Vijesti-dok postanu zanimljive

subota , 03.05.2014.

...katkad i bizarne.

Danas ću pokazati onu lagano smiješniju i bizarniju stranu vijesti. Pa, krenimo.

Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop (2013.)



Inače, nekad je njemu bilo ime Jeffrey Drew Wilschke, no odlučio ga je promijeniti u to nemoguće izgovorivo ime. Uhićen je 2013. zbog posjedovanja marihuane, pa sad služi i 5-godišnju kaznu zatvora.


911 i McNuggetsi (2009.)



2009. je Latreasa Goodman zvala 911, te im rekla kako McDonalds nema McNuggetsa. Poslije je vikala da je prodavačica proba prisiliti da kupi McDouble ili nešto slične vrijednosti. Zanimljiva stvar je kako 911 nije zvala 1, nego 3 puta. Mislili su je optužiti zbog ometanje rada službe 911, no riješila se optužbi, te je od McDonaldsa kasnije dobila bon za besplatan obrok.


Taco incident (2011.)



Matthew Falkner je došao na drive-through restorana Taco Bell u Jensen Beachu. Bio je pijan, te kad je došao njegov red, on je zaspao. Službenici Taco Bella su nazvali policiju jer zadržava red. Kad ga je policajac pitao da mu da osobnu iskaznicu, a na to je on pokazao taco. Kasnije mu je i auto izgorio u požaru. Njegova sudbina se ne zna, no bio je stavljen na triježnjenje zbog vožnje pod utjecajem alkohola.


Špageti (2011.)



Alison Kurasz je imala svađu s ocem njenog nerođenog djeteta, te je u argumentu uzela tanjur s špagetima, i bacila ga ravno u njega. Bio je to jak udarac; krv je potekla, te je otac nazvao policiju. Alison je uhićena, no ubrzo je puštena.


Party Boom (2011.)

Poslije vjenčanja, bila je velika zabava na kojoj je bila i striptizeta. Ona je radila trikove s vibratorom, te ga kasnije bacila. Snažno. Taj vibrator je pogodio vjenčanoga kuma, Jura Skumavca, te mu ozlijedio glavu. Ta vijest je postala najbizarnija vijest u Australiji. Striptizeta nije bila uhićena.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.