i onoga sto posjedujem ili zbog mene same..Nemoj se unistavati..

    avatar

    02.09.2005. (14:45)    -   -   -   -  

  • 1.78 m do ljubavi

    joj joj....

    avatar

    02.09.2005. (15:24)    -   -   -   -  

  • lilly

    hej cao, ja sam nova ovde... trazila sam po netu neke anorexic klubove i slucajno dospela ovde, na ove vase blogove.. i tako citam malo po malo, i videh da ovde i jeste tema anoreksija i bulimija... to povracanje je zaista loshe, pogotovo kada nece sve odjednom da izadje vec moras duuugo da se mucis... zato i ne zelim vise da povracam, razmisljam o koriscenju laksativa... mada, najradije bih volela kada bih mogla sebe da nateram da nista vise ne jedem, pa ako neko zeli da mi pomogne u tome bila bih veoma zahvalna kada bi mi se javili na mail umornacrvenablabla@yahoo.com pusa za sve vas:* :)

    avatar

    02.09.2005. (17:30)    -   -   -   -  

  • mia_forever

    Joj... Koliko puta se i ja tako osjecam... Najveci problem je u tome kako uopce naci razlog, a i metodu da prestanes s bulimijom... Neznam... Svi govore da ti psihici mogu nesto promijenit, a ocito si kao i ja, idem na te psihoterapije i ne pomazu ni mrvicu... Zapravo trebas cekati pravi razlog koji ce te sam natjerat da prestanes... Recimo mene je ljubav skoro izljecila. Sad je nazalost gotova pa ocito nista od toga... Puno je lakse kad o tome uopce ne razmisljam kao i uvijek, bljujem ko zombi, kao da mi je to nesto normalno... Trebala bi naci neku osobu koja ce te iz toga izvadit, koja ce ti pomagat u svemu tome... Znam, to je jako tesko naci, ali vjeruj mi vjerojatno postoji neki prijatelj ili prijateljica kojem bi mogla sve rec i koji bi ti htio pomoc... (znam da zvucim nerealno, da ti nist ne pomaze, al neznam sto bi drugo rekla)... drz se...

    avatar

    04.09.2005. (00:11)    -   -   -   -  

  • mia_forever

    Vidovicka? Ma stvar je u tome da ti ja njoj nis ne govorim... Na pola njezinih pitanja moj je odgovor 'neznam' ili 'ne sjecam se' jer smatram da je glupo da joj sve govorim kad ionako zapravo jos ni ne zelim prestat... Tak da u vezi bulimije i u vezi toga kako ce 'me izlijecit' zapravo ni neznam skroz kakva je... Al ovako mi je zenska ok...

    avatar

    04.09.2005. (22:48)    -   -   -   -  

  • DAN ZA DANOM

    daj pročitaj naslov svog bloga! i razmisli malo o tome

    avatar

    08.09.2005. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...