http://gregpunkforever.blog.hr/
fur ImmEr PuNk I j(A) saD imaN !CQ / 305687886

ponedjeljak, 16.10.2006.

dalmatinski derbi

Image Hosted by ImageShack.us

e tu san ja bija prošlu subotu , bilo je fenomenalno , al' šteta ša boda nismo dobili..

evo mene sad sa prvog predavanja u ovoj godini +'baš kao šta dobro staro HP kaže , sve je isto ka i prije .... ' u studentskoj svojoj..
.. a šta da kažen , upisa san drugu godinu , i sad je pocela duga vesela studentsKA ZIMA ..

- 17:54 - PUCAJ! (5) - Isprintaj - #

srijeda, 04.10.2006.

.. da se negdi u samoći spomene i ime tvoje..

.. omg koliko posta nisan stavija , obaran vlastite rekorde , uglavnom pisa ništa nisan jer nit san stiga , nit san ima neku veliku inspiraciju a kukat kako je grad oša u qurac ..

di san bija šta san radija ..
uglavnom san pada useni iz ekonomije i matematike, okolo se ubiva sa ekipom i igra ogame , =>uglavnom rezlog , mislin glavni razlog zašto nisan pisa jeste to šta se 80% blogova koje san cita zatvorilo i svi klubovi u gradu u koje san iša na svirke su zatvoreni već dugo , dugo , nit se ne sićan kako izgleda otić u teslu ili crtaonu ^_^
------------------------------------------------------
report sa faksa:
prominija nam se lipo dekan i ovaj novi uvea novi program i sad se svi žale i prosvjeduju , bili smo na tV-u ako je ko gleda , u svim novinama, ma bilo je novinara krcato , uglavnom koliko san uspija ćut ekipa koja je studirala i prošla godinu , stara godina/e su/je im nevažeća )ilegalci(

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

..tako sad bi triba u grad sitć PMP na to ću ić i s toga ćete imat slike, mislin valjda će ih bit ,a i nedavno je bila koliko san ćuja skupština gradska da otvore ponovo teslu hmm da pogodite , kako su na njoj zakljućili da oni tu nemogu ništa , a crtaona je u fazi preuređenja tako da je sve u svemu mrtvo , bendovi nemaju di svirke držat , ekipa nema nigdi ić na svirke bla bla uglavnom..


..također vidin da na blogu neki kodovi strše i smetaju , također za primjetit je da SiD linkovi ne rade baš svi , e pa SiD će tu stat i reklamirat blogove koji su razlog radi kojeg mi je prije par godina palo na pamet otvorit ovo a ako štokod primjetite il imate kako prijedlog za dodat upišite ga u komentar ...


see yA
mah
- 17:38 - PUCAJ! (15) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.04.2006.

LUDI I PIJANI,SKRšENI I NAPUšENI

ojoj
pa moglo bi se rec da i pisen svake godine po post al jebiha sta ću kad vrimena niman

Image hosting by Photobucket
.
..Anita se sinoć uporno nije dala slikat pa san je mislija nako iz baze slikat dok je prolazila ka ono umisto nje naletin na ovu ekipu i pufff..neznam tocno ko je koga pripa moj aparat njih il oni mene svojom pojavem al eto obeca san im stavit sliku ..pa evo::::::::.......


...lipo se toga ode nadogađalo dok nisan pisa pa mogu rec da je tesla zatvorena (vidi doli anketu ;))

a crtaona je tu negdi::

:::sta bi mi na ogameU rekli trudi se ostat ON !!! baš san jucer bija svjedok jedne svirke u crtaoni koja bas i nije bila nesto posebno odnosno kad san usa unutra neznam el mi se pricinilo il je stvarno bilo al ima san osječaj da je više ljudi bilo vani nego unutra...lol...tako da nisan ima volje ostajat unutra a niti mi se sviđala ona njihova disco stvar ....dalj kad se sve popilo krenuli smo na put prema dolcu pa smo svratili do alohe i pozdravili frendove sa faXa pa smo uletili u skippera i pozdravili DJ-a Miku,hehe tip je legenda i navija za šibenik i idemo zajedno na faX i igramo ogame u u6--Ipa se javite ;)I
...vecer je zavrsila u tonija i šta da kažen, vako izgleda jedna noc u Šibeniku(obilje programa i mogućnosti za mladež!!!!)
Image hosting by Photobucket
- 14:32 - PUCAJ! (16) - Isprintaj - #

subota, 25.03.2006.

evo ljudi stavili su me na ontoplist.com za dizajn bloga pa nema smisla da radin neke velike promjene u dizajnu ,....hehehee baren za sad...
- 08:21 - PUCAJ! (4) - Isprintaj - #

petak, 21.10.2005.

...e društvo sory šta nisan do sad pisa al nisan ima ni o ćemu niti mgućnosti tako da 'bum' sada pisal!!!
- 19:26 - PUCAJ! (24) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.09.2005.

it´ll be a long time. . .

Image hosted by Photobucket.com
evo nisan dugo ništa pisa al doći će i red na to, za sad evo samo se javim. U skoro mi je prijemni za faks tako da se sad za to spreman i eto......na martinskoj je bilo super upozna san toeke ljude sa bloga pa ih evo pozdravljan(kumek , tamara , huopi a bila jt tu još i buYo )

Image hosted by Photobucket.com

.....e i uskoro stiže novi dizajn!!!!
- 18:19 - PUCAJ! (10) - Isprintaj - #

petak, 29.07.2005.

MARTINSKA FEST 2005

-po danima

PETAK(12.08.2005)

- toxicdeath (svima poznat death metal bend iz susjedstva, tuzla/bih)
- agonize (melodični death/black također iz susjedstva, tuzla/bih)
- essence (predstavljaju svoju viziju metaliziranog hc-a i nove članove, split)
- motus vita est(mislin da ne triba puno pričat, imaju relativno nov album, zagreb)
- visions of war (beskompromisni hc/crust, članovi legendarnog hiatusa, belgija)
- cszosnek (poljski hard koraši sa nnnw)

+DJ PERO(Šibenik)

SUBOTA(13.08.2005)

- crasso de odio (meni najbolji hrvatski anarho/hc/pank, total exploited, zadar)
- bez panike (melodični pank, čakovec)
- senata fox (jako dobar powerviolence bend, zagreb)
- the plague mass (moderniji hc sa utjecajem metala i noise, austrija)
- pasi (rijeka, a šta ovdje treba reći)
-aktivna propaganda (slovenija)

+DJ PERO(Šibenik)

ULAZNICE:dva dana 40kn ,jedan dan 25kn

*kampiranje je besplatno i ove godine ,pivo ,vino i ostali opijati će biti pristupaćnih cijena ,kupanje tj. pranje se preporuća....vidimo se
- 12:16 - PUCAJ! (10) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.07.2005.

MONTEPARADISO hc/punk festival 2005:

Sastanci organizacije
Sastanak održan 07. lipnja donio je:
točan datum održavanja 05.+ 06. kolovoz
listu mogućih bendova koji će svirati
5 bendova po danu - sa time da Monteparadiso ostaje festival koji će uvijek davati prvenstvo neafirmiranim bendovima

Drugi sastanak održan je 14. lipnja
... i razjasnio dosta misterija nastanka festivala

*redari
*šank
*dozvola

Sastanak održan 08. srpnja donio je:
odluku o ponovnom radu kluba vikendom sa potpuno novom organizacijom rada
razrađeni su još neki detalji oko MP festivala:napisan jedopis za dobivanje dozvole od grada za fest
svi bendovi koji će svirati na festivalu moraju napraviti creative commons licencu
Donesen je i 95% sigurni raspored bendova (po danima):

dan ime benda (odakle) još informacija
petak Malo Morgen (slo)
petak Homo homini lupus (hr)
petak Protest Mozga (hr)
petak Not sorry (de)
petak Barrakuda (hr)
subota Screaming Vagina (hr)
subota Carl Hunter (hr)
subota Threat of Riot (it)
subota Pasi (hr)
subota Speichelbroiss (de)
|subota|Czosnek (pl)


Svi spominjani prijedlozi bendova:
Pasi (Rijeka) - Cukon
Panaceja (Rijeka)-Cukon
Lasting Values (Zagreb)-Cukon
Protest Mozga (Labin)-Cukon
Doom town (Deutchland)
Burial (Deutchland)
Not sorry about Dresden (Deutchland)
Campus stremini (Italy)
Bayonetes (Yugoslavia)
Propala egzistencija (Hrvatska)
Malo morgen (Slovenija)
Homo homini lupus (Hrvatska)
Speichelbroiss (Deutchland)
Ringišpil (Yugoslavia)
Frontkick (Deutchland)
Agresive snail attack (Hrvatska)
Screaming Vagina (Hrvatska)
Minimum (Yugoslavia)

komentari & reakcije evo, pošto me nema toliko često u Puli, napisat ću ovdje par razloga zašto predlažem ova 4 benda:

PASI-postoje već jako dugo, fenomenalno sviraju i prije nepunih godinu dana izdali svoj zadnji album pod nazivom ''pravac paleolitik'' koji je fenomenalan...definitivno zaslužuju nastup.

PANACEJA- powerviolence/hcpunk/crust bend iz Rijeke, jedan od najboljih izdanaka ovdašnje škole buke..upravo izdali svoj drugi d.i.y. album pod nazivom ''mrtav život' i kojeg imam na distribuciji.

LASTING VALUES-oldschool hardcorepunk iz Zagreba,također nedavno izdali novi album za tucmanov BNP records(zagreb), jedan od boljih, po uzoru na stare minore, d.r.i., youth of today...

PROTEST MOZGA- e jebiga, ovi dolaze već par godina al nikako da stignu..mislim da su zaslužili, ako ništa drugo iz poštovanja prema njihovom radu sa festivalom u Labinu, te prijateljskim dogovorima da nam se datumi ne poklope. a isto tako, fenomenalno sviraju, zadnja faza im je malo mračniji hardcore/crust....

*skinuto sa službene stranice montea*

*konacni raspored za martinsku ove godine*


12.&13.08.

Nastupaju:
- wisions of war (beskompromisni hc/crust, članovi legendarnog hiatusa, belgija)
- plague mass (moderniji hc sa utjecajem metala i noise, austrija)
- cszosnek (poljski hard koraši sa nnnw)
- motus (mislin da ne triba puno pričat, imaju relativno nov album, zagreb)
- toxicdeath (svima poznat death metal bend iz susjedstva, tuzla/bih)
- agonize (melodični death/black također iz susjedstva, tuzla/bih)
- senata fox (jako dobar powerviolence bend, zagreb)
- essence (predstavljaju svoju viziju metaliziranog hc-a i nove članove, split)
- crasso de odio (meni najbolji hrvatski anarho/hc/pank, total exploited, zadar)
- bez panike (melodični pank, čakovec)
- pasi (rijeka, a šta ovdje treba reći)


Upad je po danu 25 kuna, a za oba dana 40 kuna

Autokamp martinska je pet minuta brodom sa šibenske rive ili desetak minuta autom - put Zadra pa slijedi putokaze za Jadriju tj. Martinsku. Šatori i vriće za spavanje su više nego poželjne, mista za kampiranje ima više nego dovoljno, naravno besplatno....u divljini, na moru...total anlišd.


Labin punk festival, 2.-4. 8. 2005., Labin




Već tradicionalno početkom kolovoza Labin postaje odredište mnogih ljubitelja underground glazbe, ne samo iz Hrvatske nego i iz mnogih drugih Europskih zemalja. Labin punk festival održava se u trajanju od 3 dana, od 2.- 4. 8. 2005. Mjesto održavanja Labin punk festivala ove godine se ponovo vraća u Lamparnu, u odnosu na prošlu godinu kada je festival bio održan na mjestu dosta izvan grada.
Prvog dana 2.8. u Lamparni će se održati party kao uvertira za festival, a u odnosu na prošlu godinu kada su ljudi uživali u disco hitovima iz 80-tih, moto ovogodišnjeg predpartija je trash hip-hop na kojem će gostovati:
Lica sa Dna - Lokalna hip hop atrakcija
Verbal M - prvi nastup ovog novopečenog repera
Kožnja torba - cool cover band

Ostala dva dana su predviđena (3. - 4. 8.) za koncerte na kojima će nastupiti sljedeći bendovi:
Czosnek - dark hardcore iz Poland
MorsUltimaRatio - Labin metalcore
LiveYourChoice - Labin crust hardcore
Miasma - Labin power grind
Chakra - Labin anarchopunk
Mikrofonija - Zagreb Malodic punkrock
Crasso de Odio - Zadar Working class hardcore
Homo homini lupus - pula hardcore
Abnormal - Pazin punkrock
Amok - Zagreb evil metalcore


Naravno na festivalu će biti prisutne mnoge domaće distribucije, kao i Poljska distribucija NNNW.
Dnevna cijena ulaznice će biti 20kn i da odmah napomenemo da službenog mjesta za kampiranje nema, tako da ćete morati pronaći neke druge alternative.

Labin punk festival je zanimljiv i zbog toga što možete uživati u morskim radostima, jer samo nekoliko kilometara od Labina nalazi se turističko odredište Rabac, koje ima jako kvalitetan kamp, sa kvalitetnim sanitarnim čvorovima, pa možete i tamo u šatoru provesti neko vrijeme.

Eto ljudi uživajte…

NAPOMENA:
DOŠLO JE DO IZMJENE RASPOREDA BENDOVA ZA MARTINSKU PA UMIJESTO DEBELOG PRIJESJEDNIKA NA MARTINSKU DOLAZE PASI
- 13:30 - PUCAJ! (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.06.2005.

6. Martinska fest

...evo i ove godine već tradicionalni hc/punk/metal festival.
održava se 12. i 13. 08. u autokampu martinska ( preko mora 1km od šibenika, autom 15 km od šibenika) organiziran prijevoz sa šibenske rive, šatori i vriće za spavanje su više nego poželjne, mista za kampiranje ima više nego dovoljno, naravno besplatno....u divljini, na moru...total unleashed.

nastupit će sljedeći bendovi;

- wisions of war (beskompromisni hc/crust, članovi legendarnog hiatusa, belgija)
- plague mass (moderniji hc sa utjecajem metala i noise, austrija)
- motus (mislin da ne triba puno pričat, drugi put al sad imaju relativno nov album, zagreb)
- toxicdeath (svima poznat death metal bend iz susjedstva, tuzla/bih)
- agonize (melodični death/black također iz susjedstva, tuzla/bih)
- senata fox (jako dobar powerviolence bend, zagreb)
- essence (po drugi put, predstavljaju svoju viziju metaliziranog hc-a i nove članove, split)
- crasso de odio (meni najbolji hrvatski anarho/hc/pank, total exploited, zadar)
- bez panike (melodični pank, čakovec)
- debeli precjednik (veterani melodičnog zvuka, opet, osijek)

festival pada na vikend, dakle petak i subota + nediljno opuštanje, bendovi će bit raspoređeni u oba dana...ulaznica će bit 30 kn dan ili 50 kn za oba dana.

ove informacije su više manje službene, a eventualne promjene će se najavit.
vidimo se
- 11:57 - PUCAJ! (12) - Isprintaj - #

subota, 11.06.2005.



¤Nd(A) se vidim¤ namo hehe.....
ako bude zdravLjA i sriće ...
- 17:51 - PUCAJ! (19) - Isprintaj - #

utorak, 17.05.2005.



e
ljudi vidite da san bahato lin....e pa to je radi dinamike u stvarnom životu dosta toga san sagradija u zadnje vrime a dosta toga i usra tako da jednostavno neznam odaklen da počnem pa neću ništa jer će se slova ljutit pa će doć do pobune i onda će ispast kupus i ništa nećete kužit.....u zadnje vrime više ništa ne slušan ama baš ništa ništa i ništa osin samog sebe kad se pripoznan, cure i casualtiesa....nekako iman osjećaj ka da san bahato nabrija na njih i sve ostalo šta radin radin duboko ispod linije životne inspiracije i pobude il šta ja znam kako se to kaže -uzbude-
onaj kako se zove aaaa ćek [Q]+Get_Off_My_Back+[/Q] singl je fantazija bar meni jednostavno ga vrtim i vrtin a doduše imaju oni pun kurac takvih stvari al ova ima i sliku pa je ode na mom blogu morete i skinit neće van trajat više od po ure ak meni nije zašto bi vaman, al nikako nemogu skužit one spajkove to je ćudo kako ono napravi onoliko Bože sačuvaj.....a šta da van još kažen nemogu se skinit sa potribe za potrošnjom i nabavom jednostavno potrošin sve šta dođe u moje ruke i nikad dosta (novac naravno)......napravija san napokon maturalni rad i to san radija do 5ujutro 40stranica i kad san ga iša isprintat za pridat nestane tonera na 20 stranici....jooj isra san sve po spisku i onda san dvatri dana samo leza i time sebi osigura sigurni prolazak na popravni prije mature ,KATATROFA a jebiga šta je tu je bit će bolje ako bude drugi put.....neznam šta ću sa sobom nikako da se ova kazaa skine ,kvragu......
eee čuja san da nas skipper punkere više voli nego metalce šta mi nije logićno a nije me ni brige šta će me neki šminker volit li ne baš me brige moja stara mi nostop prigovara radi svega pa i ad sapun stavin naopako pa šta bi sad ja triba ?!?!?!- bit živćan ma daj nedavno smo išli na malu pijanku jer su se svi raštrkali po gradu pa kad nam je prisija sav arkohol poćeli smo se špricat i prolivat pivama i vinom tako da smo svi smrdili na kilometar i bili mokri uru prije nego šta nas je kiša oprala od glave do pete, još mi se namo starke suše hehehe....uglavnom ovi su nas neki poćeli kritizirat na što smo im i samo uzvratili blidin pogledima ko jebe to mi smo se zabavili i prolivajući arkohol ,a ako san ga kupija ne moran ga i popit na kraju krajeva život nije potriba nego zabava ' bar je tako razmišljen jer samo se umrit mora a sve ostalo pripada teoriji relativnosti hehehe
- 19:50 - PUCAJ! (14) - Isprintaj - #

srijeda, 27.04.2005.

evo ljudi moji edvo i mene je zahvatila litnja fjaka tako da uživan u ladovini sa ekipon,mjuzom i pljugom i neda mi se ništ!!!!!
to je to
- 15:07 - PUCAJ! (15) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.04.2005.

BOŽE ČUAJ PSIHOMODO pop

SVE JE POČELO UJUTRO KAD SAM SE PROBUDIO, JAKO SAN POLUDIO, VANI JE ZUJALO I PUVALO I ONDA MI JE MOB ZAVRIŠTAO……osjećao sam se….
Gobac je živa leđenda, tu ne triba neka posebna obrazloženja navodit…….čovjeće kad san ga vidija u majci RAMONES odma sa zna da nisan jedini koji ju je tu veće ima na sebi ……nakon šta san frendu diga irokezu i prigriza štokod dok smo došli do grada već je sve bilo zatvoreno OSIN trafike dan-noć koja nas je spasila jer bi u protivnom bez cuge i pljuge na psihomodo….i tako smo se sa kesama i puni entuzijazma uputili prema tesli ja i Ivana,moja sestra, Jure i njegova irokeza. Namo je bilo ekipe krcato……bar se meni tako činilo a i atmosfera je bila otkačena, nije bilo prerdgrupa pa su priko projektora puštali Stonse a kasnije i Clash i RHCP-e i tako svega po teke……onda je psihomodo izaša na steJđ i nasta je opći kaos, taman šta se formira pogo na podu ih se našlo 5/6 u hrpi……ja san početak provea sa Ivanom i onda mi je pala ideja da dođen u prvi red pozdravit Gopca i eventualno mu pripalit duvan……šta san i napravija ……eto moji ljudi živ sam, a o zdravlju da ne govorin, tako da će te i dalje ovdije moći čitati zanimljivosti iz ŠIBENIKA haha……e umalo san zaboravija koncert su započeli sa pismom od SEx PISTOLSA no FuN!!!!!!-zato je izbija kaos
Sve u svemu bilo je vruće, zagušljivo i nadasve fenomenalno!!!!!!
- 19:56 - PUCAJ! (16) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.04.2005.

...:::i PrOĐE taJ daN:::...

Ljudi moji i napokon smo dočekali i da Hladno Pivo dođe u naš grad…….predgrupa nije bilo i ka šta san najavija upad je bija 30kn……kad je počelo nemam pojma doklen je trajalo isto nemam pojma al' da je bilo fenomenalno i da je brzo prošlo, e to DA……uspija san se domoći jednog veeelikog plakata 'runda za sve' na kojem je jedino bed šta nema njihove slike il' već takvo nešto al' je OK……sve je započelo kad mi je frendica u po ure digla irokezu dugu oko 30cm tako da nam nije bilo ni jasno kako je to uspilo tako stat al' je stalo baren do 'fur immer punk' heheheee……uglavnom pogo je bija veoma brutalan i dinamičan tako da je stvarno tribalo bit u kondiciji za bit 'u sredini'……



……@surf frei- ne kužin ti baš tu teoriju da svi moraju s tebon skakat namo zašto ne bi neko uživa u muzici i na miran način, to je ka da sam ja raka da se svi koji namo dođu moraju bit punkeri i obući se ka punkeri, zašto bi? i sad sam ti stavija link sorry šta prije nisan moga


…….e i da ne zaboravin ak' iko ima bilo kakve slike i ako je voljan to proslijediti sa koncerta Hladnog Piva u tesli neka mi to pošalje na mail:klikni tu
…unaprijed hvala……

- 12:17 - PUCAJ! (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.03.2005.



....josh pet dana do hladnog piva.....

-ex kino TEsla -upad30kn


FUR IMMER PUNK

Es ist vorbei und es war doch schon
Wir bleiben gern hier
Doch wir mußen jetzt gehen
Alles hat einmal
Ende Weiß doch jeder von
Euch Auf Wiederschen.
Doch bevor wir gehen, hort, uns kurz moch zu
Wir konnen sonst nicht schlafen, finden kein Ruh
Da gibt ist noch etwas, was ihr wißen mußt
Und das immer geht.
Fur immer Punk, das mocht ich sein
Fur immer Punk.
Willst du wirklich immer Hippie bleiben?
Fur immer Punk, das mocht ich sein
Fur immer Punk
Soll'n deine Kinder alle Gruffis werden?
Fur immer reich, das mocht ich sein
Fur immer reich.
Fur immer den anderen Kaviar frešen
Fur immer, und immer reich
Fur immer krank, das mocht ich sein,
Fur immer krank.
Fur immer mit der Krankenschwester
Fur immer bei dir sein
Viva Punk zehn Jahre lang shconen Dankst
Und wir leben auch noch hundert Jahre
Viva, viva, viva, viva Punk
Zwei Meter lang, das sollte er sein,
Drei Meter lang.
Daß kleine Schwester große Augen kriegt,
Vier Meter, funf Meter lang.
Forever young, I wanna be
Forever young.
Do ya really wanna live forever,
And ever, and ever young.
- 14:43 - PUCAJ! (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 07.03.2005.



vakoooo ovih me dana puca neka inspiracija za nečin šta nemogu definirat ,jednostavno nešto bi tija a neznam šta je to uglavnom želin nešto šta je zapravo još uvjek ništa……valjda od života previše očekujen ,al' taj feeling da će se nešto veselo dogodit me ubija i plaši da se nebi dogodilo nešto veoma loše ,da se nebi razočara u nečemu šta sam očekiva u većem sjaju……možda je to radi gitarijade koja nadolazi neznam al' znam da sudeći po dosadašnjim svirkama i cijeni od toga nabi triba nešto previše očekivati……ovo me vrime vani ubija ,gledan jebeno more i žuto sunce i osječan led koji udišen i koji mi kola kroz kosu probija gaće i mislin kako ću se razbolit ,kako se nemogu kupat ,kako nikako da počne proljeće i nikako da svatin da polako iden sam sebi na živce sa svin tim glupostima stalno bi tija nešto radit al' uistinu neman volje nizašta ,polako mi stvari dosađuju i sam sebi postajen naporan i sad sam odlučija da poslin hladnog piva više neću trošit pare već ču skupljat za yamaha_pacifica 112 i nju uzest prije neg završi ovo lito i eventualno na njoj naučit svirat da ne kupi samo prašinu u ovoj prašnjavoj prostoriji……gledan ovaj nered s live strane monitora i pokvareno uživan u njemu jer svaki je CD i flomaster pretežak da bi smoga hrabrosti dignit ga i stavit na misto ,sad mi ispod papuče leži metar ipo lanca ( vodilica) i toliko sam lin da jednostavno uživan gazeći to a i kad bi poželija da negdi to sklonim jednostavno nemam ideju kamo a da ne bude zatrpano i da mi bude pri ruci……gledan hrpetinu praznih zadaća i urednih knjiga koje nikad nisu bile otvorene i pitan se ko će nać papir sa upustvima za maturalni ,ko će ga napisat ,ko će ispunit te sve zadače i šta će sve na kraju bit……tko zna ,sve piše u zvijezdama……gledan hrpu majca na pistolse ,ramonse i offspring i još onih šta se same naprave i robe i mislin se kad će stara opet oprat robu i donit i usput sve to kolektivno složit ,gledan marte i pitan se kad će se patinat ,gledan razbacan krevet i razmišljan zašto se ne slaže ,pogledan PC i padne mi mrak na oči kad vidin sve one stalaže cd-a koje triba pospremit i spržit na kojima se i debel sloj prašine nakupija i miljun gluposti razbacanih po stolu koje jednostavno nemaju misto i jedina im je funkcija da smetaju i da zatribaju dan nakon šta ih se baci ili izgubi…….čovjeće pogledan gitaru pa pomislin šta ću s njom ,da je bar malo manja i da ne zuzima toliko prostora…….i sad bacin osvrt na ovaj tekst i pomislin : 'kvragu šta ču sad ??' –stat pisat ovaj post definitivno hahhaaa
- 22:01 - PUCAJ! (10) - Isprintaj - #

subota, 05.03.2005.

he ho let's go!!!

……dobro jutro narode ,evo sam se taman probudija……sinoć smo bili na ARO-otrovu i na PULSU bilo je nako OK neke čudne kombinacije su bile al' je sve prošlo u znaku zabave i zajebancije……bilo je poga ,skakalo se i bacalo dobija sam jedan lakat u tikvu i blal lalala
lipo je bilo biti sa svojom metalkom nakon dugo vrimena na nekoj 'rock manifestaciji' i to je to uglavnom počelo u 23 i završilo oko01:30 kad je po mom mišljenju vjerojatno prekinuto od strane organizatora zato što nije više smilo trajat mada je grupa vidilo se na njima da je imala još dosta toga za svirat……


………izgleda da se CD Đubriva polako ali sigurno prži na sve strane pa evo rići ili ti ga tekstovi tih pisama na njemu onima koje ih zanimaju……..



evo ovom prilikom NAJAVLJUJEM tri stvari:

(1)……ovaj petak je G I T A R I JA D A u tesle…….
(2)……19.03.2k5 će mi bit 3ći MISEC DA SAM SA SVOJOM METALKOM :))))
(3)……02.04.2k5 bit će HLADNO PIVO U TESLE…….
i to je to …….kako je bilo na gitarijadi bit će objavljeno u subotu popodne valjda ak' budem zna šta je bilo :))))
- 14:51 - PUCAJ! (11) - Isprintaj - #

srijeda, 02.03.2005.

eeeeeeeeeeeeeeeehhhhhh

eeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
subotnja svirka je prošla vako/nako ....malo nas je bilo al smo se zabavili i to je dobro.....prvi bend je bija domaći zvan 9a vrata,tu mi frend svira i stvarno su prašili super im je bija nastup dok su drugi Alians iz Splita Ok svirali samo nama nepoznate stvari pa nije bilo baš zanimljivo.....po mom mišljenju su dan dva pRije koncerta tribali doć ispri Tesle popržit cd-e i podilit...........
........čime se zabavljan??....a evo dopisujen se sa houpi i slušan cd đubriva .....legende su stvarno bolesni i 'uznemirujući' tekstovi.......kupih kakrirane hlaće malo tamnije nake ko gori na slici i eto cile dane ubijan dosadu ....živote moj.....e i maka sam anketu pun mi je kurac više otvaranja ovog bloga........



P.S.:svima onima koji imaj link ili ga u budućnosti misle stavit za moj blog obavijest da sem odlućija glede toga napravit malo osvježenje tako da ispod linkova imajte sa strane za kopirat kod i stavit ga umisto onog dosadašnjeg linka
- 11:41 - PUCAJ! (9) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.02.2005.

CAUSE THE TRUTH ABOUT THE WORLD IS THAT CRIME DOES PLAY

LOŠA I DOBRA VIJEST HIHI PRVO LOŠA ,ČUJA SAM DA SVI KONSTANTNO TONEMO DO ZASIĆENJA ,DOBRA VIJEST NEDAMO SE JOŠ SMO UVIK MALADI……NISMO JOŠ POTONULI……HEHEHEHEHEEE…….I TUČEDU NAS NEVERE I KIŠE I……
……ovaj vikend kronološki gledano teško je bilo provest u triznom i jadnom stanju jer jednostavno dugo se to nije dogodilo……jučer smo na kraju kako sam već reka završili u podrumu ja i dio ekipe slušajući narodnjake i valjajući se sa bocom pive po foteljama u iščekivanju da se izrigamo negdi dok nisu pustili bube šavabe pa smo išli pogat al smo se brzo našli na podu J……wc je bija moćan ,podrum ispod velikog podruma bez svitla i bez ičega osim ispišanih zidova i razine pišaćine koja se konstantno podizala……zanimljiv je put do zida bija……nadalje u petak se dosta toga dogodilo nakon misec dana sam zapalija duvan , prekršija sam sebi obećanje u vezi sa koncetracijom arkohola u sebi ma nema veze nije važno bitno je da nisam pravija budalu od sebe i to šta sam osta vijerna svojoj metalki……jučer sam mislija ič u vodice al je puka prijevoz pa sam veliku većinu dana proveja sa STELLOM koju ovom prilikom pozdravljan……prvo je ona STELLA došla do mene pa smo bili na pici ,pa kod nje , pa ošli u gradić……i namo su NiNa i KrešO slavili rođendan eto globalno im ovom prilikom Čestitan rođendan mada već jesan al eto……tako da mi u vodice baš i nije bilo smisla ič pa se zajebavat u tri ure sa prijevozom……nadalje nakon punih tjedan dana vidija san ovu subotu i svoju metalku živu i zdravu šta me je jako obradovalo…….sve u svemu sad bi tija oko nečeg filozofirat al mi je sve ravno i neman volje……
……e i samo ću napomenit da onaj zakon o zabrani prodaje arkohola mlađima od 18 i ima nekog smisla no oni su ga krivo napisali/definirali ,tribali su ga zabranit samo budalama jer očito je da to nije za svakoga bez obzira koliko on godina ima sam se zamalo potuka i zamalo sam mora istć frenda kad se napija i bacija u agresivu pa eto fala Bogu nisam napravija budalu od sebe i iša se tuč sa njim samo sam mu da jedan šamar da odladi a kad san vidija da se stanja pogoršalo onda san se samo branija…….
……e i evo po želji ćitatelja po ko zna koji put ču je stavit a jebiga kad nemam ništa novih al kad bude obećajen da ću stavit:
(1)……sa martinske prošle godine……
(2)……iz praga isto prošle godine……
- 23:31 - PUCAJ! (12) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.02.2005.

DALI SE SLAŽEŠ………

E LJUDI MOJI KAKO SAM REKA KAD UVATIN VRIMENA I INSPIRACIJE BUM VAM SE JAVIL……OVOG PUTA ČU PO ŽELJI BLOOD s.-A PRIĆAT NARAVNO O GLUPOSTIMA ŠTO PODKREPLJUjE ČINJENICA DA MI JE IDEJA DOŠLA U WC-u ZA VRIJEME……SVEJEDNO ĆUJEN KAKO ČE STAVIT NA SNAGU ZABRANU ZA PUŠENJE PA AJMO REĆ IMAN I JA TU NEKE PRIMJEDBE……
……pod prvo odnedavno nisam pušač odusta sam i to je konačno tako da nemam razloga zašto bi me to smetalo jer sam ja u neku ruku jako flegmatično dijete i samo mi rijetke navike nešto predstavljaju……al' kad zamislin situaciju ja sam sam u kući ,boli me ,bolestan sam ,jako bolestan iman fibru jako veliku i neda mi se ič do telefona a i nemam koga nazvat i mučit jer su svi više/manje zauzeti nekim poslom……ispri mene je lijepi dolby 5.1 i svi su mi dvd-i posuđeni ,a upravljač mi je u ruci ma bilo koji dan da je i bilo koje doba tog istog dana ak upalin jebenu televiziju upalit će se u 98,329% slučajeva jedna od miljun sapunica koje trenutno opsjedaju naše televizijske postaje i one koji bace pogled na njih……jednostavno nemogu virovat šta kod nas pale takve gluposti i kako mogu bit profitabilne kad nemaju niti trunku zdrave logike ni smisla i kako netko može bit tako zadubljen da ga se more zvat i uzastopice baren minut ponavljat njegovo ime dok ga se ne prene iz tog oceana gluposti nanizane na pomičnu filmsku traku ,i tako gledam kako te serije uništavaju ljude koji svremenom na vrijeme postaju fatalni ovisnici o njima da su u stanju niti ništa jest nit ništa pit dok to traje a kamoli nadaj bože čut koji glasić sa strane ,šta se takvih tiče član obitelji bi se moga utopit u kadi i umrit lupajući o zid i derući se iz sveg glasa a oni nebi to ni primjetili ,niti bi bili toga svjesni dok nebi završila serija……a da ne spominjem kako truju mozak mladim naraštajima sa pustim glupostima i bajkovitim pričama i nebuloznim radnjama o životu i nelogičnim scenama pa čovik bi prije povirova u vampire i da je ono o gospodaru prstenova snimljeno po istinitoj priči nego da se neka scena ili priča iz sapunice stvarno more adaptirat u stvarnost……kakva sranja….
……pa sad ljudi moji lipi i pametni recite vi meni šta bi tribalo prije zabranit ??
(1)…prikazivat sapunice
il'
(2) pušit duvan na jvanim mjestima

(mislin kako će rak čovik dobit pušija on il ne ak mu je to suđeno jer ima ljudi koji umiru od raka i raznih drugih bolesti a da nikad duvan u usta nisu stavili i da se cili život športom/sportom bave)-e sad dali je sport il šport više ni ja sam ne znam jer poslin dnevnika kad gledan na ekranu piše sport a voditelj govori šport pa me to baca u dilemu ???—ljudi pomozite……

p.S.:upisat komentar je besplatno i nije otrovno te je relativno anonimno……hihiihi
- 23:59 - PUCAJ! (19) - Isprintaj - #

subota, 12.02.2005.

~~~~~TRENING ZA UMIRANJE~~~~~

TRENING ZA UMIRANJE


Beskrajno prazan jurim prema zalasku,
Brzina mi poklanja zaborav,
S polupraznom gajbom na zadnjem sjedalu,
U ritmu muzike dodajem gas

Ludilo me vodi poput starog znanca,
Vjetar miluje mi karoseriju
Tvoje lice, tvoje oči po
……pa da vidimo di sam sta ,ah šminker pa virujen da bi lako moga bit šminker al' ne vidin tu neke koristi kad bi bija pozer najveći ,jednostavno to nisam ;)……i tako van se ja ljudi moji uputin prema školici ,naravno kasnim ne zato šta je kasnija ručak niti desert ,nisam ni proliv ima nego jednostavno nisam moga naći bilježnicu iz EMP-a u svom tom neredu koji me okružuje i tako ja ostavljajući duboke tragove za sobom šetajući sa svojim uvjek vjernim martensicama slušan trups of tumoorow od exploiteda i pogled mi padne na šuze kojima ni patina više ne more pomoć ,pa uočin kako mi se na gaćama pored neidentificiranih mrnja još nalazi i sva prašina dnevnog boravka ili bar mislin da je samo dnevni boravak u pitanju,ne osjećan al znam da mi majca smrdi ako ne po znoju i sarmi onda bar po duvanu i misli me odvuću na stvar koja mi drži tanku liniju moje flegmatičnosti i 'vesele naravi' na šta su exploited mislili kad su skladali tu pismu al' pisma je bar meni prejebeno sirova i baš je ono šta volin čut u trenutku kad mi stvarno ništa ne more dić tlak ,razveselit me niti učinit živin u trenutku kad se utapan u vlastitom valu svoje tuge i nekog oblika besmislenosti ,dok razmišljan kako život dikod znade bit pun kurac pokvaren i jadan ,i odma se sitin HP i njihove jedne stare stvari 'u ritmu moje dlakave guze…' ……….smješak……….vrime brzo leti ,već je proša maturalni ples ,maturalna ekskurzija i tjedan ipo otkako nisam zapalija duvan………..i proći će brzo ,ostarit ću i neću moć više na punk festivale niti bilo kakve koncerte …..grozno……i onda će mi doć sin:čuj stari koju mjuzu si ti sluša ,čime si se bavija kad si bija ka ja?!?!?!?!……šta da mu kažen?-da sam bija punker ,da sam sa ekipon okolo partija ,pija i pušija……:)……da sam bija na punk i metal festivalima ?-da sam kratkoj kosi dava naranćaste pramenove piturava je u plavu boju(ne žutu ,baš plavu) i diza rokez ,da sam dugu tapira ,neke pramenove u dredove pokuša pretvorit……da sam fura na klošara a da je u isti vrime roba na meni bila skuplja nego na tri šminkera koja bi sila u espea popit piće??-da reći ću mu boli me harmonika……reći ću mu kako mi na gitari nije ništa išlo od ruke izuzet pucanju onih nesritnih žica šta nikad muziku nisu imale prilike čut ,šteta a moga sam postat slavni gitarist ……hahahahaaa…..na polugodištu nisam oborija rekord al' sam mu se približija uvatija sam čak 5 topova a rekord je bija 9……neznam dali plakat il' se smijat al ja neću ni jedno trenutno jer dok ovo pišen me boli liva ruka ,trni ,čoviće i grlo me također steže a ovo beskrajno ukurćeno vrime čini od mene toliku flegmu da me jednostavno u zadnje vrime za sve boli kurac i sve mi je ravno, život mi djeluje kao put u slipu ulicu normalno u mraku!!!-i to mrzin kad sam takav, ne podnosim sam sebe ~~~~~~al još to nije gotovo nije dovoljno sve propalo, no naći ću ja načina da stanem tomu u kraj jer u svakom mraku postoji i svijetli trenutak samo ga triba znat u pravo vrime primjetit i prijeći ka njemu~~~~~~~~YUBAW~~~~~~~e ljudi još malo pa valentinovo pa ako ne buden pisa i ako van ne buden ima prilike čestitat eto čestitam vam ovom prilikom i lipo mi se provedite…..papa
- 01:13 - PUCAJ! (5) - Isprintaj - #

utorak, 11.01.2005.

Stvari koje se nikada ne događaju u Star Trek seriji:


1. Enterprise naiđe na misteriozno energetsko polje iste vrste kao i neko prethodno.
2. Enterprise odlazi u posjetu udaljenoj naučnoj stanici gdje su svi savršeno uredu.
3. Posada posjećuje holodek koji redi besprijekorno.
4. Posada Enterprisea otkriva novi oblik života, za koji se kasnije ispostavi da je stari, dobro poznati oblik u smiješnom šeširu.
5. Posadu Enterprisea pogodi misteriozna bolest za koju se lijek može pronaći samo u dobro opremljenim skladištima Enterpriseove bolnice.
6. Kapetan mora da donese tešku odluku o manje naprednoj rasi, koju znatno olakšava Prva direktiva zvjezdane flote.
7. Enterprise uspješno preveze dužnosnika određene rase sa jednog mjesta na drugo bez incidenata.
8. Nestanak struje na mostu dobro obučeno i kvalificirano inžinjersko osoblje odmah prepozna i popravi.
9. Enterprise uhvati znatno naprednija rasa i ne stavi ih na suđenje.
10. Enterprise posjećuje planetu “Raj” sličnu zemlji na kojoj svi žive sretno i u miru, te uskoro otkriju da je sve zaista onako kako se i čini.
11. Enterprise uhvati manje razvijena rasa koju je lako podmititi kesom slatkiša.
12. Spock ili Data su razriješeni dužnosti zato što ne razumiju neku imenicu u jednoj od tri rečenice koje čuju u svakodnevnom razgovoru.
13. Wesleya Crushera prebiju raja iz razreda zato što je takav štreber.
14. Wesley Crusher pronalazi prijatelje svojih godine.
15. Enterprise je umješan u bizarni slučaj putovanja kroz vrijem koji na neki način nije povezan sa 20. stoljećem.
- 16:43 - PUCAJ! (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.01.2005.

Veliki test osobnosti


Postoji mnogo podjela osobnosti, prema raznim kriterijima, stoga ovaj test shvati samo kao orjentaciju u svom životu. Zbroji bodove sa strane i pogledaj pripadaš li ambicioznim, umjerenim ili flegmatičnim likovima.


1. Pisali ste test. Dobio/la si rezultate. Ti ćeš:

…uspoređivati se s najboljim u razredu. (10)
…uspoređivati se s prosječnim rezultatima u razredu.(5)
…tješiti se uspoređujući se s najgorim rezultatima u razredu.(10)
…nećeš se uspoređivati s nikim i zaboravit ćeš na rezultat iste sekunde. (0)

2. Bliži se mamin rođendan. Sisterica ti kaže da ima ubitačan poklon, ali ti ne želi otkriti što. Ti ćeš:

…poludjeti u želji da nađeš nešto bolje. (10)
…zaboraviti na sistericu i mami darovati ono što si već prije smislio/la. (5)
…sjetiti se da mama voli bilo što iz tvoje ruke i kupiti prvu stvar na koju naletiš. (0)

3. Zaljubio/la si se i imaš silnu potrebu povjeriti se frendu. Zoveš ga/je telefonom, ali se javlja telefonska sekretarica. Ostavljaš poruku neka ti se hitno javi, no niti nakon pola sata nije te nazvo/la. Ti ćeš:

…nastaviti zvati svakih pet minuta (10)
…sačekati sat ili dva pa opet nazvati (10)
…pustiti ga na miru. Možeš mu/joj ispričati sutra. (5)
…ostaviti poruku i raditi nešto posve drugo. (0)

4. Igraš Monopoli s bratićem koji ima 10 godina. Ti ćeš:

…igrati što bolje i nastojati pobjediti. (10)
…pustit ćeš svoju uobičajenu strategiju i pružit mu šansu da pobijedi. (5)
…igrat ćeš odlično, no na kraju ćeš mu pustiti (5)
...nećeš obraćati pažnju na igru, tebi je uvijek svejedno tko će pobijediti.(0)

5. Tvoj životni cilj je:

…biti najbolji u svemu što radiš. (10)
…biti jedan od najboljih u svemu što radiš. (10)
…biti najbolji što možeš. (5)
…uživati u životu i ne misliti na postignuća. (0)


6. Priprema se školska predstava. Frend/ica i ti doma uvježbavate uloge za audiciju. Nakon audicije ti dobijaš malu sporednu ulogu, a frend/ica glavnu. Ti ćeš:

…razljutiti se ili postati ogorčen/a (10)
…biti sretan/a zbog njega/nje (5)
…svejedno ti je, glavno da si u predstavi. (0)

7. Frend te moli da mu pokažeš matku (predpostavlja da se ti dobro kužiš). Ti mu/joj objašnjavaš onako kako ti shvaćaš, no on/ona nisu svladali problematiku. Ti ćeš:

…pokušati objasniti još jedanput, na malo drugačiji način. (5)
…reći da niti ti to baš ne kužiš. Neće mu/joj to sigurno trebati u životu. (0)
…iznevirat ćeš se. (10)
…pomislit ćeš kako su ti je frend/ica baš glupava. (10)

8. Suočen s vrlo teškim zadatkom, kako voliš raditi?

…aktivno sudjelovati u grupi.(5)
…raditi u grupi i prepustiti drugima da obave glavninu. (0)
…svladati zadatak sam/a. (10)

9. Svoje slobodno vrijeme provodiš:

…uglavnom vani družeći se s frendovima, ne radeći ništa posebno. (0)
…različito, s frendovima, trenirajući ili na kompiću.(5)
…Što je to slobodno vrijeme?(10)
…imam svoj raspored i nemam vremena za gubljenje vremena. (10)

10. Kada si umoran/a, ti ćeš:

…usporiti i uzeti vremena za odmor. (5)
…nemaš vremena za odmor jer uvijek imaš neke zaostatke za obaviti.(10)
…nikad se ne umaram jer sam uvijek na odmoru.(0)

Od 80-100 bodova
Tvoj tip osobnosti krasi potreba za postizanjem ciljeva i očajna žudnja za natjecanjem. Ti znaš kako se suočiti s problemom, no tvoj je problem što ne podnosiš pogreške, kako svoje tako niti tuđe. Zbog svoje kritičnosti i samokritičnosti lako možeš ostaviti dojam da si hladan/a osoba. Ciljevi su ti često nedostižni. Znaj: izazov je dobar, no čežnja za nedostižnim ili tuga zbog nepostignutog nisu dobri. Pokušaj malo češće poslati ciljeve kvragu, popusti malo i više se zabavljaj. Više slušaj, a manje pričaj. Tvoj izazov neka bude: jedan sat lijenosti na dan! Vjerojatno si uključen/a u razne grupe (sportske, dramske), bez tebe ne može proći nikakva akcija, od tuluma do spašavanja napuštenih životinja. Dan ti je potpuno organiziran i planer ti je popunjen do zadnje sekunde. Briješ sto na sat, pod punom si parom, nemaš vremena za odmor i ne želiš ga. Zaustavi se ponekad kako bi mogao/la malo uživati u svojim kvalitetama. Takva turbo brijačina s vrlo visoko postavljenim ciljevima mogla bi te jednog dana doći glave. Takve tipove, u srednjoj životnoj dobi lako strefi infarkt ili moždani. Ne bi bilo loše naučiti neke od tehnika opuštanja. Tebi će one jako trebati.

Od 45-80 bodova

Ti si u svemu umjeren/a. Znaš kada treba zapeti kao i kada i kako se opustiti. Poneki izazov je dobrodošao, a natječeš se s drugima samo kad je u pitanju borba za svoj prostor pod suncem. Škvadra te uglavnom voli, kraj tebe se osjećaju opušteno. Znaš provaliti foru, ali uglavno si poznat/a kao dobar slušač i rame za plakanje. I u tebi postoji doza agresivnosti i netrpeljivosti, no ti ih rijetko ispoljavaš. Vjeruješ u ravnotežu u životu, te da svako zlo dolazi za neko dobro. Fokusiran/a si uvijek na pozitivnu stranu događaja i osoba oko tebe. Ne trošiš vrijeme razbijajući glavu na gluposti. Svoje sposobnosti usmjeravaš na velike probleme koje s uspjehom rješavaš. Tvoj način razmišljanja je najzdraviji način razmišljanja.

Od 0 do 45 bodova
Tvoj pogled na život je vrlo hedonistički. Ti zaista znaš polagano uživati u životu i teško da će te u tome itko smesti. S tobom je uvijek lako i ugodno. Ljutnja, natjecanje, neprijateljstvo nisu tvoje karakteristike. Loša strana toga je što, ne boreći se protiv nikoga, ne boriš se niti za sebe. Možda tako propusštaš neke životne prilike. S vremena na vrijeme provjeri, jesi li zaista tako cool i opušten/a ili ti jednostavno do ničega nije stalo. Nije loše kad bi se malo više fokusirao/la na stvari koje su pred tobom. Razmisli malo o svojim ciljevima. Možda ti u tome pomogne klik ovdje.
- 17:50 - PUCAJ! (11) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.01.2005.

......::::::......HLADNO PIVO REPORT......::::::......

«Pun(k)ondom Spo(r)tova» naziv je prvog DVD - a Hladnog Piva. Izdanje donosi atmosferu sa velikog zagrebačkog koncerta u Domu sportova održanog 20. travnja 2004.g, na kojem je bilo jako, jako vruće! Bandu su na stageu pripomogli mnogobrojni gosti/frendovi: Sale i Tusta (Kud Idijoti), Edo Maajka, Ibrica Jusić, Krešo Končevski - Zadruga, Stanko Kovačić (Stampedo), Superhiks, Tomislav Bekić (bariton).

Uz prvi veliki i totalno rasprodan punk koncert u ovom stoljeću, te njegove specijalne dodatke, skupili su dovoljno hrabrosti snimiti i skromni dokumentarni film u opasnim predjelima planinarskog doma «Glavica». Pozvali su prijatelje banda, suradnike, ljude koji su pomagali bendu od samih početaka i bivše članove, koji su uz dobar grah i kobasice, pivo i bučnicu pričali o bendu, i snimali do kasnih večernjih sati. To su snimke koje će Vas zasigurno dobro, dobro nasmijati.


Snimanje i izrada ovog DVD-a plod je dugogodišnjeg kaosa uzrokovanog burnim vremenima u kojima se našlo najslavnije predgrađe s početka 21. stoljeća Gajnice, a glavni akter je grupa Hladno Pivo.

SADRŽAJ:


1.100% LIVE - KONCERT IZ DOMA SPORTOVA održan 20.04.2004.
2. DIRTY DOZEN

SPOTOVI:


BUBA ŠVABE 1992.
FUR IMMER PUNK 1993.
NE VOLIM TE 1997.
NEMA VIŠE 1997.
ROŠTILJ 1998.
POLITIKA 1999.
BAČKIZAGRE STUHPA ŠEJA 2000.
ŠAMAR 2002.
ZIMMER FREI 2003.
SOUNDTRACK ZA ŽIVOT 2003.
TEŠKO JE FUL BITI KUL 2004.
DOBRI PRIJATELJI 2004.

3. DODACI


- PRIPREMA
- PRED KONCERT
- POD DOJMOM
- NA PLANINCAH
- KAKO NASTAJU PJESME
- O AUTORIMA DVD- A
- WWW

- 14:44 - PUCAJ! (12) - Isprintaj - #

utorak, 04.01.2005.

at the first time isn't it to be…….

bla bal blah počinje i škola i lipo počinjem dolazim na vrime na bus tz. ne kasnim na prvi……dobro je……imam vrimena i za svima isćestitat godinu novu mada baš i nevidin neki razlog zašto bi mi jedan dan koji provedeš pijan moga prominit život za sljedećih 12 miseci?!?!-prva dva sata čin spomenem da je politika mislim da tu nema šta govorit proći će me SKORO svaka želja za radom i učenjem jednostavno mi se ta grana ljuske znanosti ne dopada i svaka čast HLADNOM PIVU evo prije neki minut sam priča sa RENATOM i ona razmišlja dali počet učit……danas iđen opet u školu a knjigu još nisam otvorija i sumnjam da oću……sve je to relativno samo su kutevi među linijama apsolutni i ovise o nekim drugim faktorima kao npr. ZNANJE ,VOLJA……


God save the Queen
the fascist regime,
they made you a moron
a potential H-bomb.

God save the Queen
she ain't no human being.
There is no future
in England's dreaming

Don't be told what you want
Don't be told what you need.
There's no future
there's no future
there's no future for you

God save the Queen
we mean it man
we love our queen
God saves

God save the Queen
'cos tourists are money
and our figurehead
is not what she seems

Oh God save history
God save your mad parade
Oh Lord God have mercy
all crimes are paid.

When there's no future
how can there be sin
we're the flowers
in the dustbin
we're the poison
in your human machine
we're the future
you're future

God save the Queen
we mean it man
we love our queen
God saves


God save the Queen
we mean it man
there is no future
in England's dreaming

No future
no future for you
no fufure for me
- 12:05 - PUCAJ! (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.01.2005.

...:::d¤br¤ jE:::...

waaaauuu sjetih se da i net postoji ovih dana, pa eto me odlučih nastavit ispisivat ovu sagu o još jednoj duši na putu ka smrti u život vječni, gdje se zauvjek sniva, proša je BOžIć i g¤dina nova prolaze i polako ovi praznici i ponovo se otvaraju vrata nama svima drage školice. Sve u svemu ove mi godine nije moglo bit bolje na ovim praznicima zabavljali smo se ,pili i pušili i uživali u slobodi od obaveza i ostalih sranja vezanih uz školu!!!!!!!-tako da sam za doček nove sa curom iša na metal party kod frenda i zabava je bila samo takva ,jedino se nismo mogli dogovorit kada je točno bila ponoć jer nam mobiteli nisu bili usklađeni J. Baš je super cile dane samo ležiš u fotelji ,ideš fritule, kolače i pršut i hipnotizirano gledaš u telku filmove po ko zna koji put ,čak sam otkrija da pršut kad gledaš pod nekim kutem s lijeva, a s desna upaćiš svitlo da je odsjaj zelene boje!!!???-dobro je bilo to šta je saša osnija taj FuCk-ing miliun pa ću ga vjerojatno i imat priliku upoznat na kojem bike festivalu i nečem sličnom , tip je legenda!!!-ajte B¤G iđen glasat……….



…..e za one koji bi tili znat a još ne znaju crtaona je dobila svoj web-site i Stella je opiturala kosu u crno!?!___anddddd namo gori sam turnija sliku sebe u Pragu

- 13:28 - PUCAJ! (19) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.12.2004.

….::::CRTAONA::::….







…..i eto vam ljudi nakon dugo vrimena čovik nije moga nać u gradu plakat crtaone i skinit ga ako to nije bija isti dan kad je stavljen!- nakon dugo vrimena je karta bila 20kn a ja ne pamtim kad se to zadnji put dogodilo!-nakon dugo vrimena pogo je bija promjerom veći od 5metara!-nakon dugo vrimena ekipe su došle iz vodica ,pirovca i okolnih naselja i gradova pa čak ih je bilo i iz splita da bi ćekali namo od 20h kad je tribalo poćet da 22:30h kad je počelo!
……kako je okrenilo sa kiše na buretinu orkanskih razmjera a mene je bolila glava ka da sam bija na reave partYu nisam bija baš svoj šta sam se uputija na šubićevac u osam manje 15min……i sve je to super bilo 2:30 ure ćekanja ispri crtaone bez imalo arkohola u sebi i oko sebe ,redali smo ronhil za ronhilom dok ih ima i ćekali da poćne. poćelo je taman kad smo se dvojili dić revoluciju da otvore vrata il' da odemo ća u grad. ulazimo unutra puni oduševljenja i sritni šta je bura ostala vani iza vrata i istupija je loš primjer na 'binu' i razvalija zvućnim valovima po utrnulim nepcima naših smrznutih slušnih organa……teke smo pogali ,teke smo skakali po klupama koje nikako nisu tile puknit i poslat nas u kurac sa iživljavanjem i kršenjem objektnih prava nad a valjda objektima……glava me je brzo prošla nisam ni razmišlja o tome…..loš primjer je bija Šuper i svi smo bili veseli naravno osim žrtava brutalnog poga!!!!!!……dalje na stanci između lošeg primjera i debelog predsjednika sam napravija mali đirić sa dotad još frendicom iz škole ;))pa kad smo se vratili izletili su F.P. a mene ka i uvik uvatie one minute kad se negdi razvališ i ćekaš i ležiš i zapališ duvan i razmiljaš o nićemu jednostavno se prepustiš zvuku muzike i ućinku duhana i nemićeš dok se opet nisam vratija u normalu diga se na klupu i počeja skakat ka luđak i frendica mi se pridružila pa smo nako zagrljeni u skoku izgubili ravnotežu i našli se ispri klupe na podu pa smo se vratili na klupu……e sad se već držimo za ruku i pogamo ,malo neobićno i ludo al' koncert je bija pri kraju a mi ludi ka kupusi……kasnije je to završilo kako je čovik samo poželit moga bend sklapa instrumente ,polako se ekipe kupe i pale sviće a ja i ona zagljeni plešimo i još ništa ne ćujemo osim gitere i bubnjeva kako nam zuje u ušima mokri ka da nas je neko zalija vodom i……i više nismo prijatelji ;))))))))) sad smo
nešto više!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......

i sad dok poišem ovaj post vrti mi se po glavi ona dobra stara od ramonesa sa adio's amigo's-



When I look in your eyes
I see words I can't describe
And these words I'm tellin' you
And I tell you I love you
pa zawrši na joeY ramone 'what A wounderful world' pa kiss 'i was made for lovi'n you'......


ˇ(A)ftEr Allˇ

....::::sve u svemu kad se sve zbroji i oduzme koncert nije moga bolje poćet niti završit a ni trajat bogme::::....


.....::::SRITAN VAM LJUDOVI SVIMA BOžIć I NOVA GODINA I EVO VAM PIVAJTE:::::.....

Sex Pistols

Punk Rock Christmas




the sex pistols-sex pistols
*Punk Rock Christmas*
black sabbath
ayy
ii
its going to be
a punk rock rock christmas this year
and even santas gunna be
a sex pistol for a day
all this christmas dreams swingin' safety pins from their knees

its gunna be
a punk rock christmas this year

there will be 4 people changing their styles for a day
and the queen will sing
anarchy in the UK
and old mcJagger will depart
a swagle for a swager
yeah yeah yeah yeah yeah yeah baby

they like it when tight cup? electric guitar ha
and Johnny Ramone will get a sled for a car
theres a group called that damned that say
who play the full mornsmen who play in a play in A PLAY!!

its gunna be, haha
a punk rock christmas this year
even santas gunna be
a sex pistol for a day
all those christmas dreams swining; safety pins from their knees

its gunna be
a punk rock christmas this year

santa and sid carrying ona conversation about what he wants for christmas)

were gunna give ya
a punk rock christmas this year
and im gunna give you
a nice sweater all ripped to shreads
and mom and dad in sheets swinging safety pins from their cheeks
its gunna be
a punk rock christmas this year
a punk rock christmas this year
a punk rock christmas this year
a punk rock christmas this year
tell them
punk rock christmas this year
you know you love me like you do


Ramones

Merry Christmas (I Don't Want To Fight Tonight)


Merry Christmas, I don't want to fight tonight
Merry Christmas, I don't want to fight tonight
Merry Christmas, I don't want to fight tonight with you

Where is Santa? At his sleigh?
Tell me why is it always this way?
Where is Rudolph? Where is Blitzen, baby?
Merry Christmas, merry merry merry Christmas

All the children are tucked in their beds
Sugar-plum fairies dancing in their heads
Snowball fighting, it's so exciting baby

I love you and you love me
And that's the way it's got to be
I loved you from the start
'Cause Christmas ain't the time for breaking each other's hearts

Where is Santa? At his sleigh?
Tell me why is it always this way?
Where is Rudolph? Where is Blitzen, baby?
Merry Christmas, merry merry merry Christmas

All the children are tucked in their beds
Sugar-plum fairies dancing in their heads
Snowball fighting, it's so exciting baby

Yeah, yeah, yeah

I love you and you love me
And that's the way it's got to be
I loved you from the start
'Cause Christmas ain't the time for breaking each other's hearts

Merry Christmas, I don't want to fight tonight
Merry Christmas, I don't want to fight tonight
Merry Christmas, I don't want to fight tonight with you
- 22:27 - PUCAJ! (31) - Isprintaj - #

subota, 18.12.2004.

......i eto da se javin da sam živ ,glava me boli ka da sam sluša techno uru i po vrimena , grlo me steže i šmrćen ko da sam vuka pilće. ovo je totalka totalno sam u kurcu ,sutra je LIVE u crtaoni-=>dolaze nam loš primjer i ebeli predsjednik idem namo i živ i mrtav!!!-ovih dana me nije zapisalo niti jednom a nisam bija na 50% satova šta je velik napredak i uspjeh gledajući s ućenićke perspektive......dalje mi predstoji naporan tjedan u svakom pogledu i nemam blage kako ću ga ućinit svrhovitim ak' mi glava bude u vakom stanju!-vidija sam i uvjerija sam se da smo mi ibenćani i općenito dalmatinci najveći luđaci koji postoje na ovoj zemaljskoj kugli svaka nam sranja padaju na pamet a šta se tiće ovog testa u postu prije ,ma kad sam vidija da je cili nelogićan nije mi se dalje dalo išta riješavat jer bi ispa 100%metalac i 100%partYaner šta nema veze sa ćistom logikom!!!

...;;;>EVO VAM LJUDI HOROSKOP PA SE ZABAVLJAJTE<;;;.....




Horoscope for Cancer
18 Dec 2004

Kwiz.Biz Daily Horoscopes for your Blog



....u postu ispri sam vam obeća nešto logićno pa evo vam....

Bolestan Kinez, željan lubenica, reče sinu: ''Idi u grad i donesi mi jednu lubenicu: samo moraš mislit na to da ćeš proći pored četiri poreznika, od kojih će ti svaki uzeti polovinu lubenice koje budeš nosio. Zato moraš kupiti više lubenica da poreznicima možeš dati što im prirada i da kući ipak dođeš s jednom lubenicom.'' Koliko je lubenica morao kupiti sin?



i evo vam pisma!!!......


Belsen was a gas I heard the other day
In the open graves where the jews all lay
Life is fun and I wish you were here
They wrote on postcards to those held dear

Oh dear

Sergeant majors on the march
Wash their bodies in the starch
See them all die one by one
Geuss it's dead, guess it's glad

So bad

Belsen was a gas I heard the other day
In the open graves where the jews all lay
Life is fun and I wish you were here
They wrote on postcards to those held dear

Oh dear

Be a man

Be a man
Belsen was a gas
Be a man, kill someone, kill yourself
Be a man, be someone, kill someone
Be a man, kill yourself


......i evo nešto još bolesnije ......nisam skopća baš pravu svrhu al radY....


GGloomy
RRelaxed
EEnjoyable
GGloomy

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com


P.S.:KAD BUDETE OTVARALI OVAJ BLOG UVIK PRIĆEKAJTE DA VAM GA OTVORI DO KRAJA ;PRVI ČE PUT MALO POTRAJAT AL' NEMA VEZE MOŽETE GA STAVIT SA STRANE DA SE OTVARA DOK NEŠTO DRUGO RADITE .KAD SE JEDNOM OTVORI KASNIJE ĆE SE NORMALNOM BRZINOM OTVARAT!!!!
- 01:06 - PUCAJ! (8) - Isprintaj - #

utorak, 14.12.2004.

...:::e(A)t this sHyt:::...

I AM 56% PUNK ROCK!
56% PUNK ROCK
The intelligent punk. Tuff and Smart. I may be able to maintain a train of thought long enough... What the fuck was I talking about?



......želi te li se i vipodvrgnuti punk testu?-zanima vas koliko se u vama krije punka?- koji kurac ćekate ...:::KLIK:::...



I AM 100% PUNK ROCK!
100% PUNK ROCK
I am PUNK AS FUCK! The model punk. I care not for anything. I kick ass, but probably smell really bad.



SteLLa je u pravu !!!!
- 23:34 - PUCAJ! (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.12.2004.

......e kad bi svi ljudi nasvijetu baš kao sva djeca na ……

ljudi moji u posljednje vrime me vataju neke bolesne ideje kako bi moga počet učit……kako bi stvarno triba zapet za knjigu……kako bi se ozbiljno triba uvatit knjige……al' neznam odakle počet……odakle započet sagu ispravljanja onih ukrivljenih velikih šta profesorima najmanje tinte troše a nama daju najviše slobodnog vrimena odnosno neslobodnog i uzaludnog traženja za mudrošću koju sad ne razumimo zašto će nam kad imamo svoj mali cd-player i kožnjak hahaha opt seren……ma nikako se navuć na knjigu jednostavno ne stvara mi nikakvu ovisnost i u tome grmu leži komarac……al' najbolesnija ideja mi je pala kako bi triba lektiru pročitat……al' stvarno bi moga zar ne???




……bY the W(A)y neki su me uvatili da ih ne spominjem i da ne pišen u zadnje vrime a da to nikako ne valja pa ovom prilikom pozdravljam: Stellu koja ove godine slavi novu godinu i Božić i voli maloga sa 'D' koji je teke stariji od mene i misli ponovo opiturat kosu u crveno , Mateu za kojoj nisam siguran el ima 'J' al' valjda će me ispravit ak' sam štokod skrivija i ima crvenu kosu koju planira piturat u smeđe NEMOJ super ti tako stoji pogotovo kad ti ja i Stella počnemo radit dredove ,sluša maidene i fabrićare sa 'pek' i sviđa joj se god save the queen od pistolsa ,pozdrav cliffu koji već tjednima i misecima koji će vjerojatno prić u godine pokušava i trudi se napravit reportažu o špigeta huntingu u Šibeniku al' super mu je triba bi uvatit vrimena da je objavi i koji je sad na putu u Zadar na državno u šahu pa mu ovom prilikom želim puno sriče i pameti, Darka koji je u petak bija na seks tulumu sa 5 svojih prijatelja i kaže da je bilo super pa kad je on sritan radi toga ne vidin razlog da i mi ne budemo još sritniji radi njega ,cilo astronomsko društvo uključujući i bujo i xash ,sve punkere u mom gradu , Emila kojeg nisan vidija već dugo, kerempuhicu kojoj to nije pravo ime al' sam je tako upozna priko informatike , sve ljude koji planiraju posjetit crtaonu ove subote i koji će bit na tulumu kod mog frenda za novu godinu uključujući i njega samog, ove punk blogere ka šta je nensY s kojom možda kasnije i napravin stranicu o punk underground sceni i neafirmiranim punk bendovima, bilo bi super kad bi nam se još ko pridružija iz pule pa da bude konbinacija ŠIBENIK-ZAGREB-PULA virujen da ih većina i zna zašto ,sve koji ovaj post čitaju i pozdravljam ovom prilikom i sve one koje nisam u ovom tekstu spomenija uključujući i citizen_erased(koja sa već misecima pokušava odvojit od duvana ) da se ne naljute!!!!!
- 17:00 - PUCAJ! (17) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.12.2004.









…:::naslov ovom postu neka odredi čitatelj:::…


ljudi moji el' vam ikad palo na pamet ko smo mi i zašto smo ode?-jesmo li' mi posljedica nekog predmeta odnosno šta nas je uzrokovalo da mu budemo rezultat ČEGA?-jel bija narkoman il' poremećeni luđak tip koji je izumija gitaru i čemu mu je ona uistinu služila odnosno koji je bija uzrok toj posljedici?-kako mi znamo ko je zapravo izumija gitaru kad nismo bili živi tad i ako je izumija neko bogat jeli je on uistinu doša do tog izuma svojim znanjem il' svojom moči i novcem?-sad se postavlja pitanje koliko vas zapravo zna definirat pojam moči?-MOČ možemo definirati kao vjerojatnost da se unutar jednog društvenog odnosa provede jedna vlastita volja usprkost otporu bez obzira na na čemu se zasniva ta vjerojatnost!-dali mediji koriste moć kako bi nam približili životno uvjerenje njihovoj pretpostavci kao dokaznom materijalu naše budućnosti i prošlosti?-kako bi ja mogao odgovorit na pitanje dali je sid zaista ubija nensY il' su to napravili 'izvanzemaljci'?-koja je uistinu svrhovitost arkohola ,seks-a sa kondomima ,punka ,metala i opčenito života kad nam to ne daje ništa osim trenutnog odnosno privremenog užitka?!?-zašto svi teže za vječnošću kad je život toliko sranje da nam je muka i ovo teke šta ga živimo živit?-kad smo već kod vječnosti zašto je čovjek izumija vampira kao legendu il' kao mit ,zato šta je vječan?-zato šta ima moć da mu metak ništa ne može?-zato šta ima moć da ubija čovika jer je više biće nego mi?-žašto čovjek teži nečem šta ne postoji i šta je 'više nego on'?-da utopi svoju tugu života u tome il' da zaradi laku lovu na glupoj bajci?-zašto postoji kondicional drugi?-da bi pisali provjeru iz engleskog il' zato šta je to uzročna posljedica čovjekove mašte?-i na kraju ako je sve na zemlji šta je čovjek izumija uzročna posljedica njegove mašte onda ,čije je mašte on uzročna posljedica?-ko se je uistinu služija svojom moći i tom istom vlašću nad moći da nas je stvorija?-neki kažu da smo uzročna posljedica raseljavanja bića sa planeta marsa ,neki kažu da je to bila evolucija a neki kažu da je to bija ON!-jeli svijet uistinu jedna matrica koju kontroliraju viša biča ili stvari a mi im svojim zarobljenim dušama odnosno tjelom dajemo energiju?-il' smo u frenji i drugi vode galaktićke borbe da tu frenju u kojoj smo mi sačuvaju na sigurnom?!?-i ako su sve ovo gluposti i ako nas je uistinu stvorija ON!-čega je ON uzročna posljedica odnosno ko je NJEGA stvorija??????!!!!!!!!???????-


……eto to je moja zagonetka koju mi nitko do sad u životu nije riješija!!-a dali će mi je ikad iko riješit neznam ,ostajemi samo nada da bi moga koja mi NE triba!!!

P:S.:evo ljudi ovo je post koji najmanje ima nizova od 6 točkica a da je ujedno popraćen sa slikom!-ZAŠTO?-ZATO!-zato šta je jedini naposan kao uzročna posljedica moje ozbiljnosti i znatiželje!

- 17:57 - PUCAJ! (16) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se