Komentari

eltomo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • blog ti je odlican, a volim te citati i na forumu;)

    avatar

    15.03.2005. (04:57)    -   -   -   -  

  • buba mara

    lijep pozdrav!! :) hvala ti na komentaru, odličan je i potpuno točan! inače, post je tek početak mog pisanja o nagradama iz svijeta matematike i problemima koji postoje , mojim mišljenjima o svemu tome i tako ... zato se zove tako. da, malo mi je to mutno ispalo jer sam previše pisala o nobelu, priznajem, ne vidi se o čemu želim pisati, ali mislim da ću to lako skrenuti u sljedećem postu :) koji ne znam kad će biti, ali hoće sigurno! uglavnom, jako mi se sviđa tvoj blog i proučit ću ga ovih dana kad budem mogla detaljnije :)

    avatar

    08.10.2005. (21:12)    -   -   -   -  

  • buba mara

    pročitala!! hm, neznam detalje o autoru, ali post me oduševio! studentica sam matematike i fizike i jasna mi je situacija o kojoj si pisao. očita je na svakom koraku, ali kao što si dobro rekao - ljude nije briga! mene je briga i zato ne čitam novine, što me zanima potražim na netu i gotovo! voljela bih se pozabaviti tim problemom , vidjet ćemo kako se budućnost bude odvijala, .... :)

    avatar

    08.10.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  • Run

    mene ful zanima astronomija pa samo tako nastavi...

    avatar

    06.11.2005. (08:12)    -   -   -   -  

  • Beerlover

    i mene zanima astronimija, određeni njezini segmenti barem-recimo o siriusovu sustavu i što je o tome danas poznato, kako trenutno ne pucam od dosade i slobodnog vremena, a vidim da si i više nego ozbiljan astronom-jel te mogu zamolit za neki link vezan uz taj sustav? da se osvrnem na žaljenje vezano uz novinarstvo-kako sam i sam na putu afirmacije u medicinsku znanstvenu struku, uz to i novinar amater, često se susrećem sa raznim glupostima vezanim i za meni uže područje, pogotovo u zadnje vrijeme kad imamo prilike čitati sve i svašta o ptičjoj gripi-žalosno, nena šta!

    avatar

    17.01.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...