Mind Twister (56): Jedan trenutak za mene



ponedjeljak , 25.10.2004.

Kasni sat nije problem, da mogu spavanje bih jednostavno ukinuo i uštedio trećinu života. Problem su očni kapci. Kad nemaš nikog pri ruci za razgovor jer svi spavaju, očni kapci igraju neku svoju igru. Prije nego se zatvore skroz i zaklone mi pogled na tipke želim vam nešto reći.

Svi ste odlični.

Ova je nedjelja pobrkala dane u tjednu i više je ispala kao jedan od radnih dana. Ali uhvatio sam je. Do kraja. To nije teško kad se želi. Samo trebate podesiti svoj stav, ali neću sad o tome... ne znate li pravi način nemojte zaobići ovaj link i ulovite svoj dan. Može i ponedjeljak.

Biti na kraju dana umoran ne mijenja ništa na stvari, jer i umoran čovjek može biti zadovoljan. Nekoliko linkova može vas sasvim promijeniti bez obzira kako se osjećali. Nekoliko očekivanih ili neočekivanih poruka, tek toliko da znate da su svi tu, da su s vama.
Zašto ne? I virtualni prijatelji imaju vam ponešto reći, ohrabriti vas, reći vam da ste dobri. Mnogi ljudi vjeruju u vas a pitanje je vjerujete li vi.

Želim vam svima ugodan početak tjedna, poslušajte one koje cijenite i volite, ne uzimajte ih olako, jer oni vam možda žele reći nešto što će vas pomaknuti tamo kamo želite ići. Iako govorim u drugom licu nedjelju sam završio upravo tako.

Svi ste odlični.

A sad idem nešto lijepo sanjati.

<< Arhiva >>