Komentari

hohnjec.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Krco

    Ha ha ha ha ha ha ha,neka su ispali kad su glupi i umišljeni! Budale.

    avatar

    16.12.2004. (00:29)    -   -   -   -  

  • MARKOMANIA

    nerealno je bilo ocekivati da dinamo dobije ekipu koja je konstantno u samom vrhu nemackog fudbala... a sto se tice partizana, gledao sam utakmicu i mogu reci ne da je partizan bio dostojan rival (iako je izgubio sa 3-0) vec je bio bolji.. da , da .. bolji, primio je najgluplje moguce golove, pritom je drzao loptu, imao najmanje 5-6 stopostotnih prilika, dok je boro svoje tri iskoristio. nisam pristrasan, ponavljam, ja sam delija, ali stvarno je tako bilo, ko je gledao pregled mogao je da vidi.. ali zbog lakih golova i neefikasnosti nece daleko dogurati, inace igraju dopadljiv i leprsav fudbal, to je sigurno..

    avatar

    16.12.2004. (12:38)    -   -   -   -  

  • SPORTSKI BLOK

    Jebiga Partizan je posljednjih godina jedina ekipa s ovog prostora koja bilježi dobre rezultate u Europi. Onaj Boya je odličan, čitao sam negdje da biste mu trebali dati pasoš?. Otkud je on uopće.

    avatar

    16.12.2004. (12:53)    -   -   -   -  

  • MARKOMANIA

    boja? hm.. stvar ukusa.. nije los, jak je za svoje godine (20), ali ja ne volim takve tipove napadaca (ala savo milosevic) koji igraju ledjima ka golu.. uostalom, boja je razlog partizanove neefikasnosti. on je kamerunac, pisalo se o pasosu, ali je proslu put bio pozvan za rep. kameruna. partizan ima odlicnu sredinu terena i retke su ekipe koje su tehnicki doteranije.. ali zato zvezda ih redovno dere.. 5 godina nas nisu dobili, uvek ih razbijemo na kontre..

    avatar

    16.12.2004. (14:58)    -   -   -   -  

  • JOĹľica

    KKOJ DA JA SPEČEM.JA NEZNAM NIČ PEČI.SAME JACA NA OKE I STRTAJBANA.E I OŽJOŠ DA PRIPOVEDAM DA JE CIBONAA BEDASTA A POGTOVO MIKULIĆ.

    avatar

    25.12.2004. (19:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...