16.03.2009., ponedjeljak

Drugić se zaljubila!

S nepunih 3 i po godine u životnom kalendaru, Drugić se zaljubila.
Za razliku od nje, Prvićka je, do ove mlade dobi, promijenila nekoliko frajera. Ipak, ova posljednja veza drži je već neko vrijeme. Riječ je o 5-godišnjem (dakle, nešto mlađem) plavokosom junoši koji se, zapravo prvi zaljubio a to je Prvićki bilo dovoljno da i ona popusti ljubavnom zovu. Momčić je neobičan već i po tome što je sa, tek navršenih 5 godina, već prestao prezirati ženski rod. Prvićku je očarao terminima kao što su «kamen hladne vatre» (moćno svemirsko oružje), «pametni trn» (od kojeg oni koje ubode, postanu mudriji), «siva tvar» (nisam najbolje shvatio o čemu je riječ) itd. Kada plavušan, sav uživljen i radostan iskazanim interesom, Prvićki pojašnjava spomenute termine, ona samo, ženski mazno klima glavom. Naravno da je uopće ne zanima o čemu on baljezga; njen osmijeh jasno govori – «ah ovi muški, uvijek ostanu djeca».

Za razliku od Prvićkinog površnog pristupa ljubavi, Drugićku je amorova strjelica gadno načela. Po cijele dane priča o MUMAKU. A tko je zapravo mumak? Drugićkina ljubav, na netom prohujalim pokladama, bila je maškarana u mumiju. Iz nepoznatih razloga, Drugić mumiju zove mumak i svoju ljubav uporno naziva tako. Činjenica da MUMAK ima svoje ime ništa ne mijenja na stvari.

- Gdje je mumak? Hoće li mumak doći na rođendan? U koju školu ide mumak? – sve ovo samo su neka od brojnih pitanja kojima smo žena i ja svakodnevno obasuti.

Da nije riječ tek o prolaznom hiru bilo je vidljivo na nedavnom rođendanu na kojem se Drugićka nije odvajala od mumaka. Drugićka koji se ne smije ostavljati bez nadzora jer i najmanji vremenski interval dovoljan joj je na počinjenje štete većih razmjera, bila je mirna i staložena ni trenutka ne ispuštajući iz vida svoju najnoviju ljubav.

Kada sam vidio da je Drugić iskrena u svojim emocijama, blagoslovio sam ovu vezu. Žena također nije protivna ili, ako i jest, ne želi da je se okarakterizira kao zatucanu konzervativku. Jedini možebitni problem i eventualno protivljenje vidim u redovima djedova i babi ali neka oni samo rogobore. Žena i ja dokazat ćemo da sami znamo dresirati našu djecu.

Istina Andrea je malo starija. Ima, ako se ne varam, 11 godina. Ali, godine nikad nisu bile prepreka pravoj ljubavi zar ne? Glavno da se njih dvije vole pa makar Andrea i ne znala ništa o tome.

- 14:44 - Razjagori se!! (11) - (U)Tiskaj - #

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv