Website Design - Dos & Donts of Custom website design.

online
Image Hosted by ImageShack.us

DO 25. SVIBNJA 2007.

DAROVANO
1265
RAČUNALA

ORR "SVI SMO PROTIV"

Darujte otpisani kompjutor

U računalnoj radionici prikupljaju starija računala, koja su odbacila mnoga poduzeća i ustanove, poprave ih i obnove, te se doniraju invalidima, djeci s posebnim potrebama i domovima za napuštenu djecu. Stoga iz udruge "Svi smo protiv" pozivaju poduzeća i pojedince da daruju otpisani kompjutor.
Broj telefona 01/6590-459, Remetinečka 60.
10 000 Zagreb

tisuću računala na dar- 1265

10.01.2007., srijeda

PRIZNANJA VIJEĆU I PREDSJEDNIKU GRADSKE ČETVRTI NOVI ZAGREB ZAPAD

Predsjednik Računalne radionice «Svi smo protiv» Mladen Plazibat, uručio je u utorak 09. siječnja 2007. godine predsjedniku gradske četvrti Novi Zagreb zapad, gospodinu Jadranku Baturiću, Priznanja «DOBRI LJUDI» i «DOBAR ČOVJEK».

«DOBRI LJUDI» VIJEĆE GRADSKE ČETVRTI NOVI ZAGREB ZAPAD

Image Hosted by ImageShack.us

Priznanje «DOBRI LJUDI» računalna radionica dodjeljuje ustanovama i institucijama koje su na poseban način pridonijele i lobirale za ostvarivanje projekata Računalne radionice jednakih mogućnosti. Računalna radionica je 2001. godine osnovana na poticaj vijeća gradske četvrti Novi Zagreb zapad, a Vijeće od samih početaka aktivno prati naš rad i pomaže u ostvarivanju projekata. Zahvaljujući vijeću, a posebno predsjedniku Vijeća gospodinu Jadranku Baturiću prostorije u kojima radionica djeluje napokon je nakon dugih pet godina postojanja dobila grijanje i priključena je na mrežu gradske plinare Zagreb. Naši korisnici i volonteri u ove zimske dane više se neće morati smrzavati, a i potrošnja struje će nam se rapidno smanjiti.

«DOBAR ČOVJEK» JADRANKO BATURIĆ

Image Hosted by ImageShack.us

Priznanje «DOBAR ČOVJEK» dodijeljeno je predsjedniku Vijeća Jadranku Baturiću.
Čovjek je velik koliko su velika njegova dijela, a sve ono što predsjednik Vijeća Jadranko Baturić čini za boljitak gradske četvrti Novi Zagreb zapad dokazuje da smo priznanje predali u prave ruke, pravom čovjeku. Sve akcije koje pokreće Vijeće i njen predsjednik su zbog kvalitetnijeg i boljeg života građana Novog Zagreba. Praćenje i podržavanje akcija Računalne radionice pokazuje da su i socijalno osjetljivi, jer korisnici računalne radionice su mladi ljudi, a i osobe s posebnim potrebama.
Nadamo se da će vijeće gradske četvrti Novi Zagreb zapad i dalje pratiti naš rad i lobirati za naše projekte.

- 10:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga


da to sam ja
Image Hosted by ImageShack.us
mcuzic@globalnet.hr