Komentari

robybaggio.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kuratz

    inter je k od kluba zahvaljujući debilnom predsjedniku :rigo: al volija bi da konačno osvoje neki k jer mi se više neda slušat o ukletom klubu :rigo:

    avatar

    11.08.2005. (19:41)    -   -   -   -  

  • robybaggiova kolumna :s

    Prika, i ja mislim da su kuratz, ali doći će i njihovo vrijeme.

    avatar

    11.08.2005. (20:27)    -   -   -   -  

  • Ali G

    jako lijepo pisanje roby... moram priznati da sam očaran...:-))

    avatar

    12.08.2005. (10:04)    -   -   -   -  

  • mrtva mrkva

    kakav je ovo glupi blog o ničemu

    avatar

    12.08.2005. (12:38)    -   -   -   -  

  • MARKOMANIA

    inter ce postati ozbiljna ekipa tek kada preuredi odbranu. napravili su prvi korak, doveli su samuela, ali to nije dovoljno jer ce pored sebe imati takve rupe, da mu ni hobotnica Toldo nece pomoci. materazzi, mihajlovic, favalli, pa i cordoba koji nije los, ali je limitiran visinom spadaju u drugu ligu centralnih bekova. dobar potez uprave je dovodjenje pizarra iz udinezea, odlicnog igraca, i on ce verovatno uz verona biti glavni kreator igre. mislim da je u vezi mesto zagarantovano jos stankovicu, cambiasso bi takodje trebao da igra, dok ce se solari i figo smenjivati. adriano je naravno neprikosnoven, uz njega najverovatnije martins. medjutim, cruz je los treci spic, i ukoliko inter ne angazuje kvalitetnijeg napadaca do kraja prelaznog roka, mislim da ce imati problema sa realizacijom. toldo - zanetti, samuel, cordoba, favalli - stankovic, pizarro, cambiasso, solari - martins, adriano

    avatar

    15.08.2005. (03:17)    -   -   -   -  

  • Ezekiel 25;17

    Maheru daj samo na moj blog u komentare utipkaj mi url one nogometne stranice koju bi trebali radit preko IMF-a jer su mi na poslu stisnuli STOP za forum pa nemam nikakve informacije o napredku... tnx.

    avatar

    22.08.2005. (11:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...