utorak, 22.01.2008.

Povratak Uda Feudalinovitza.

Draga.

Kako se Europa zalaže za očuvanje Kulturne baštine i ostalih neprofitabilnih pizdarija tipa socialna skrb, udjelila je nepovratne kredite nekolicini dosjetljivih Hrvata, koji su uspijeli rekonstruirati i oživiti duh prošlosti. Štefu, Joži i Dudeku.
Naime na svojim su posjedima, reorganizirali feudalno uređenje. I svoje do tada najamne radnike iznenadili tlakom ili rabotom.
Ovaj potez koji je pozdravila cijela Europa počeli su slijediti i drugi istaknuti plemići. Tako je Željko Kerum i sam dobitnik nepovratnog kredita u sva svoja Konzum postrojenja bez razmišljanja, vođen nacionamlnim ponosom uveo tlaku ili rabotu. Ponovo je uvedena desetina crkvi, i pravo na prvu noć sa mladenkom. Kako su se uspijeli složiti interesi temelja našeg društva, crkve i krupnih kapitalista razmišlja se o uvođenju Feudalističkog uređenja u cijelu zemlju.
Žalila se samo nekolicina sinikalnih kmetova, koji se uostalom uvijek žale, i jedan kmet imenom Mladenko, koji je izgleda pogođen zakonom o pravu na prvu noć s mladenkom. Održani su mirni prosvjedi ispred Markova trga, na što je policija otvorila mineralnu.
***
Image Hosted by ImageShack.us
Neven. C. Kolekcija za zimu 2008.

Navodno Štef i Jožek u suradnji sa Robertom ''7. putnikom'' Valdecom spremaju rekonstruirati i Krbavsku bitku. Sa stvarnim slijedom događaja, i autentičnim brojem žrtava. Europa zagrijana za ovaj projekt potegla je duboko u džep i iskeširala 200000,99. E.

***
Image Hosted by ImageShack.us


O kroničnom problemu doborsusjedkih odnosa ZERPU također se raspravljalo. Problem je riješen demokratskim glasovanjem u kojem je svaka od 3 umiješane strane imala po jedan glas. Točnije, Hrvatska, Slovenija i Italija. S 2 glasa protiv i jednim također protiv al sa jako lijepim satom, premijera navedenih zemalja ZERP je pao u vodu. A kao kompezaciju oštečenim stranama moramo im ustupiti svaki plod mora u narednih 34 godine. Uključujući sve špariće, zdrće i pokoju bukvicu.
Crkva je zabrinutim ribarima, skinula teret sa srca i rekla nek idu loviti ljude.

Naravno na feudalnim posjedima je zabranjeno pušenje, osim u specijalnim kapsulama koje su prema standardima razvijene Angole postavljeni iza svakog trećeg klipa kukuruza.

Nedavno tijekom razgovora s gospođom koja se bavi kemijom i alkemijom:
Ostarija kemičarka: Znaš neke vrste benzena ti se koriste za zaštitu protiv grizica.
Ja: pojasnite.
Ostarija kemičarka: Pa otvoriš ormar i njome se pošprica roba.
Ja: To u robovlasiničko vrijeme ili?


P.P.
Poslušajte snove zadnjeg sanjara u velegradu Cebo-Amebo. Mnoge stvari s kojim sam ja razbijao glavu, nalaze se iza jednog klika. Mnoge stvari s kojima ste Vi razbijali glavu. Razbijmo je ponovno. Cebo garantira 3 šava.


| 08:22 | Komentari (20) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.