Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


  • inner smile

    to, prva sam :)) meni izgled nije toliko važan, ali to je ipak ono što prvo vidimo, zar ne? trduim se biti bez predrasuda, ali nekad ipak pomislim nešto unaprijed prije nego upoznam osobu. Za suprotni spol prvo primjetim kosu (meni je važno da je duga). Ako je duga, odmah će mi biti interesantniji. Što ću, svatko ima svoje mušice. Trudim se, ali ne baš previše, tu mušicu volim :)

    avatar

    31.08.2005. (08:00)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ne znam ja ništa, mene zračenje stava privlači. No, ne libim se pogledati dobrog frajera, mrak koku, cice ili ludilo noge. No, da bih bila zaista privučena - samo radijacija. A kad ima zračenja, e onda čak i dlake toleriram. (molim Rocka da me ne razapinje jer se pojavi na kojem god blogu čim ja dlake spomenem!). :))))))) A jel mi se jučer nešto oku jako ugodno ukazalo - a je, je, ali ne bih o tome. Ne sad. Ne ovdje. Ne još. Bit će priče, polako... :)

    avatar

    31.08.2005. (08:41)    -   -   -   -  

  • *Čitav Život je gluma*

    Super blog!Samo me interesuje,zasto ne mogu otvoriti,stare postove,zapravo mogu samo neke...

    avatar

    31.08.2005. (08:44)    -   -   -   -  

  • KOKI

    probala sam se stvarno sjetiti da li sam uopće i ako jesam, što sam danas vidjela na putu do posla..i onda sam pročitala tvoju poruku dragoj nam Till i odvalila od smijeha..:):):):):):):):):):):):)

    avatar

    31.08.2005. (08:48)    -   -   -   -  

  • deeply superficial

    Volim pogledati dobrog komada... sad kad se "španciramo" ponuda je i više nego dobra:-)

    avatar

    31.08.2005. (08:59)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Volim to kao i ti raditi iza sunčanih naočala ;))

    avatar

    31.08.2005. (09:08)    -   -   -   -  

  • Lily

    Definitivno 'padam' na prvi dojam. Ali naravno, there has to be More than Meets the Eye. Dopadljiva vanjstina, bez onog neceg brzo gubi sjaj.

    avatar

    31.08.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • mala riznica misli

    dobro je dok imam sunčane naočale da mogu sve lijepo promotriti... inače ne sudim ljude po izgledu i nikad ih ne procjenim samo po prvom dojmu, nego pričekam da vidim kakava će biti procjena nakon nekog vremena...

    avatar

    31.08.2005. (09:52)    -   -   -   -  

  • trill

    ooooo vidi stvarno, ima i teksta ;))) Hvala pegy , idem sad čitati, dosta je bilo buljenja ;))))

    avatar

    31.08.2005. (10:13)    -   -   -   -  

  • tammie

    zabranit ću ti da stavljaš takve slike :))) nisam već dugo vidjela nekog za kim bi se okrenula... ali kad vidim nekog onako wooow ponekad se previše zagledam i zaboravim da nemam sunčane naočale :) baš ih i ne volim, ali mislim da bi mogla početi nositi, bar zbog ovakvih situacija :))) prije godinu, dvije vidjela sam jednog koji zapravo i nije bio nešto posebno zgodan, ali ne znam... zračio je nečime... i mene ostavio bez daha :))) uf... :)

    avatar

    31.08.2005. (10:15)    -   -   -   -  

  • tammie

    a di je moj komentar nestao?...

    avatar

    31.08.2005. (10:17)    -   -   -   -  

  • tammie

    a tu je :) i bolje :))

    avatar

    31.08.2005. (10:17)    -   -   -   -  

  • freestyler

    igrom slučaja ili nekog zakona, oko je skoro uvjek ono koje prvo uoči nešto pa šalje sliku našem klasifikatoru u glavi koji odlučuje što je zanimljivo, a što ne. zanimljivom se približavamo i ona naša dva uha mogu čuti, šalju zvuk opet onom našem klasifikatoru i on opet kasificira. izabrane i dodirujemo (ili bar nastojimo to) pa opet klasifikator ima posla.... i sve je fino i idealno ako klasifikator klasificiranog radi na istim frekvencijama kao naš, a to baš i nije uvjek slučaj. nekada se klasifikatori i pobrkaju i onda je skoro najbolje....btw lijepo uvjek treba gledati i uživati u njemu, makar prsten bio kao Saturnov kakve to ima veze i naravno uvjek bez naočala za sunce, volim pokazati nekome da mi je lijep ne skidajući pogleda s njega .... uzivaj...:)))

    avatar

    31.08.2005. (10:18)    -   -   -   -  

  • trill

    Pegy, ovo ti je najduhovitiji post ikada :)))) Stvarno sam počela zbunjeno treptati kad si napisala da si mu pogledala pozadinu, ali nikako da vidiš ONO. I sad dok se toga prisjećam još malo trepćem ;))) Iš iš, misli moje :))) Za primjer sam ti htjela napisati da sam ostala fascinirana slikama uragana koje su jučer bile na naslovnici bloga (one slike samog vjetra), pa mi se učinilo da to baš i nije dobar primjer...ali, mislim da baš i je. Jer kao i kod tih slika, za osobe nije dovoljno da budu samo lijepe, nego je neophodno da i zrače nečim. Bilo to s moči, energijom, toplinom, nježnošću, stavom...ma bilo čime, osim samo izgledem. Ova tvoja slika koju si stavila isto vuče na nešto...vuče mene da se nakukavam na monitor ne bih li uspjela vidjeti kako izgleda odnaprijed ;)))

    avatar

    31.08.2005. (10:45)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Lijepo je kad privlacna osoba jos i dobro izgleda. No ako dobro izgleda, a nije privlacna (a znas da je meni stav kriterij privlacnosti), nis mi to ne vrijedi. I da znas, jedan dan ce te Trillianina firma tuziti jer im odvlacis paznju s posla njihovog najboljeg zaposlenika. @bestijica - znao sam! Znao sam!!!

    avatar

    31.08.2005. (11:26)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    I ja sam mislila, ma nije moguće da si gledala ONO!! :)) Dobro je... :) Naravno da volimo estetiku, evo što sam ja danas prvo gledala, sebe u ogledalu ;)) Šala šala. Gledala sam neke kataloge i bilježila što bih si sve kupila da imam novaca kojih nemam, jel. I da, bravo za PS ;))))

    avatar

    31.08.2005. (11:33)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Smileica, i ja primjetim lijepu kosu, iako ne volim baš dugu na muškarcima. :)) @Beštijice, znala sam da ti i Trill planirate neka istraživanja na Rocku, ali baš da je obrada bila na nivou rada „Ruđera Boškovića“? :))))))))))) Zračenja, radijacije? :)))) A počelo je i nadnaravno … ukazanja? :)))) „Jadan“ Rock, ni dlake se više ne toleriraju? :))))) @Lekice, i ja bih voljela znati, pitaj uredništvo. :)) @Trill, ustreptala si se samo na riječ … ono? :)))) @Plavooka, i tebe ću morat posebno upozoravat. :))) Da, znaš da i mene zanima kakav je ovaj od naprijed. :))) Mislim, lice. A možda i još ponešto. :)))

    avatar

    31.08.2005. (15:26)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Lijep post. Zanimljiv, duhovit i intrigantan. Meni je osobno ljudska 'ambalaža' uvijek bila u drugom, trećem, četvrtom... planu. Oduvijek sam ljude promatrala više iznutra, i kao žena i kao osoba. Isto sam očekivala i od drugih i kad bi mi se dogodilo da nekoga privučem vanjštinom, uvijek sam se trsila da dokažem kako ispod te 'ambalaže' u meni postoje i druge, puno zanimljivije osobine. Privlačili su me ljudi koji zrače nečim posebnim, bez obzira na to kakav je njihov izgled, odnosno uklapaju li se u uobičajene 'norme' ljepote i privlačnosti. Mislim da se unutrašnja praznina ne može nadomjestiti nikakvom izvanjskom ljepotom.

    avatar

    31.08.2005. (15:31)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Freestyleru, a koliko to kod tebe traje? :)) Ovako čitajući proces izgleda prilično dug i studiozan… to klasificiranje. :)) A prsten, nije baš svejedno ima li ga ili ne, meni nije. Kad ga vidim, to je kao zabranjeno – tuđe - voće koje ne smiješ jesti. :)) Doduše, gledati ga smijem, ali ni to nije dobro previše. :)) Jer, možda bi prstići bili lakomi. :)) @Rock, hoćeš reći da ti izgled nije bitan uopće? Samo stav? :) Možda i radioaktivno zračenje kao i Beštijici? :)) @Druga Ti, a što si ti pomislila pod ono, isto što i Trill? :))) Volim što se voliš pogledati u ogledalu, mislim da bi i drugi bili zadovoljni s onim što si vidjela. :)

    avatar

    31.08.2005. (15:40)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Uspomena, mogla bih i ja o ovome na puno ozbiljniji način, a potrajalo bi kao i moj prosječan post. :) Izgled mi je bitan, ali ne u smislu da netko mora biti supermen (kao recimo ovaj na slici koji je i od naprijed sigurno zgodan :)). Kad mi se netko sviđa, kad s nekim volim pričati, kad mi je ugodan, onda može imati i fizičkih nedostataka. Kao što ih imam i ja. Ali moram ga takvoga voljeti gledati. Moram mu voljeti gledati nedostatke i mane, fizičke ili druge -nebitno.Valjda jer volim da se i mene na isti način gleda.

    avatar

    31.08.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  • uspomena

    Draga Pegy, ma nisam htjela 'daviti' svojom ozbiljnošću, tvoj je post fenomenalan i uživala sam dok sam ga čitala. I zapravo je ozbiljniji od mog komentara. Vjeruj mi, svoju ravnodušnost prema tjelesnoj estetici smatram pravim hendikepom - trebala bih se koji put natjerati da uočavam ONO straga i ONO naprijed - sigurno je puno životnije, stvarnije i zabavnije od mog inzistiranja na duhovnom.

    avatar

    31.08.2005. (18:35)    -   -   -   -  

  • jagode

    danas sam vidio predivan plastenik u kojem će uskoro rasti i rađati jagode, no nećemo otkriti lokaciju, jerbo bi moglo doći do kolateralnih šteta... ma vidio sam i hrpu drugih "pojava", no o tom potom lje... pozdrav:-)

    avatar

    31.08.2005. (18:51)    -   -   -   -  

  • Simona

    evo, ja upravo gledam u jedan lijepi post.:)) i ona lista sa strane mi je upala u oko.:)) ustvari, koga lažem, sva sam poletila kad sam se vidjela tamo.:)) inače, sviđa mi se u postu ono što si napisala kako počinjemo drukčije gledati nekoga kada ga zavolimo. u biti, čini mi se da onda više ni ne vidimo kako ta osoba izgleda jer kad je pogledamo vidimo samo razloge zbog kojih je volimo.

    avatar

    31.08.2005. (19:40)    -   -   -   -  

  • Friva

    Fizički izgled mi nije bitan...unutar najljepše ambalaže se često krije jad i bjeda! Npr. jučer službenica u banci, lijepa, prekrasna, a nema pojma o bilo čemu što ju pitam.

    avatar

    31.08.2005. (20:05)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Pegy zaboga, ponekad mi se čini da me namjerno prisiljavaš da tumačim očito! :-))) Ne, ne tvrdim da je fizički izgled potpuno nebitan, nego da je precijenjen i ne presudan. On je samo jedan aspekt privlačnosti i to ne glavni. Jer, ponovit ću, privlačna osoba odmah ti izgleda ljepše nego što je, a predivna rospija od osobe čim je upoznaš poprimi neke crte lica koje su ružne i zločeste, a nisi ih vidjela dok nisi znala da je rospija. Eto.

    avatar

    31.08.2005. (20:36)    -   -   -   -  

učitavam...