Komentari

hrnews.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • (((Q)))

    ... Žužulovo svjetlo nije doprijelo do mojih očiju... možda da je upaljeno odmah na vrijeme i bi... ovako, to svjetlo je još jedan pokušaj manipulacije... manipulacije nas ovaca (čitaj: birača)...

    avatar

    09.01.2005. (20:02)    -   -   -   -  

  • V i j e s t i @ HR

    Odgovor za requiem: Da manipulacija je uvijek moguća i istina je da je ostavka mogla uslijediti i prije no ona je ipak uslijedila, a nije li TO možda najveći pomak za naše nedodirljive političare. Sjetimo se Čačića, Bandića, Račanovog prijatelja Vrhovnika, da i Zlatka Tomčića (čitaj lažno prijevremena umirovljenje radi većeg iznosa mirovine). Svi ovi "sveci" do današnjih dana i dalje svima nama, a i bivšem ministru Žužulu, drže lekcije o moralu, potpuno nekažnjeno. To je ključni razlog što smo ih prozvali. Naš stav je kako odgovornost sviju pred javnošću i zakonom mora biti ravnopravna. U ovome slučaju samo je jedna strana podnijela teret odgovornosti te je poptuno deplasirano raspravljati o tome tko je kriv više, a tko manje!Dakle sve se zna -odgovarati bi trebali svi koji se nađu u sličnim situacijama i tek kada se to dogodi moći ćemo raspravljati o sazrijevanju demokracije u Hrvata!

    avatar

    11.01.2005. (14:32)    -   -   -   -  

  • (((Q)))

    ... slažem se u potpunosti... pomaka ima!... htjedoh reć da mi Žužuljko neće promijeniti biračku odluku... a moj stav je da nam je društvo jebeno korumpirano (naročito pravosuđe koje podupire i širi kriminal gdje god stigne), te da je pučanstvo popušilo foru i misli da se ništa tu ne može postić... tek kada ljudi shvate da će morati stvari riješiti mirnim putem na ulici (jer drugog načina više nema), tada ćemo biti svjesni malog pomaka u sazrijevanju demokracije u Rvata... ((-:-))

    avatar

    12.01.2005. (13:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...