petak | 12.01.2007.

little bit of spanish...?

Usred tih svih glupih odluka koje se naprave u prvi misec ka ono za cilu godinu ja ove godine baš ništanono…zapravo skoro ništa. Ima jedna koju san već prekršila i previše puta. A godina je tek počela. Znači, nema ih. Ne znan šta me sad puklo o tome, uvik su me fascinirale te novogodišnje odluke. Ove godine je da NEMA odluka. To san riješila, amo dalje…
Kako vam prošli praznici? Prebrzo? Meni taman. Ovogodišnji Božić ću sigurno pamtit. Sigurno zato šta je zadnji na mistu di san cili život i tak. Gledala san tu glupu kuću s ukrasima neki dan. Sve ono blišti i skužite kako je to sve lipo tek sad sve gubite. Ka i za sve u životusmijeh.
Sve je počelo savršeno…misin praznici. Partijem. Od samo tri pozvana, svo troje su došli. To otkazivanje spominjem jer mi je očito postalo frustracija nakon šta mi je skoro Nova godina propala zbog takvih ljudiburninmad. U zadnju je ispala genijalna. Lipi disco kraj mora, rokija od muzike i super društvo. Ne moš falit. Došle smo doma (Suzy) relativno trizne. I to nam nekako nije baš odgovaralo. Sljedeća scena – otvaranje frižidera, sljedeće se i baš ne sićanparty. Išle smo spavat, slale poruke, u 5 raspalile Tošu. Spavale čak uru vrimena. Dan posli, katastrofa, nisan baš mogla doć sebi. Tek kad mi je počeja Gospodar, bila san boljeblabla.
Ostatak praznika, blago rečeno bolesno. Nikad doma, sve neke kave, iz Quasija u Senne i sl. Još je meni najlipše svaku večer na dobre stare tribinecerek. Dobila san i čak puno toga lipog, Božić i neke slične prigodecerek. Glavno da ja iman još jednu kožnu…tako ja sad sve nešto baljezgam bez ikakvog reda i načina jer mi je dosadno. Palo mi na pamet zatvorit blog, nije baš da iman više išta pametnog za reć. A i svi su možda malo preuživljeni u ovo sve skupa…I ono šta iman, bojin se reć. Jedino me puca inspiracija tijekom depre za koju u zadnje vrime neman razloga pa etorofl…nije to ni loše. Šaljen van svima veliki kiss i uživajte još u ovo malo praznika! U školu pametno i sritno s ocjenama. (Je ga baljezgan danas…)
Pisma čije mi riči jako odgovaraju ovih dana…ako skužite išta španjolskog, super…mahwave


cerekkiss
Para tu amor lo tengo todo
Desde mi sangre hasta la esencia de mi ser
Y para tu amor que es mi tesoro
Tengo mi vida toda entera a tus pies
Y tengo también
Un corazón que se muere por dar amor
Y que no conoce el fin
Un corazón que late por vos
Por eso yo te quiero tanto que no s é como explicar lo
Que siento

Yo te quiero porque tu dolor es mi dolor
Y no hay dudas
Yo te quiero con el alma y con el corazón
te venero
hoy y siempre gracias yo te doy a ti mi amor
por existir
para tu amor lo tengo todo
lo tengo todo y lo que no tengo también
lo conseguiré
para tu amor que es mi tesoro
Tengo mi vida toda entera a tus pies

- 19:50 - Shoot! (20) - Print - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.