Komentari

dijana99.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • promijenit cu se.. jednom.. mozda..

    ima jedna maska koju se neki od nas ne usude skinuti do kraja zivota, a to je ona ispod koje skrivamo tesku ranjenost i preveliku povrijeđenost..ipak, svatko od nas barem jednom u zivotu naiđe na osobu pred kojom bi trebao skinuti tu masku i pokusati se osloboditi proslosti...pitanje je samo ima li hrabrosti...

    avatar

    26.07.2005. (00:43)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    tako je i ja se slazem potpuno s tobom...zelim ti slatke snove i pusa...

    avatar

    26.07.2005. (00:51)    -   -   -   -  

  • a lifelong fly of a butterfly

    puno ti hvala sto si mi otela temu!!! mislim, stvarno.... neam rijeci... ccccc.... :))))) sala! odlilcan ti je post i to je nesto o cemu razmisljam jos od malih nogu! moja maska mi je postala svojevrsna opsesija, mozda cak o tome razmisljam i precesto... a sto se auta i grma tice: pa nisu oni nista krivi, ali to je jedini nacin da kretenu pokazem njegovog boga, a da mi ne sude da sam to ucinila namjerno... ;)

    avatar

    26.07.2005. (08:27)    -   -   -   -  

  • BlackRose28

    Da.. dobro je butterfly rekla, otimačice misli... =) maska me proganja već jedno..uh... 5 dana intenzivno, iako je i inaće uvijek "tu".. o maskama bi mogla pisat vječnost.. ja uglavnom stavljam masku da odgurnem ljude, ne da ih privučem, to zapravo nikada.. napisala si ''otkriti se pred nekime do koga vam je stalo je još gore''.. isuse, to je najgore.. najteže.. koma.. ne znam zašto se stalno borim SAMA SA SOBOM, stalno sama protiv sebe... teški sam emotivac, al čim osjetim mali "pik" zavućem se u kućicu, dignem neprobojni štit i glumim tešku ravnodušnost.. tako čak i namjerno povrijedim druge.. znam da to radim, ne mogu prestat... fakat mi je teško pokažat da mi je stalo.. a kad to pokažem mrzim sama sebe.. isuse.. moram prestat!!!!

    avatar

    26.07.2005. (09:19)    -   -   -   -  

  • LBB...

    zanimljivo...maske su neizbezne...katkad nas znaju delovati zastitnicki...ja imam dosta njih...

    avatar

    26.07.2005. (23:13)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    ljubavi, hvala na lijepim riječima.pomogle su...evo me, opet.voli te didi

    avatar

    27.07.2005. (10:45)    -   -   -   -  

  • D N E V N I C E

    istina je to s maskama .... :)

    avatar

    27.07.2005. (13:52)    -   -   -   -  

  • PROdotes

    imam 3 rijeći... "ne, ne i ne"... umm... to su četiri rijeći actualy :o) reko sam bivšima... reko sam prijateljima... "ja sam ja, ne sviđam ti se? tvoj problem" :o) ja ne nosim maske... ja samo uviđam promjene koje su ponekad potrebne i provodim ih... al da ću glumit ili skrivat... zašto? ne sramim se sebe... just... my lil thoughts :o)

    avatar

    27.07.2005. (22:00)    -   -   -   -  

  • slija

    vidin tu urbanovu pjesmu.moj dobar prijatelj tonći svira mu gitaru u bendu.što se tiče maske bolje da je baciš što prije da ljudi vide tvoje pravo lice,lakše će primjetit ljepotu

    avatar

    27.07.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...