Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Hal.... sedi, pet.

    avatar

    05.06.2004. (02:07)    -   -   -   -  

  • VLado

    Prekrasno izreceno... Hvala ti na tim rijecima... jednostavno pokazuju; izbor za dalje...

    avatar

    05.06.2004. (22:23)    -   -   -   -  

  • ukosnica

    Dragi Hal, znaš, izbor pozitivnog mišljenja je katkada i totalni osobni gubitak. I ti to znaš. Baviš se puno takvim stvarima, to je jasno svima koji te čitamo. A vidi se da ljudima treba puno samopouzdanja i ti si sjajna osoba koja im to daje na sjajan način. No ozbiljnije bi rasprave još puno toga iznjedrile. Ali volim ovaj tvoj stil i podržavam ga. U tom stilu kratka jedna istinita angegdota. Svojevremeno bio je jedan vrlo mlad dečko na poslu. Pametan, obazriv, pristojan, uglađen, načitan, ali imao je silnu tremu od svog šefa, često i veliki strah. Nikako nije mogao pokazati to što zna, pa time niti dobiti pozitivne ocjene za napredovanje u karijeri. Požalio se svom bliskijem starijem kolegi, a on mu je rekao:"...znaš stari moj, ja sam ti jednom pročitao jedno pozitivno mišljenje kako srediti šefa u tebi, a to je da svog šefa, kad mu trebaš nešto reći, a nemaš petlju, zamisliš na poslu u wc-u... i slika će ti se promjeniti. Postat će običan čovjek koji s....". Mladi dečko pocrvenio je nakon te rečenice, ali izgleda da je upalilo. Dečko se prestao bojati svog šefa i danas je jedan od pozitivnih i uspješnih direktora, inače dobar i kao čovjek. Eto toliko od mene.

    avatar

    05.06.2004. (23:36)    -   -   -   -  

  • serpico

    Zasto vec danima nema simpa kukca?

    avatar

    06.06.2004. (00:37)    -   -   -   -  

  • serpico

    Aha, malisa se negde skrivao, pojavio se ponovo

    avatar

    06.06.2004. (00:38)    -   -   -   -  

  • nada

    čitam dosta blogova ali tvoj mi je svjetiljka, danas mi je bio prilično loš dan i dok čitam ono što već sve teoretski znam (a teško mi ide u praksi) odlazim na spavanje vjerujući da ću sutra misliti pozitivnije, jer moja je svrha pronaći radost i radovati se životu.

    avatar

    06.06.2004. (00:44)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Kradeš mi "pacijente", Hal. Da nisi neki kolega po struci? :) Slažem se s napisanim. Mozak ne razlikuje, baš, zamišljeno i stvarno. Što staviš u njega, to ćeš i dobiti, u životu. Mozak je veliko skladište. Treba paziti što skladištimo. I zbog toga: Io penso positivo perche son vivo, perche son vivo...(Jovanotti)

    avatar

    09.06.2004. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...