...kontakt...

Ovdje nam pišite...

elconstidoband@gmail.com

... a ovdje možete stisnuti ''lajk''

el ConStiDo Facebook

...gaže, hepeninzi, manifestacije, iventi...

3. veljače (petak), Caffe bar ''Kuća'', Kutina

28. siječnja (subota), Caffe bar ''Ruža'', Pakrac

27. siječnja (petak), ''AlfaClub'', Slavonski Brod

7. siječnja (subota), ''AlfaClub'', Slavonski Brod

6. siječnja (petak), Krčma ''Davor'', Davor

31. prosinca (subota), Gradski doček Nove godine u Kutini

23. prosinca (petak), ''AlfaClub'' Slavonski Brod

16. prosinca (petak), ''AlfaClub'' Slavonski Brod

26. studenog (subota), Caffe bar ''Ruža'', Pakrac

19. studenog (subota), Pivnica ''Roadhouse 69'', Garešnica

18. studenog (petak), ''AlfaClub'', Slavonski Brod

12. studenog (subota), Caffe bar ''Ruža'' Pakrac


el ConStiDo

13.01.2012., petak

Revizija i revidiranje…

…godine koja je iza nas.

Jer smo već dobro zagazili u 2012. Praznovjerni proživljavaju strahote prvog petka 13. u godini, nova Vlada nam vlada već preko nekoliko dana, snijega niotkuda ( a vrijeme mu je), i sve to podebljano svakodnevnim sitnim ritualima koji nas čini takvima kakvi jesmo troši i ovu Novu iz dana u dan. S vjerom u bolje sutra. A dani, mjeseci, godina iza nas?

O njoj i njima će se pričati i sa sjetom će je se prisjećati svi koji budu pošteđeni blagodati demencije, amnezije i rupa u sjećanju, kao i svega što oni nose sa sobom. Dok smo još pri zdravoj svijesti i sjećanja svježeg poput jutarnje rose, pošteno bi bilo ostaviti i poneki pisani trag, ljetopis (ili zimopis) o protekloj nam 2011.

U prvom redu gledano kroz prizmu našeg malog ansambla, jer ipak je ovo naš blog, naši doživljaji i iskustva, misaoni ogledi i refleksije kvazi-filozofske tematike. Slobodno nam se pridružite sa svojim crticama, velikodušno nudimo prostor rezerviran za komentare. Ne morate otvarati vlastiti blog u moru raznoraznih blogova, logova i ogova koji danas zagađuju svojim parazitarnim postojanjem slabašno tkivo Interneta nam našeg dragog. A ipak, s druge strane, neka i takvih, živimo u vremenu i prostoru koji nam pruža (ne)slobodu izražavanja, bolje nam je nego u Sjevernoj Koreji ili Laosu, na Kubi ili Burmi. Vjerujemo kako nam je bolje.

No, bez otezanja i besciljnog lutanja bespućima ljudskih prava i sloboda, povratak na glavnu temu.

Godinu iza nas pamtit ćemo i po lijepima i po manje lijepim trenutcima, po svjetlijim i tamnijim točkama, suhoparnim ekonomsko-statističkim rječnikom rečeno :općenito po jednoj krivulji koja je imala i svojih viših i svojih nižih vrijednosti, ali je u globalu uvijek bila pozitivna, s tendencijom rasta u posljednjem kvartalu godine iza nas i nastavkom istog takvog rasta u godini ispred nas. Što znači kako ne ovisimo previše o svjetskim burzama, cijenama nafte i recesiji, a to je još jedno u nizu zadovoljstava koje nam pruža članstvo u našem malom ansamblu.

Jedan od primjera kako se to reflektiralo na nas je i naše novo ozvučenje koje smo pribavili prošle godine i koje nam omogućuje da budemo još malo glasniji, žilaviji, možda i još malo iritantniji onima kojima smo i inače bili takvi. Zapravo, ništa drugo do sitna zadovoljština od par stotina kilograma za koju vjerujemo kako nas u konačnici čini još malo većima u smislu naših gabarita, kvadrature i kubikaže koju zauzimamo. A pozitivno utječe i na našu muskulaturu, jer redovito prenošenje takvog ozvučenja ponekad iz nas izvlači i posljednje atome snage. Naravno, hvala svima koji su nam pomogli u nabavci, kako financijski, tako i savjetodavno.

No dobro, ozvučenje kao ozvučenje, box kao box, filter ovakav ili onakav, jednostruka ili dvostruka parametrika, petstoWatno, kiloWatno ili nevjeroWatno - sve bi to bilo beznačajno bez glavnog faktora u cijeloj priči, a to su ljudski resursi i potencijali.

Oni koji redovitije prate rad našeg malog ansambla, znaju kako je na prijelazu iz pretprošle u prošlu iznenada, silom prilika bend morao napustiti naš Marko (Marčezi) sa svojim klavijaturama. I bilo nam je strašno teško, iz našeg malog ansambla je otišao vrstan čovjek i glazbenik koji nas je nebrojeno mnogo puta oduševio svim svojim kvalitetama, kako na ljudskom, tako i na glazbenom planu. Međutim, životne okolnosti često nas dovedu na raskrižja u kojima moramo izabrati jedan, a ostaviti sve druge putove. Tako je bilo i s nama.

I pronašli smo zamjenu, Soni je brzo uskočio u našu malu karavanu i bend je nastavio s radom. Nažalost, neke druge okolnosti su dovele do toga da se Soni nije zadržao dulje. Zahvalili smo mu na suradnji i vremenu provedenom s nama, poželjeli sreću u radu s novim bendom i početkom jeseni opet bili u potrazi za novim klavijaturistom. Čini se kako nas prati nekakva sreća, jer smo relativno brzo našli Darija, našeg novog klavijaturistu. ''Novog'' uvjetno rečeno, jer nama je osjećaj kao da je s nama već jako dugo vremena, a i sama promjena je prošla vrlo glatko. Kako svaka promjena donese nešto novo, tako je i ova pozitivno utjecala na naš mali ansambl, jer smo dobili kvalitetnog i iskusnog glazbenika, odličnog čovjeka i novu energiju.

Razmišljajući sad malo dulje u prošlost našeg malog ansambla, ne mogu ne povući neke paralele. Jasno, pretenciozno bi bilo usporediti se s Perpetuum mobileom, strojem koji jednom pokrenut nikad ne prestaje sa svojim radom, ali da smo jedan solidan motor s unutarnjim sagorijevanjem, to svakako jesmo. Naime, prije nekoliko dana i službeno smo (iako to nismo obilježili), zagazili u desetu godinu života. Automehaničarskim žargonom-prošli smo pola milje, a još nismo imali generalku, tek redovite izmjene dijelova koji su se morali promijeniti. Ne damo se godinama i kilometrima, kotrljamo se dalje raznim cestama, putovima i puteljcima, od jedne do druge točke.

I dokad ćemo tako? To nitko ne zna i ne može sa sigurnošću reći. Odolijevamo zubu vremena, mlađim i modernijim modelima, iako smo još daleko od oldtimera. Tek ćemo napuniti deset godina postojanja. A o rođendanskoj proslavi ćemo kad za nju dođe vrijeme, ni mi sami još nismo započeli s planovima oko nje.

Što još reći o godini iza nas? Pa, zapravo niti ne znam. Bila je takva kakva je bila, vrijeme će prosuditi je li bila dobra, osrednja ili loša. Pronašli smo neke nove prostore za svirku, prisjetili se nekih starih, stvorili neka nova poznanstva i prijateljstva, obnovili neka stara. Neke naše interne dogodovštine ćemo s vremenom možda i podijeliti s vama, kao što i dosad jesmo, a neke ćemo zadržati za sebe.

Skorija budućnost nama i Vama, štovano čitateljstvo, donosi dvije gaže na koje Vas pozivamo.
Prva je 27. siječnja (petak), ''AlfaClub'' u Slavonskom Brodu.
Druga je 28. siječnja (subota), Caffe bar ''Ruža'' u Pakracu.

I toliko od nas za ovaj put. Do sljedećeg čitanja ili slušanja – pozdrav.

Da, i za sve koji pate od paraskavedekatriafobije (straha od petka 13.): čuvajte se crnih mačaka, ljestava i razbijenih ogledala, a najviše od broja 13. Sutra je novi dan!- 11:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

01.01.2012., nedjelja

Sretna Nova!!!
...svim prijateljima el ConStiDo banda, kao i onima koji će to tek postati...

...svima s kojima smo se družili u prošloj i svima s kojima ćemo se družiti u ovoj godini...

...svim posjetiteljima bloga...

...svima koji nas znaju i ne znaju...

...sretna Nova!!!...

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.12.2011., nedjelja

Čestitka


Dragi naši čitatelji, kao i svi koje put slučajno nanese na naš blog...


...el ConStiDo band Vam ovim putem želi čestit i blagoslovljen Božić!

- 17:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.12.2011., utorak

Novosti novovremenih noviteta...


...ili koračanje u skladu s vremenom.

Vremenom koje nas okružuje.

Bez političkih konotacija, molim lijepo. Tome služe centri za politološka istraživnja, a naš blog to nije. Eventualno ako se odlučimo na osnivanje političke stranke (NES - Nezavisna elkonstidovska stranka) kako bi pomrsili račune jačim ''igračima'' u bespućima domaće političke scene, onda ćemo posvetiti blog politici.

Sport? To ostavljamo cijenjenim sportskim novinarima i kolumnistima dnevnih i tjednih tiskovina. Sušec, Vela, Blažičko, Židak i ostali su daleko meritorniji od nas za pitanja sportske tematike.

Kultura je zanimljivo područje, ali neka se zasad time bave ''Pola ure kulture'', ''Kratki susreti'', radio-drame i emisije sličnog karaktera.

Gastronomija, film, paranormalne pojave, telekomunikacije, gospodarstvo i znanost - eventualno na marginama nekih od postova, kao što su već pronalazili svoje mjesto.

Dizajn može donekle proći, jer je blog doživio manje korekcije i sitan dašak unapređenja u svom vizualnom identitetu. Redovitiji posjetitelji će osjetiti male, suptilne promjene u svrhu poboljšanja bloga kao takvog. Osim toga, i prostor za linkovlje je sadržajno nešto informativniji.

Glazba? Definitivno naše područje djelovanja, naš mali komadić Svemira. E, sad, kako ne bi ovaj post zalutao u polja prekomjernih filozofsko-refleksivno-ekspresionističkih ogleda na temu glazbene umjetnosti i njenih implikacija na svakodnevni život, skratit ću post tako da postane svrsishodan i jasan.

A to znači kako Vas ovim putem želimo obavijestiti o našim aktivnostima u zadnjem nam mjesecu tekuće godine.

Dakle, datumi.

16. prosinca se vraćamo u najveći brod na svijetu, Slavonski Brod. Drage nam Brođanke i Brođani, u petak navratite do ''AlfaCluba'' na druženje uz našu glazbenu kulisu.

Jednako tako i 23. prosinca: opet Brod i opet ''AlfaClub''. Polako se udomaćujemo i privatiziramo prostor.

A svi koji žele s nama podijeliti uzbuđenje ispraćaja Stare i ulaska u Novu 2012. godinu neka se na Silvestrovo nađu na Trgu kralja Tomislava u Kutini. Uz nas će u programu dočeka sudjelovati i Tom Cue, glazbenik iz Kutine koji se bavi elektronskom glazbom. Dakle, kombinacija high-tech elektronskih beatova, sampleova i loopova s našim uobičajenim organskim akustično-električnim elementima glazbenog stvaralaštva.

Do čitanja, slušanja ili viđenja-pozdrav!

- 10:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.11.2011., utorak

Insomnia domesticus vulgaris…

…ili nesanica domaća obična.

I onda ne mogu zaspati. Nikako. Dođe to s vremena na vrijeme, pa ne ide san na oči. Malo bioritam uđe u neku neparnu mjeru, odredi si nekakav svoj breakbeat, pa onda tražiš način kako se uspavati. I što mi preostaje? Piskaranje po blogu. Kao lijek. Ili pomoć. Crna slova na bijeloj podlozi ne bi smjela biti stimulans, upravo suprotno. Ne znam, pišem dok ne zaspim, nadam se kako će to biti uskoro.

Dobro, dosta o meni, pričajmo malo o mom autu, pardon, bendu.

Koji je opet prošao određenu tranziciju u smislu svog kadra, nadam se kako neće tako brzo doći do nekih novih turbulencija. No, tješim se kako je i puno svjetskih bendova prošlo kroz svoje isto takve tranzicije. Netko više, netko manje ali rijetki su oni koji nisu. Znači, nije to nekakva bolest koja je napala samo nas, a daleko od toga i da je nekakvo trendi pomodarstvo. Evo, slobodno čitatelji, ako znaju, mogu napisati koji bendovi svjetskog ili domaćeg kalibra nisu prošli neke promjene za svog životnog vijeka. Ja ih znam svega nekoliko. U svakom slučaju, o kadrovskim promjenama ću više pisati u nekom sljedećem postu.

Vraćam se na ono što je naš pokretač i katalizator, a to su naše svirke i gaže. Mirne duše mogu reći kako je iza nas jedan odličan vikend.

U petak smo se uputili u najveći brod na svijetu, naš Slavonski Brod. U nekoliko navrata smo, relativno davnih dana, imali priliku svirati u Brodu. Ovaj petak je bio prvi put nakon više od tri godine, u jednom novom prostoru. Koji je odličan, baš po mjeri našeg malog ansambla. Ljudi, ako se nađete nekom prilikom u Brodu, tražite ''AlfaClub''. Nećete požaliti, jer nismo ni mi. Imate našu preporuku.

U subotu smo bili nešto bliže našoj matičnoj sredini, točnije u Garešnici. Niti tamo nismo imali nešto previše iskustava iz prošlosti. Pivnica ''RoadHouse 69'' je isto tako prostor koji se isplati posjetiti. I ovdje nam je bilo prvi put, ispada kako je ovaj vikend bio rezerviran za sve po prvi put. A prvi put je, kažu, najteže. Znači, svaki sljedeći bi trebao biti sve bolji. Iako su i ovi prvi bili stvarno dobri, ne bismo mogli povući paralelu s onom starom o prvim mačićima i vodi.

Posebno je bilo zanimljivo putovati na ove dvije svirke, pogotovo zbog one strašne magluštine koje je okupirala naše podneblje i pretvorila ga u odličan filmski set ogromnih proporcija za neki hororac. Iako nisu iskusili prisustvo onostranog ništavila ili prolazak u paralelnu dimenziju, neki od naših članova imali su problema prilikom izlaska iz maglom obavijenog Broda. Ili s neposluhom motora s unutarnjim sagorijevanjem prilikom povratka iz Garešnice. U redu, na kraju je završilo bez kataklizmičkih posljedica ili potrebe za istraživačima paranormalnih pojava. Sve u svemu, još nekoliko zgodnih crtica iz putešestvija našeg malog ansambla koje su nam drage u kolektivnoj svijesti.

Bliža budućnost nam donosi još jednu gažu u nama jako dragoj ''Ruži'' u Pakracu. Točnije, u subotu 26. studenog možete nas pronaći tamo. Ujedno je ovo i poziv svima koji su u prilici neka dođu, jer u ''Ruži'' je uvijek odlično, a i mi se osjećamo kao doma. Skoro bi mogli reći kako smo ''Ružin'' kućni bend.

I to bi bilo to što se tiče naših aktivnosti u ovom mjesecu. Za sljedeći će se pravovremeno pojaviti obavijesti, što ovdje, što na našoj Facebook stranici.

Do sljedećeg čitanja ili slušanja, budite veseli, čili i razdragani i pripremite tople šalove, kape i rukavice. Možda čak ne bi bilo loše i uputit se u planine, kažu kako tamo nema zime.

A ja idem lagano put kreveta, ova blogerska seansa je pozitivno utjecala na moj bioritam jer se vraća u neku normalnu, parnu mjeru.

Zijeeeeeeeeev zijev

- 03:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

06.11.2011., nedjelja

Idemo sad za ozbiljno!


Hvala Zorrou (ili Zorrici) na komentaru i slažem se: od hvale nit' se živi, nit' se netko udebljao. Najmanje što se može učiniti je postaviti link za ''Šunju'', a Vi ga, dragi čitatelji, slučajni prolaznici i putnici namjernici možete pronaći u boxu s desne strane koji je rezerviran za linkovlje i preusmjeravanja znatiželjnika kao takvih.

Još kada se ne bi ubacivale ove reklame sa strane...

E, sad... Možda bi bilo korisno manje pisati radi samog pisanja, a više radi održavanja kontakta i redovitog informiranja zainteresiranih o radu našeg malog ansambla, pa ću ovu priliku onda i iskoristiti upravo za marketing, promociju, promidžbu i PR našeg malog ansambla.

Zadnjih nekoliko tjedana smo proveli u hibernaciji, skupljali smo plodove jeseni kako bismo lakše spremni dočekali zimske dane, pa sad krećemo putem novih avantura.

A one za nas znače gaže, angažmane i svirke, a za vas, dragi čitatelji, prilike za dobre provode.

Pa kad smo već kod potencijalno dobrih provoda, možemo Vas razveseliti s tri termina na koje Vas rado pozivamo.

Prvi od njih je 12. studenog (subota) u Pakracu, u Caffe baru ''Ruža''. Ima već nekoliko mjeseci kako nismo tamo svirali, pa pozivamo sve koji su se zaželjeli milozvuka našeg malog ansambla neka dođu. Bit će i nekih noviteta!

Slijedeći je 18. studenog (petak) u Klubu ''Alfa'' u najvećem brodu na svijetu, Slavonskom Brodu. Tamo još nismo imali prilke svirati, pa sve koji su u mogućnosti pozivamo neka dođu na druženje.

Treći je termin 19. studenog (subota) u Pivnici ''Roadhouse 69'' u Garešnici. I tamo nam je prvi put, svi koji su tu subotu slobodni i voljni i više su nego dobrodošli.

Što još za kraj? Pozdrav svima koji čitaju ove retke i nadam se kako se i vidimo na nekoj od ove tri gaže koje nam slijede.

Živi bili i ostali!


- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.10.2011., četvrtak

Kriticizam pisane riječiUvijek se nađe neka dobra duša, netko tko je spreman iskomentirati rijetke i sporadične aktivnosti Uredničkog kolegija na blogu koji još rjeđe stvarno i odgovori na komentare ili se oglasi nekim novim postom.

Na ovom linku možete, prema prijedlogu našeg Jaje pogledati i jedan promo video sa svadbe na kojoj smo svirali u srpnju. Hvala Foto Šunji iz Požege na ovom uratku, uistinu su napravili sjajan posao!

http://www.youtube.com/watch?v=O3HYxTTfFbU

Što se tiče našeg gažiranja, spremaju se neke gaže, pa će se i obavijesti pojaviti na vrijeme.

Do tada pozdrav!

- 23:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

30.08.2011., utorak

Svako pravo pitanje nudi odgovor. Ili više njih…


Iščitavam tako ovaj naš blog, neke stare postove, nakupine slova i riječi, rečenica… Smijem se, mislim si čemu potreba za prelijevanje takvih šupljih misli u još praznije tekstove ( ovo se odnosi samo na svježiju povijest bloga otkad je Jajo pisanje prepustio Uredničkom kolegiju).

Eto, sreća što će jednog dana računalni server koji čuva ovu bijednu nakupinu slova preminuti pod uticajem nekog hakera, virusa ili elektromagnetskog udara. Sreća za ljudsku kulturu pisane riječi…

Ali dok server živi, da se vratim na ono što sam htio reći.

Dakle, iščitavajući tako malo sam se zamislio i shvatio kako prilično često kroz postove el ConStiDo band oslovljavamo kao ''naš mali ansambl''. I inercijom misli nametnulo mi se pitanje zašto?

Anatomski (ili biološki?) secirajući, sastojimo se od određenog broja jedniki. Ljudskih, točnije. Imamo šest članova, htjedoh reći. Znači, nedovoljno smo veliki za neki komorni, da ne spominjem simfonijski orkestar. Previše nam toga nedostaje u pogledu instrumentarija i ljudstva. Možda da nas ima još šest puta toliko, mogli bi se voditi kao neki krnji, zakržljali, nedorasli, zaostao-u-razvoju komorni orkestar. Znači, naziv orkestar ne dolazi u obzir.

Ipak, pjevamo i sviramo, dakle mogli bi biti i vokalno-instrumentalni sastav, popularno VIS. Ali gotovo nikad ne koristimo tu oznaku. Gledano kroz prizmu društvenih varijacija čini se kako se ona koristila u nekim prošlim vremenima, a danas tek rijetko u nekim ruralnim i marginalnim zajednicama. Ili internom vokabularu. A dobro nas opisuje, mora se priznati…

Ponekad nas netko nazove skupina. To mi je, iskreno, glupo. Jer je netočno. Skupina je određen, najčešće nevelik broj ljudi koji se ne poznaju, ne povezuje ih nikakav zajednički interes, nema ništa zajedničko, osim što, npr. čeka zajedno autobus na autobusnoj stanici. Priznat ćete kako čekanje prijevoza od točke A do točke B baš i nije katalizator neke kohezije. Samim time, skupina nam je prilično neodgovarajući naziv.

Grupa? E, to je već u redu. I točno, što je jednako važno. Grupu ljudi povezuje zajednički interes i stremljenje ka određenom cilju, nema velik broj članova, međusobno se poznaju, imaju kohezivni element i tome slično. Sve što skupina nije. Ma, da ne duljim previše u socio - antroploškim sferama, htio sam reći kako je grupa dobar izbor, i sami ga povremeno koristimo, ljudi nas tako nazivaju i to je u redu.

Dobro, na kraju dolazim i do tog famoznog ansambla.

Kroz povijest glazbe izdefinirala se podjela prema broju članova glazbenog ansambla. Što nas kao takve čini sekstetom. Jer nas ima šestero, za one koji su zaboravili. Jedan više od premalo, jedan manje od previše. Daljnjom evolucijom u rock glazbi se ansambl počeo oslovljavati kao band. Onako, valjda zvuči modernije, bolje, primjerenije, što-ti-ja-znam…

Eto, dijelimo neke poveznice s rock glazbom, instrumentarij kojim se služimo nije dijametralno suprotan toj vrsti glazbe, znamo i pokoju uspješnicu tog žanra odsvirati, na nečiji zahtjev da nabrojimo barem tri rock glazbenika znat ćemo ih četiri sigurno, možda čak i pet uz pomoć ''A-B-C pitalica i odgovora''… Pa smo prigrlili taj naziv.

Znači el ConStiDo band.

A band = ansambl. Eto otkuda zapravo taj naziv. Prema nekoj dedukciji kao logičkoj metodi.

A ono ''naš mali?''

Pa naš jer nije tuđi, a mali jer mu volimo tepati, kao što svaka majka i otac svom čeljadetu vole kiss

- 23:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

22.08.2011., ponedjeljak

Tko to tamo piše ?!?!?!

Uz ovu stabilnu anticiklonu nad našim područjem i temperature primjerene Arapskom poluotoku, čovjek jednostavno ne može biti neaktivan, nekreativan i neplodan… U literarnom smislu, naravno. Ovo kuhanje sivih moždanih stanica upravo pogoduje razvijanju misaonih procesa svih oblika, boja i mirisa…

Ako se već ne možeš riješiti povišene tjelesne temperature, onda se barem možeš riješiti viška misli. Iako se sad prisjećam satova psihologije… Jedna od rijetkih stvari koje sam zapamtio je ta kako su stari Grci smatrali mozak organom koji služi hlađenju krvi u ljudskom tijelu. Zanimljiva teorija. Na koju bi neki iskreni cinik dodao kako pojedincima uistinu i služi samo za hlađenje.

No, vraćam se na tekuću problematiku…

Nemam namjeru pretjerano opravdavati neaktivnost na blogu posljednjih mjeseci, jednostavno se tako poklopilo. Urednički kolegij je zadobio teži oblik Ljeningitis maximus domesticus vulgaris-a, a put do izlječenja je dug i mukotrpan. Obećanje o redovitijem pisanju na ovom mjestu bilo bi bespredmetno. Ležerno, nismo opterećeni rokovima, kao što nije ni Pelješki most, recimo...

Uz to smo i prigrlili neke novije oblike komunikacije putem društvenih mreža… Ionako je velika većina populacije sklona uvjetovanom ponašanju, pa smo i mi podlegli globalnim trendovima.

Živio Fejsbuk naš svagdašnji njami

A što se našeg malog ansambla tiče? Radimo, trudimo se biti vrijedni, od vikenda do vikenda, malo ovdje, malo ondje, neka nova i neka stara mjesta, neki novi i neki stari ljudi, neka nova i neka stara poznanstva… I pokoja nova pozitivna kritika, hvala svima na tome.

Ne bih htio detaljizirati u manirama ruskih hiperrealista, nije ni vrijeme ni mjesto za to… A niti vremena se nema za literarne ostvaraje enormnih razmjera.

Pametnom dosta.

A budućnost, ona bliža? Rad i dalje, zasad se držimo svadbenog kolorita. Kad se pojavi neka gaža, a hoće, pozvat ćemo Vas sve, s voljom i na vrijeme.

Eh, da… Sunce i anticiklona? Neka ih tu gdje i kako jesu, već za koji dan će nam nedostajati.

Do sljedećeg čitanja ili slušanja topli pozdrav.

- 22:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.01.2011., subota

Sretna Nova!!!

Image Hosted by ImageShack.us

...svim prijateljima elConStiDo banda,kao i onima koji će to tek postati...

...svima s kojima smo se družili u prošloj i svima s kojima ćemo se družiti u ovoj godini...

...svima koje smo zabavljali i koje ćemo tek zabavljati...

...svim posjetiteljima bloga...

...svima koji nas znaju i ne znaju...

...sretna Nova!!!...

- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< siječanj, 2012  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

...mp3 i Youtube...

Eto vidiš
Jedna stara autorska (12/05)

Bye, bye (tonska proba) Jajo nas snim'o mobitelom (02/09)

Spot sa svadbe
Naš skromni glumački doprinos u odličnom promo spotu (07/11)
...korisno linkovlje...

Bandovi i izvođači frendovi


Second Hand Band

www.eldorado.biz.hr

Dalibor Prochazka

JajoSvakako posjetiti

AMBIENT PLACE by Dank
Ambijentalna glazba


Ekipe za snimanja i fotkanja


STUDIO CINEMA DARUVAR

FOTO ŠUNJO POŽEGA

GAMMA VIDEO STUDIO NOVA GRADIŠKA

FOTO VIDEO MARIJA NOVSKA

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se