Komentari

nezaboravak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Riječanka&svijet

    Sa svime se slažem, imam samo jednu napomenu : činjenica je da si liječnici međusobno, prema nepisanom pravilu, ne naplaćuju usluge. Prema tomu, sam zahvat (koji je i najskuplja stavka) Hebrangu nitko od liječnika u svijetu ne bi naplatio, kao ni nijednom drugom liječniku. Isto tako, kada liječnik stranac (ili neki drugi zdravstveni djelatnik) npr.ozlijedi se i oboli tijekom boravka u Hrvatskoj, ne naplaćuje mu se liječnička usluga. Plaćaju se jedino troškovi smještaja u bolnici.

    avatar

    21.12.2004. (18:35)    -   -   -   -  

  • Nevera s Kvarnera

    Znam ja to, ali u priopćenju piše da će on snositi troškove, zato sam to i napisao:)

    avatar

    22.12.2004. (07:42)    -   -   -   -  

  • betty boop

    S obzirom na to što je napisala Riječanka, mene zanima tko snosi trošak upotrijebljenih lijekova i drugog medicinskog materijala i zašto ministar Hebrang nije odmah objasnio da je takva situacija nego je čak u nekim novinama pisalo da će ići na operaciju samo ako dobije besplatnu ponudu. Dakle, AKO... Nisam to shvatila kao nepisano pravilo, jer ga nije tako niti prezentirao. Iritantno je i to što su već 1000 puta izjavili da je išao na operaciju o svom trošku. Možda bi bilo zgodno to i dokazati, osim ponavljati sve dok izrečeno i ne zaživi kao istina (Goebbels......)

    avatar

    22.12.2004. (10:38)    -   -   -   -  

  • Nevera s Kvarnera

    Pa pretpostavljam da trošak snosi ta bolnica u kojoj je operiran, sumnjam da je kolegijalnost tolikih razmjera da je taj urolog izvadio 30000 E iz svog džepa i platio troškove. A odgovor na drugo pitanje je zato jer je osvjedočeni patološki amoralni lažov čije je povjerenje u hrvatsko zdravstvo naglo okopnjelo kad je njegovo zdravlje došlo u pitanje.

    avatar

    22.12.2004. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...