Komentari

luna.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • SpeeDmaster

    E da sretna i tebi Nova Godina, puno svega što poželiš i još malo više!!!!!! A sada ono drugo, pa koji si k.... pobogu radila da si se uspijela tako izrezbariti, to da ti je zadnji put!!!!:-) P.S. Jesi li svijesna kakvu si ti scenu sada napravila pred Nenadovim starin a i pred Nenadom, mislim da im obojici duguješ veliku ispriku, i nadam se da će ti ovo od sinoć biti pouka i da ćeš fakat malo razmisliti o toj svojo konzumaciji alkohola i da ćeš to dovesti u granice normale, jer ono je bilo fakat pretjerivanje!!!! A kada smo kod mene, meni je bilo jebeno ja sam se razbio ali u granicama normale nisam bio toliko mortus kao neki:-) Upoznao sam mnogo novih i zanimljivih ljudi, ali me najviše razpizdilo to kaj sam bacil pare i onda zbog dva majmuna sve propadne dosta rano, a čut ćeme organizatori čim ih ponovno vidim1!!! Uživaj i bzo se oporavi, i od alkohola i od rana krvavih isusovih!!!!!!! P.S: Danas nejdemo van!!!!!!!!!!

    avatar

    01.01.2005. (13:04)    -   -   -   -  

  • Krco

    Sretnu novu godinu ti žele svi članovi Čačinačkih Alkosa! puno sreće i zdravlja i ljubavi i novaca! budi ti nama živa zdrava i vesela i slobodno se napi još koji puta u naše ime! Mi smo se sinoć dobro razvalili!

    avatar

    01.01.2005. (14:59)    -   -   -   -  

  • Welcome To One Lonely Road... Road To My Life!

    Sretna ti nova godina! Zelim ti od srca sve najbolje.

    avatar

    01.01.2005. (17:33)    -   -   -   -  

  • kikiriki ili pogled u prazno

    ma ajde i ja ti želim sretnu Novu, nadam se da neće bit ko prvi dan, jer ću morat završit za kirurga...jebote, kad sam uzimala one zavoje, gaze.. iz kutije prve pomoći svi su me gledali ko da ću te operirat...i jebem mtr Hitnoj u Ses. 0-24!!!!!! pusaaaa...:)))))))))))

    avatar

    01.01.2005. (18:12)    -   -   -   -  

  • Welcome To One Lonely Road... Road To My Life!

    Sretna ti nova godina, i sve najbolje!

    avatar

    01.01.2005. (18:16)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    imo sam i ja čast upoznat se s činjenicom da hitna ima radno vrijeme... jebiga, evropa(skoro)... nego, jebeno mi je kad su komentari duži od posta.... sretno i spretno u novoj

    avatar

    01.01.2005. (21:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...