Komentari

rocky1.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ~DIVNO JE BITI TEBI SVE~

    e, da, to sam ja osjetila prvih par dana kad sam ostavila decka jednom. sve je bilo logicno, nista krivo, imala sam razlog i motiv, povod, al nesto mi je govorilo da radim naopako. E, pa udajem se za njega =) mozda nije bas neki primjer, al eto, znam ja taj feeling. nadam se da nije nesto ozbiljno... caos

    avatar

    28.11.2004. (17:09)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Iz dubine svoje duše najviše bih volio pomoći, ali ne znam kako? Naime, činjenica jest da imam vrlo mnogo "dobrih vezica", kako vi kažete, poznajem dobro golem broj ljudi, ali nisu to ni vezice ni podvezice da bih od njih tražio bilo kakvu uslugu privatnoga tipa. Naime, ja to ne znam. Bilo bi mi jako neugodno, osjećao bih se prljavo. Zato mi je život i prošao pun sjajnih razdoblja, ali isto toliko onih vrlo teških. Znalo se događati da mi se kilaža kreće od 111 kg (186 cm visine) do sedamdesetak. A nisam držao dijetu. I to samo zato što ne znam i što neću raditi ono što ne smatram, prema općem mišljenju, moralnim. To što mladi nemaju posla kad trebaju graditi život, smatram neoprostivim grijeho državnih struktura, a da ne govorim o onim drugima koji se igraju religijskih vođa. Izbori su tu da riješe takve stvari, ali - upitajte se - za koga ste glasovali posljednji put? I vidjet ćete da ste dali vlast onima, bez obzira na stranačku pripadnost, koji vam neće dati posla, a ako ga imate - oduzet će vam i dati onome koji će raditi po njihovu diktatu, pa i protuzakonito, kao što to danas radi i Vlada i Sabor i Predsjednik, a da o Ustavnom sudu i ne govorim. Od 1990. do danas u našoj državi okreću se na vlasti istih 850 ljudi. Kao što vidite, baš i nisam neki važan kurac, kad ne pripadam tom krugu.

    avatar

    28.11.2004. (18:04)    -   -   -   -  

  • osmijeh

    o da, zna se to desiti :-))), dobro jutro :-)

    avatar

    29.11.2004. (08:20)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Nisu, Roko, nisu papaline i sve ono što ste nabrojali. To su prijateljice i prijatelji. Koji će, uvjeren sam, jednoga dana biti i vaši prijatelji.

    avatar

    29.11.2004. (21:58)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Roko, nedavno sam se vlakom vraćao iz Osijeka. Jedna prekrasna mlada žena dojila je sedmomjesečno dijete. Bilo je dirljivo prisustvovati hranjenju gladnog djeteta. Ovaj dio romana opisuje događaje iz 1984. godine. Kao što sam Sebastijan kaže.

    avatar

    29.11.2004. (22:04)    -   -   -   -  

  • KORIJENI MOJIH BUDUĆIH ZABLUDA

    i šta s tim??

    avatar

    02.12.2004. (06:24)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    I što nije s tim? Ispričavam se što vas krivo nazvah Roko, Rocky. Nekako mi se činilo da je nama znatno primjereniji lik Roka Prča, kojega je maestralno odigrao Boris Dvornik, od Rocka, nekakvog boksača kojega je igrao onaj snažni momak. Drama Roka Prča je znatno upečatljivija i dorađenija od plošne drame Rockyja. Ja se ne trudim da stječem prijatelje, ja cijeli život nastojim biti prijatelj. Bogat jesam. Posjedujem priličnu količinu znanja, za otprilike jedan golemi dvorac na moru i jedan na kopnu, te izuzetno natrpan bankovni račun. Srećom, to je moje bogatstvo metaforično. Naime, posjedujem dionice mnogih leksikona, enciklopedija i drugih vrlo vrijednih tiskotina (kako bi to Ladan rekao). Imam divnu djecu i njihove majke, to je moje najveće bogatstvo. Vrsne prijatelje i sjajne virualne prijatelje, što je već raskoš. Love - nemam, ali ona je ionako potrošna, za razliku od mojih bogatstava i moje raskoši. Što se tiče Uvodića i naših emisija, slijedi još jedna emisija iz Gospića, zatim dvije iz Sinja, te dvije iz Crikvenice. I bit će svega što volite. Dali ste mi ideju za sjajan naslov: Rocky koji je volio gange! Pa, evo jedne: Moj dragane, moja tugo vrela/ dala bi ti da san je načela. Pozdrav.

    avatar

    02.12.2004. (09:41)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Čovječe, dok je bio živ Roko Prč, bili smo svi živi i donekle dobro živjeli. Sad Rocky vlada, snažni domoljubi, kratko podšišane kose i još kraće pameti, i vi nemate posla. Koja hrabrost, koja plemenitost? Kažu da je boks plemenita vještina. Udaranje u glavu plemenitost? Grozno. Zar još postoje takvi ljudi? Hrabrost nisu pokazali ni Rocky ni Rambo i što ja znam kako se zovu. Hrabrost, a svjedočio sam joj, u posljednjem ratu pokazivali su sve neki mali ljudi, sve Roko do Roka, dok su Rockyi pljačkali i ratovali uz janjetinu u Zagrebu, moj Rocky.

    avatar

    02.12.2004. (21:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...