Ekstremno čudne i apsurdne vijesti- dio 2.

srijeda , 02.07.2014.

Ova tema mi se također sviđa, prvenstveno jer govori s kim ja dijelim kisik (nažalost), i kako glupa ljudska rasa može biti. Pa, danas donosim čudne i apsurdne vijesti- dio 2. samo da nažalost, podsjetim da ovakve gluposti nisu u manjini.

Piletina (2013.)



Dva bandita iz američke savezne države Georgije su uhićena, nakon što su priznali da su ukrali piletinu u vrijednosti od 350,000 kuna. Koristili su samo kamion za prijevoz. Pušteni su, uz 10,000 kuna jamčevine za svakog.


Walmart i okrutnost (2013.)



Netko je učinio nezabavnu šalu na jednoj gospođi u Walmartu. Naime, netko je prije nje stavio superljepilo na školjku, pa se ona sjela na nju. I onda su počeli problemi. Da, i gospođa je kasnije tužila Walmart zbog duševnih boli, no nije joj uspjelo. 45 minuta je sjedila, zaljepljena za školjku. Ako ništa drugo, bar je reklama za Loctite uspjela!


Farmville (2010.)



Gary A. Veldhuizen, je 2010. u američkom Ferndaleu silovao kozu. Vjerno je govorio kako ga je Farmville inspirirao da to učini. A njegova obitelj je i pozvala policiju, nakon što ga je vidjela kako to radi. Dobio je, smiješan, 1 mjesec zatvora.



Francuski ključ (2012.)



U engleskom Rossendaleu. Elisa Sampson, model, je došla kući, i zatekla je kako njezina najbolja prijateljica i njezin prijatelj imaju spolni odnos. Najbolja prijateljica je bila uzrujana (jer je Elisa vikala što oni imaju raditi ovdje), te joj je bacila francuski ključ, ravno u oko. Zato joj je sada vid na lijevo oko oslabljen za 20%. Prijateljica je dobila 2 godine zatvora zbog teškog ozlijeđivanja, i 2 godine zabrane prilaska.


Buket (2009.)



Bacanje buketa u talijanskom gradiću Suveretu je završilo kobno. Naime, avion je letio vrlo nisko, ne bi li se spustio u obližnjem Livornu. Mladenka je u međuvremenu bacila buket, a motor aviona ga je "usisao", i na kraju eksplodirao zbog buketa. Avion se zaletio u hostel, no nije hotel doživio nikakva velika oštećenja. Svih 50 putnika i osoblje su preživjeli, jedino je jedan putnik dobio ozljedu glave.


Mini-boksači vs. Lažne prostitutke (2009.)- upravo prošlo 5 godina od tog incidenta



Dva mini-boksača su 2009. u Meksiku otrovana od lažnih prostitutki. Svaka je osuđena na 10 godina zatvora.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.