život je kako kada

< kolovoz, 2014 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Opis bloga


Život je čudo nemjerljivo i zato se ponekad usudim zapisati sjećanja, misli, nadanja, želje, a sve to podariti svima koji su začarani čudima kao i ja. Uz poeziju često pišem priče koje su isključivo mašta tek sa malim detaljima stvarnog života. Fotografije koje stavljam na blog su moji uradci ako nije drukčije navedeno. Voljela bih da me najprije pitate ako želite što preuzeti.

A. Ž. K.

Ne
Uglavom ne komentiram komentar koji je ostavljen na moj post, niti se vraćam vidjeti da li je ostavljen komentar na moj kod drugih blogera. Zato, ako mi nešto želite reći ostaviti komentar na mom blogu, ako ne želite nije nikakav problem niti ako ne svratite.

Ako želiš nešto reći
demetra02@gmail.com

Početak
Blog je ponovo registriran 13.01.2013.

ljubav

07.08.2014., četvrtak

O blogerskom zajebavanju

Da, upravo tako kao što vidite. Nemam namjeru bilo koga prozivati, uostalom i ne znam koga bih, ali molim onoga koji je jutros ušetao u moj blog i određenu osobu upisao u zabranjene za komentiranje, neka svoja sranja radi na svom blogu. Od kada je svijeta uvijek ima zlonamjernih, pakosnih, tuđe krvi željnih, ali ja ne plešem u tom kolu. Smetam li kome? Molim reci mi to u lice, budi junačina, jer ovako kukavica u krivom gnijezdu svoja jaja ostavljaš. Zbog svađa i podmetanja sam već jednom otišla pa me zanima čija je sada želja, ali ja neću biti ta koja će nakon tuđih sranja pustiti vodu. Zato pitanje moderatorima; nije li blog privatno vlasništvo blogera? Zašto, ako se zna, a rečeno mi je da se zna za neke ljude koji svršavaju kada uspiju posvađati blogere, zašto im se uporno dozvoljava? I pitanje tom junaku koji je svojom opakošću oskvrnuo ne samo moj blog već i moj dignitet: "Da li te zadovoljilo, ovako virtualno"???? Pozdravljam sve vas koji ćete dodati svoj glas protiv tih pantagana čiji je jedino cilj ostaviti svoj smrdljivi trag.
- 10:25 - Komentari (39) - Isprintaj - #