Komentari

dijana99.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • *Achtung Baby

    oh, kako poznato.. to je osjecaj koji me jako cesto (citaj: uvijek) prati... stalno imamo pitanja na koja samo mi imamo odgovore, ali nam ipak ne uspijeva skuziti ih... mozda da pokusamo ponovno? :)

    avatar

    05.08.2005. (17:02)    -   -   -   -  

  • PROdotes

    rec cu ono sto uvijek recem na ovo... ne trazi odgovore nego dopusti da oni nadju tebe... opet jedna izreka... kad se zatvore vrata ka jednoj sreći, otvaraju se vrata drugoj... no mi većinom ne prestajemo gledat u ova prva dok ne čujemo da se druga zatvarju :o)

    avatar

    05.08.2005. (19:28)    -   -   -   -  

  • LBB...

    to je veciti problem sa svima nama...koliko smo vise svesni svojih pogresaka, sve ih manje koregujemo...pozdrav ti...

    avatar

    05.08.2005. (23:20)    -   -   -   -  

  • promijenit cu se.. jednom.. mozda..

    prvo pitanje koje bi trebalo postaviti je "zelim li ja zapravo promijeniti trenutnu situaciju ili ne?"..ako je odgovor "ne", onda i nema smisla pitati se zasto je nesto tako kako je..a ako je odgovor "da", postavlja se pitanje kako da to promijenimo..ucestalo postavljanje pitanja "zasto" ne vodi nikamo jer nece rijesiti problem..i znam da tuga nije lijepa i ne znam kako to objasniti, al u tvojoj tuzi ima neceg nevjerojatno lijepog...

    avatar

    05.08.2005. (23:58)    -   -   -   -  

  • Jubav mi je sve...

    pozdrav..:)

    avatar

    06.08.2005. (09:49)    -   -   -   -  

  • D N E V N I C E

    hvala ti na komentaru...nemoj biti stroga prema sebi...promjena je proces koji traje duže vremena ... ne dolazi od jednom ... tako da ces imati kao i svi mi takva bolja i lošija razdoblja... na žalost često češ i biti povrijeđena ... po tvojim postovima vidim da napreduješ ... i imaš smisla za pisanje - koje mi se sviđa a i vrlo zrelo razmišljaš za jednu tako mladu osobu... samo naprijed :))

    avatar

    06.08.2005. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...