Komentari

ovoono.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • jezdi

    hm, rekla bih da je 'do jeseni' taman dovoljno vremena da proniknem u ovo. a možda i ono. makar sumnjam da ću uspjeti oboje... *češe se po čelu*

    avatar

    13.08.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • Zigota:Zed

    sto mu čestičnih interakcija, ček jor mejlbox!

    avatar

    13.08.2005. (09:55)    -   -   -   -  

  • ane

    Kako dobar tekst za doviđenja! :) A glede dimenzija... Mislim da svi mi naslućujemo drukčiji svijet od onoga koji smo spremni vidjeti... Svatko bira svoj pogled, jel'te. :)

    avatar

    13.08.2005. (09:57)    -   -   -   -  

  • ueikap

    aj, metafiziku još i nekako, i mr. longa i mr. widea. al ova fizika i četvrta dimenzija će još pričekati na moje shvaćanje. LOL pročitala sam sve, od slova do slova i iako mi je bilo zanimljivo (na momente i smijeh živi) - zabolila me glava. :( reći ću ti samo jedno, teoretizirao ti ili ne, ja tvrdim da ti nisi ja i ja nisam ti! oćeš da se ucmekam od muke? :s uhaj! gluho bilo i daleko! :p a što se tiče rečenice: "Oni koji se tako probude u Stol poslije pricaju ostaloj jednodimenzionalnoj gospodi i gospodjama n° o Stolu i Njegovoj vjecnoj i bezvremenoj Stvarnosti, no u pravilu bivaju proglaseni ludjacima, osim od strane malobrojnih, koji pak bivaju proglaseni ludima jer vjeruju onima prvima...)" ... ima li ona neko atuobiografsko značenje? čisto pitam. :D filmiće ne mogu otkomentirati jer ih ne vidim. :/ aj, uživaj na moru. lejtr, duuud.

    avatar

    13.08.2005. (10:03)    -   -   -   -  

  • ueikap

    o vidi.. proradili i filmići. znači... nisi normalan.

    avatar

    13.08.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    evo zadnja kavica pa na avion... lejtr chik!

    avatar

    13.08.2005. (10:09)    -   -   -   -  

  • heroine

    češ-češ...

    avatar

    13.08.2005. (11:53)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    genijalan si :O stvarno jesi... josh ovi filmichi, malo treba dok ih skontash, su isto tako home made ha? :) da nisi ti moooozda pripadnih 'neke' mense i tako? :) vidimo se na jesen, ako ne nadjes prikljucak za net tako gdje ides. do tad te josh koji put procitam da 'utvrdimo gradivo'

    avatar

    13.08.2005. (21:29)    -   -   -   -  

  • ostap bender

    Tko vas placa za ovoliko razmisljanje? Druze, drzte se motike i sekire, slabo cete se leba najest ovakvim radom.

    avatar

    16.08.2005. (18:43)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Maestralno. Znaš, kad sam ovo pročitao prvo to sam pomislio je da pojma nemam kog vraga ja uopće tražim na blogu. Ovu razinu ne mogu dostići ni u tri života. Šaljem link prijateljima.

    avatar

    16.08.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    Rock: deder ne baljezgaj. Licno poznajem neke ljude koji tvoj blog smatraju najboljim na cijelom blog.hr-u a da nisu nikad ni ostavili komentar na njemu... :) Samo ti vrijedno zaljevaj zednu biljku razumom obdarenog citalastva! Uostalom: zajedno smo (naj)jaci! ;)

    avatar

    17.08.2005. (14:37)    -   -   -   -  

  • ostap bender

    ipak pusti motiku. drzi se ti fizike i metafizike. apsolutno genijalno. cini mi se da svi oni jyotishi zapravo funkcionishu po istom principu poznavanja dimenzija.

    avatar

    17.08.2005. (23:35)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Smijem ja iskazati spontano divljenje? Vratih se eto već treći put na tekst, I am impressed. Bravo! ;)

    avatar

    18.08.2005. (08:57)    -   -   -   -  

  • pooka

    to mi je uvijek cudno... s jedne strane inzistiranje da je svijet ogranicen sposobnostima naše spoznaje i da je naivno misliti da znanost može pružiti odgovor, i sama se ograničivši nesposobnošću promatranja subatomskih čestica, a da samo promatranje ne promijeni promatrano, u kvantnoj mehanici, Schroedingerova macka, val vjerojatnosti pa teorija kaosa sa druge strane koja jasno kaze da se ni najednostavniji dinamicki modeli s povratnom spregom ne mogu deterministicki provariti... neki agnosticizam koji je meni potpuno ugodan kao takav... a opet zelja da se cijeli univerzum i "ja" na neki nacin sami sebi predocimo kao nesto uopce zamisljivo, a to je htio ne htio, opet modeliranje euklidskog ogranicenog uma. ja tamo ne idem. meni je ugodno u mom ogranicenom svijetu, u kojem ja zadajem forme, a materiju primam pa je forme pretvaraju u nesto meni shvatljivo. ono transcedentno, univerzum, dusa, bog, slucaj... jos nisam dosao do zelje da to imam kao ideje kojima bi manipulirao u razmisljanima. mice se moj um, ne zastava, ni vjetar. to znam. ali mice se bez ambicija da (grozne li pomisli) bude ikad išta više od moje skromne projekcije moga svijeta. koji je, naravno, samo moj. :))))

    avatar

    21.08.2005. (15:26)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    wow. toliko toga... btw, našla sam odgovor na ono pitanje... iz maila.

    avatar

    26.08.2005. (20:48)    -   -   -   -  

  • skaj

    Jel', bro, kak' to funkcionira s usporedbama MrNr sa EgoLjud? Pa ne spoznajemo mi sebe bash kao dvodimenzionalne-u-vremenu (ok, ok, znam da VIDIMO dvodimenzionalno) ... osim ako se "samospoznaja" ne izjednachava s "onim shto vidimo" pa je moj odraz u ogledalu sniman iz tri razlichita polozhaja (FrontSideTop) u toku sat vremena spoznaja jednog sata mog bivanja u toku kojeg na snimci skuzhim odraz cijelog bloga haer? Was? Super ti je post! :)

    avatar

    27.08.2005. (10:55)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    sis, kao sto rekoh, mi EgoLjudi zivimo u znatno visedimenzionalnijem svijetu nego ovi skuceni flat-lineri Wide i Long, i ovo je samo jako pojednostavljena prispodoba. Ono sto je bitno jest to da krecuci se kroz/niz svoja vremena vidimo iste visedimenzionalne dogadjaje razlicito. Nema nacina da "snimis" nesto iz drugog vremenskog kuta (ili iz vise njih) jer i snimku/snimke opet svatko vidi iz svog/jednog kuta. Za vidjeti svijet iz drugog kuta moras BITI netko drugi... no way around it :/

    avatar

    02.09.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • *bu*

    ojooj...fakat dugacak post,...Nemam vremena citati, ali evo,...samo da ostavim svoj trag u moru malih slova...hehe...ae pozdraFfFFfFfffF...8))))

    avatar

    09.01.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • svijet gluposti

    BLOG TI JE NAJBOLJI! ALI STVARNO! JOŠ NISAM VIDIO OVAKO OZBILJAN I ZANIMLJIV BLOG! SURFAO SAM GOOGLOM, NALETIO NA OVO...NISAM NI SKUŽIO DA JE OVO BLOG KOLIKO JE DOBRO! ŠTO PREDSTAVLJA ONA ŠARENA MASA KOJA SE UVIJA U SEBE? JELI TO SVEMIR?

    avatar

    24.01.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...