Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • www

    You speak very wisely, HAL:UI. I just wonder if you follow your own example, or just talk the talk.

    avatar

    04.06.2004. (07:58)    -   -   -   -  

  • lana

    Na prvi pogled jako mi se svidja tvoj blog. Rekla bih drugačiji od drugih! :o) Nisam još sve pročitala, ali bitno je da si me zainteresirao.

    avatar

    04.06.2004. (09:15)    -   -   -   -  

  • Redovito čitam tvoj blog Hal i moram reči da uvijek lijepo pišeš.

    avatar

    04.06.2004. (11:13)    -   -   -   -  

  • VLado

    Odlicno HAL, uvjek si aktualan. Idemo dalje,(kako je jednom netko napisao u jednom tvom komentaru) s "misijom"... (Oprosti na slobodi sto se obracam sa ti, nije sa losom namjerom, zbog jednostavnosti)... (Prekrasan je osjecaj kada mozes podijeliti svoje misli s drugima...) Ugodan danasnji dan...

    avatar

    04.06.2004. (11:27)    -   -   -   -  

  • Ime znaš, neæu pisati

    Halliću, može pitanjce? Slučajno jučer ili dan prije u onoj gužvi kad je BLOG usmjeravan na forum vidio sam nekog tko je ispisao od kuda su sve posjetili njegov blog. OK nekog to zanima i zašto to ne bi vidio, ali javno to napisati je nemudro, blago rečeno, jer bilo je tamo i firmi, a firme gledaju što ljudi rade na računalima. Zbog tog se može dobiti i otkaz, je li toga netko svjestan? Osim toga takvo prikazivanje nije ništa manje nekulturno, nemoralno i ništa manje lopovsko od onog filmića kojeg nisam vidio i ne zanima me. Ali reakcije su bile takve kakve jesu. Hm ... bio bi to pun pogodak ako netko radi, recimo, doktorat na temu internetskih podvala. No pustimo to, nego što misliš da li bi bilo dobro lijepo skinuti sve blogove koje nisu nastali isključivo, ili većim dijelom, na kućnim računalima, radi neželjene statistike i mogućih posljedica? To je prijateljsko pitanjce, a možda još nekom posluži.

    avatar

    04.06.2004. (14:10)    -   -   -   -  

  • Isac

    Lijepa reakcija i razmišljanje na aktualne događaje.

    avatar

    04.06.2004. (14:48)    -   -   -   -  

  • hal

    Hvala na podršci svima koji redovito čitaju. Obično ne komentiram komentare ali napravit ću izuzetak. Priznajem da nisam pogodio tko se krije iza pseidonima "Ime znaš, neću pisati" ali blog omogućava da se ne upisuje ime i to svatko može koristiti. Odgovor nemam, ja ne uređujem pravila bloga niti o tome razmišljam. Vlasnik spomenute statistike je ponosan na svoje posjetitelje, posjetitelji su veseli jer su nešto dobro pročitali makar i u radno vrijeme, a njihovi šefovi su valjda pametni pa neće nikome dati otkaz, već će i sami doći na blog, možda nešto korisno pročitaju. Uvijek vjeruj u pozitivno rješenje.

    avatar

    04.06.2004. (20:52)    -   -   -   -  

  • onaj iz blizine

    Stvarno si pozitivček! Kad bi barem bilo tako kako ti misliš. Ali nije! Nema veze, valja razmisliti što i kako. U svakom slučaju simpa si što si mi odgovorio.

    avatar

    04.06.2004. (23:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...