Komentari

studyblog.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Danči

  Odlično sad ljude šaljem tebi... Već su me troje pitali za muziku ;)

  avatar

  08.06.2005. (14:24)    -   -   -   -  

 • Dnevnik nas oboje

  Hvala ti na savjetima.Imam još jedno malo pitanje. Kada bi htjela npr. imati više pjesama, da idu jedna za drugom... može li se to? Ako se može, kako ili daj primjer. Vjerovatno bi trebalo povezati kodove pjesama, ali neznam kako?

  avatar

  03.07.2005. (20:58)    -   -   -   -  

 • all kind of fucking shit

  e legendo,a kak da stavim prave cjele pjesme na blog,one koje imam na svom kompu.pliz ostavi odgovor u komentaru na mom blogu

  avatar

  14.08.2005. (12:32)    -   -   -   -  

 • Dnevnik nas oboje

  Znaš kako možeš postavit pjesme sa videoplayerom na blog. Odeš na www.videocodezone.com, i tamo po abecednom redu imaš sve moguće bendove u svijetu, a pod njima njihove pjesme. kad kličneš na pjesmu, otvori ti se video koji možeš poslušat i pogledat. Ispod vidaa imaš kod koji možeš pastat u svoj box. Ako ti je video prevelik, u kodu dimenzije možeš smanjit na one koje ti odgovaraju boxu. A kad netko dođe na tvoju stranicu može isključit ili uključit muziku. ako želiš mijenjati pjesme i to je lako. Sa videocodezone skineš kodeove pjesama i pastaš ih u word, pa kad poželiš promijenit muziku na stranici, jednostavno iz worda uzmeš kod koji ti se trenutno sviđa. Pozdrav.

  avatar

  19.09.2005. (11:35)    -   -   -   -  

 • Eni

  e muzika je super A I TVOJ BLOG

  avatar

  09.02.2009. (16:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...