Deus meus et omnia!

subota, 27.01.2007.

FRAMAŠI u Našicama

FRAMA znači franjevačka mladež. Radi se o mladim ljudima (srednjoškolci i malo stariji) koji se okupljaju u franjevačkim samostanima po cijeloj hrvatska Hrvatskoj. Mladi u zjednicam FRAME nastoje živjeti svoju vjeru u međusobnom druženju, po uzoru na sv. Franju Asiškog.
Framaši iz Našica slavili su danas svoja obećanja, pa se i nas nekolicina framaša (koji su i učenici naše škole) uputila u Našice. Dati obećanja u zajednici Frame znači na godinu dana ozbiljnije živjeti svoju vjeru po uzoru na sv. Franju. Obećanja se daju za vrijeme svete mise na kojoj bude puno mladih. Danas su se u Našicama okupili framaši iz Osijeka, Đakova, Sikirevaca, Borova, Požege, Virovitice i Slavonskog Broda. Takvi susreti su uvijek prilika za upoznavanje novih ljudi, a posebno je lijepo vidjeti mlade ljude koji radosno žive svoju vjeru i koji su našli svoje mjesto u svojim župnim zajednicama! thumbup
Ako vas zanima kako izgledaju naši susreti, možete nam se pridružiti petkom u 20 sati u franjevačkom samostanu u Slavonskom Brodu!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #