subota, 16.02.2008.

Na Trsatu održana duhovna obnova za volontere Prihvatilišta


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon gotovo godinu rada Prihvatilišta, odlučeno je više pažnje pokloniti brigi za volontere kojih je do sada u našem Prihvatilištu volontiralo čak 180. I do sada je za njih održan ciklus edukativnih radionica koje je pripremila psiholog Veronika Reljac.
Dajući nesebično svoje vrijeme, talente i ljubav korisnicima Prihvatilišta, postali su jedna velika obitelj kojoj je također potrebno posvetiti vremena kako bi se međusobno bolje povezali, izgradili u svom radu i vjeri u Isusa Krista služeći najpotrebnijima.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

S tim ciljem danas smo na Trsatu po prvi puta održali malu duhovnu obnovu čija je središnja tema bila darivanje. Na tu je temu Veronika Reljac pripremila poticajna pitanja i razmišljanje za rad u manjim skupinama. Tako se 40-ak okupljenih volontera podijelilo u šest takvih skupina te razgovaralo i kreativno se izražavalo na zadanu temu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon zajedničkog ručka, duhovna obnova dosegla je svoj cilj u misnom slavlju koje je u Trsatskom svetištu predvodio gvardijan i duhovni asistent Prihvatilišta fra Lucije Jagec, te euharistijskom klanjanju koje je vodio fra Ljubomir Maljur.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 14:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.