26.04.2005., utorak

4. nastavak

Uskoro na best blog in da 'hood: ankete, šatbox (tamo se šatirate) i top lista 3 ili 5 najboljih snimaka (zvukova).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A sada da nastavim:

VILLA… ups… ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj dvaaaa)

U prošlom nastavku smo saznali da ANA i TEA nešto planiraju. Naime, radi se o tome da žele unajmiti nekoga da se «riješe» (žargon za ubiti ili prebit nekog ko vola u kupusu) ROBIJA. Zašto, pitate se? Ovako, ANA, TEA, IVONA i MATEA su kolegice koje su jako very usko povezane, a pošto znamo da je IVONA bacila oko na ROBIJA one su sad nepotpune jerbo IVONA ne provodi tolko vremena šnjima nego se vrzma okolo kolege ROBIJA.

Nakon tako pomnog proučavanja svih mojih župljana izabrali su baš onog najnesigurnijeg. BURIJA.

Kad je BURI dobio masnu ponudu od ANE i TEE (?!): kanticu punu svinjske masti, odma je išo kod majstora želje po alat da «riješi» ROBIJA što je s lakoćom napravio. Kako? Postavio je kantu teškog alata iznad vrata lokalnog WC-a u EITŠID-u i tako je ta kanta pala kad je ROBI ulazio u WC i to je izgledalo kao samoubojstvo iz zasjede. Udarac je odma usmrtio ROBIJA. Pametan taj BURI.
Našem junaku BRAJKU ta situacija učini se sumnjiva i odluči svojim supervelikim znanjem fizike izračunati kako je kanta pala na ROBIJA i razočaro se u rezulatate.

U međuvremenu naš vodoinstalater je primio odličje za hrabrost od EITŠIDskog župnika (mene, jel?) i bješe promoviran u predsjednika udruge «Volimo novac!»Bio je to zafrknit dan u EITŠID-u.
Sutradan MARIJA P.

zapanjena BRAJKOVIM superherojskim moćima (zna fiziku I jede šampite brzinom munje) opija našeg junaka i vodi ga u krevet i iskoristi njegovu pijanost (?!). nakon nekoliko minuta koPRCANJA u krevetu BRAJKO se otrijezni i napušta MARIJINE odaje. To je vidila TININA doušnica KIKI

koja to sve odma javlja TINI koja ne čeka ni sekunde i odlazi kod MARIJE P. da ubije puru u njoji dobro je to napravila, čak se poslužila i mojim kišobranom.Što se dalje dogodilo? Saznajte u sljedećem nastavku…

ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj dvaaaa)

- 21:37 - Komentari (10) - Isprintaj - #

20.04.2005., srijeda

Krvavo buraz, krvavo!

Bijaše to jedan lijep i sunčan i kišovit i tučovit i snjegovit i maglovit dan u EITŠIDu i svi smo malo izašli na svjež zrak da udahnemo malo svježeg zraka. Kad odjednom WAAAM!!! BAAAM!!! CRASH!!! UDAR!!! ZATRESZEMLJE! SPLJOĆ! PROOOT!!! Naime, na utvrdu EITŠID su počeli padat meteori i sjekire koje gore i baš u to vrijeme ROBI šutaše onu loptu načinjenu od smrdljivih čarapa naguranih u najlonsku čarapu koju nađosmo u kutiji na kojoj pisaše «Đureiks» (falsifikat poznatije firme Đurex). Naš odvažni kolega rekoše: uaaa!!! I goruća sjekira mu se zabode u po čela što ga nije ubilo i ustade se on i počeše vikat UAAA!!! Sve dok meteor nije pogodio oštricu sjekire koju je još dublje zario u lubanju predragog nam kolege. Neko iz mase viknuo je: oleee! Na to naš junak BRAJKO kaže: Iso miki!!! Ubili su ROBIJA!! Kolega GORUP na to odvrati: Gadovi!!! Onaj 'oleee' potaknuo me na istragu… Sazvao sam sve župljane na sastanak u crkvene odaje i došlo ih je 36 što je bio znak da znam ko je viknuo 'oleee'. Bili su to oni:

Kao što vidite u očima im se vidi da oni vide što mi ne vidimo a zapravo je vidljivo (?!). Slijedila je kazna za njih dvojicu: zavezati ih za stol i pustit im album THE WORST OF Oliver Dragojević 3 puta za redom i slike profesora kako se ljube međusobno bez prestanka od sat vremena (ako dragi profesori ovo čitaju nek znaju da je ovo cinični humor božemprosti). Tako smo riješili tu sićuejšan. Tada su se BRAJKO i TINA (bivša MJ) došli zahvalit našem vodoinstalateru MATIJI što ih je spasio velike eksplozije na što se on jako zastidio a TINA je vidila nešto dobro u njemu ili na njemu.

Nakon što su BRKO M. I MATEJ L. Odslužili svoje kazne u kaznionici došlo je vrijeme da se osvete meni. Kako? Istukli su našeg junaka BRAJKA.

PORADI AUTORSKIH PRAVA SLIKA BJEŠE MAKNUTA

Tada na snagu dolaze jarani najbolji na svijetu KRUŠKA i GORUP (sveopći pomagači u EITŠIDu). Posjeduju sve tehnike, od smetlara preko doktora do astronauta. Naime, po naređenju lokalnog župnika oduzeli su živote dvojici lakrdijaša BM i ML. Oni će radit prebleme u mojoj župi.
U međuvremenu TEA i ANA nešto kovaše… neki opak plan i smijaše se ovako: njeeeheheheee i ovako: eheheheheheeeee. Baš tako, da.

O kakvom planu se radi? Saznajte u sljedećem nastavku jedne i jedine serije na jednoj i jedinoj ŠTA JE OVO? TV!
ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaaa)

- 22:05 - Komentari (8) - Isprintaj - #

15.04.2005., petak

HERRE WE GOOO!

ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj dvaaaaa)
NASTAVAK 1. (verzija 1,2)

Bijaše to jedan miran dan u utvrdi EITŠID (ajčid) i we were minding our own biznis kad odjednom uleti ona... svom svojom... pojavom u naše maleno plemešce (umanjenica od pleme). Imala je rozne opanke i nešto i nešto kad odjednom DARIO BRAJKO da je pozdravi zapne za nečiju tašnu i dogodi se ovo.

Ubode ju prstom u desno oko (jel je desno?) i od tada MJ ne vidi dobro i zaljubljuje se u našeg junaka DARIJA BRAJKA. DARIO je to prihvatio objema rukama te su počeli COCKTAt (ne, cockta nije sponzor ove serije)

Sve je bilo savršeno do jednog natjecanja u kojem su naši junaci DARIO BRAJKO (u daljnjem tekstu BRAJKO) i ROBERTO POSAVEC (u.d.t. ROBI) ostvaruju sjajne rezultate na raznim natjecanjima. Pa je tako glavni junak BRAJKO pobjedio u natjecanju jeđenja kremšnite,

a ROBI u kvejku 3

za što su dobili zaslužene trofeje.

i tada se pojavila ona (moram se oslobodit ove patetike, al bože moj ovo je sapunica [i moram se oslobodit didaskalija]) BILJANA DRAGIČEVIĆ (u d.t. BILJA)... koja dolazi iz našeg plemena ali se ne druži s mojim župljanima... naime, do trenutka kad je BRAJKO osvojio onaj trofej koji mu je doneo nagradu: 2 metra drva i kutiju šibica i malo piljevine za potpalu, nije ni znala za njega no što se može... takvi su ti nemoderni mediji (krive su babe tračare: MarijaP i IvanaM). BILJA je pokušala ubiti našu poluslijepu junakinju MJ tako što je postavila bombicu ispod njene radne površine,

te se lagano došla moliti po prvi put od mog mandata u crkvi. Na prvi trenutak mi bješe čudno ali zatim sam odobrio njen dolazak u župu, reko preobratila se nekako. Srećom njen plan nije uspio. Našao se tu naš vodoinstalater

koji je provodio cijev u MJin sudoper kako bi u njemu mogla prati suđe i otkrio BILJINU bombicu i sa svojim nevjerojatnim daltonističkim sposobnostima uspio prerezati zelenu (crvenu) žicu koja je povezivala bombu sa tajmerom koji je bio priključen na vodenicu koja na se vrti snagom vode iz Bosuta. BRAJKO posumnjaše u lokalne lopove i kriminalce (2 in 1) BURYja i BRKU I.i angažirao mene da istražim što se dogodilo...

NEXT TIME ON: ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj dvaaaa):
(zamislite si brze scene) (inicijalima likova označavam ko šta govori)

DM(ja): momci... znatel šta?
MOMCI: oče, ne znamo ništa tebe nam.
DM(ja)(izvadim 2 korice kruha): jel sada šta znate?
MOMCI: da bila je to BILJA.
DM(ja): svaka čast! (i bacim korice vrapcima, odem do DB i kažem ko je učinio takvo što)
DB: BILJA? moja nesuđena ljubav iz pretpubertetskog razdoblja kamenog doba modernog doba??? nemoguće. (odluči sve reći svojoj dragoj MJ)
DB: BILJA te oće ubit!!!
MJ:................................

TUNE IN NEXT TIME ON: ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)
- 22:59 - Komentari (12) - Isprintaj - #

11.04.2005., ponedjeljak

REDATELJSKE VODE!

Pošto sam uvidio da bi mogo zaprave PISATI sapunicu, tako će i biti. Svako malo kad meni prne u glavu ću napisati novi nastavak na mom jednom i jednimo davor67.blog.hr. Here goes nothing: (NAPOMENA: sve greške koje vidite u tekstu sam napravio namjerno i s razlogom, AKO SE NEKO NAŠO UVRIJEĐEN TEKSTOM KOJI SLIJEDI POBRISAT ĆU GA I ZAUVJEK ŠUTITI)

ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj dvaaaa)
Nastavak br.1. (intro iliti uvod u radnju, likovi i sve to)

U ne tako davnoj budućnosti, u jednoj utvrdi u mjestašcu koje se sjetilo na najčudnijoj rijeci na svijetu (Bosut- teče u oba smjera), KAC (kolonija aurelija cibalija) AKA Vinkulja, živjahu parnekoliko plemena u toj utvrdi imenom EITŠID (možeš čitat ajčid ili ajtšid ili samo eitšid). Bla bla bla i tu upoznajemo glavne junake naših priča:

Davor Miličević AKA ja iliti 67- neutralni lik koji je dobar iznutra a ne voli svinjske iznutrice. U daljnjem tekstu svećenik i pripovjedač (jerbo sam neutralan lik u priči that is about to be unfold).

Roberto Posavec AKA Robi-Biro – moderna verzija don Juan de Marca, u potrazi za voljenom. Sve će napraviti za dragu pa čak i obrijati vječitu mu bradu koju je pušto 17 godina, sportsko i informatičko čudo od čovjeka. U daljnjem tekstu pomagač našem glavnom junaku…

Dario Brajko AKA …eeem?… brajko & koljeno & napoleon & superjesus & babyjesus – glavni junak «ČELAVIH» J, dolazi iz siromašne četvrti (sad se neki smiju) (mala turska u vinkovcima), pravi sportski talenat, upoznaje glavnu glumicu…

Martina Jozinović AKA (none) – odigrava glavnu žensku ulogu, brajko & koljeno & napoleon & superjesus & babyjesus joj upo u oko (doslovno: slučajno joj turnio prst u oko) i otad ona ne vidi najbolje i zaljubljuje se u njega i ne bi ga mjenjala nizašta na svijetu osim za brdo para…

Biljana Dragičević AKA bilja, teka, sveska – nakon brajkovih sportskih uspjeha ima dilemu između brajko & koljeno & napoleon & superjesus & babyjesus i Robi-Biroa. Fakat neudlučna mlada dama.

Zvonimir Gorup AKA zvone i Tihomir Kruškić AKA kike – kolege svih dosad navedenih i sljedećih, pomažu pri izgradnji kapelice (fra meni) i pomažu Robi-Birou da ostvari svoj cilj i također sportaši.

Ana, Ivona, Matea & Tea (abecednim redom slova) – sporedne uloge koje će kasnije zaplest radnju do najzapletivijeg zapleta… pogotovo ova ivona luda koja će baciti oko na Robi-Biroa.

Ostali likovi: razredni starješine, matija, marijan, lukić, ana, matej, ivan, sofija, marija, darja, maša, bury-car, žika, maja, maja, mihaela, marija, ivana, franjo, lela-carica, zorica, ivana, ivana, irena, martina, martina, ali k., dajana, ivka & many more, jarun, bosut, jezero, ribnjak.

Toliko u uvodu…
NEXT TIME ON: ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj dvaaaa):
(zamislite si brze scene) (inicijalima likova označavam ko šta govori)
RP: uaaa!
DB: faaam!
MJ: aaaaaaaa! Moje oko!
DB: marš!
MJ: ljubavi?!?!
DB:…

TUNE IN NEXT TIME ON: ČELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa)

- 21:29 - Komentari (3) - Isprintaj - #

05.04.2005., utorak

FC LIVERPOOLa sada malo ljubavi prema nogometu engleskom...
pa ko zna neka čita ko ne zna LECKT MICH AM ARSCH:

When you walk through a storm
Hold your chin up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm
Is a golden sky
And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind,
Walk on, through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone.

ah...
- 23:11 - Komentari (9) - Isprintaj - #

03.04.2005., nedjelja

ŠTA JE OVO? TV!

Zdrao. Eo ja tu sad nešto kao pišem al sve bez ideje i oprostite na neinspiraciji. Daklem, prvo da nešto kažem… kad god budem nosio ovu majicu na sebi… znajte da je na blogu novi post.

A s mojom glavom u toj majici to izgleda ovako:

No dobro. Da počmem nešto «pametno» pisat. Evo uskoro na našem novom programu koji će se zvati ŠTA JE OVO? TV! koji se nalazi na 55. kanalu UHF, moći ćete gledati između ostalog i ove uratke naših mladih filmaša: za one koji prate sapunice iz studija Davež & Samilost dolazi nam izvrsna sapunica ĆELAVI SE VUKU ZA KOSU 2 (čitaj: dvaaaa). U glavnim ulogama su naravno dario brajko aka napoleon, koljeno, superjesus, babyjesus…i martina jozinović. (vidi sliku)

U seriji dolazi do zavrzlama, kontroverzi i polemika koje vas izluđuju iz nastavka u nastavak i ne možete dočekat sutra da vidite što će se dogoditi. Sadržaj… ma pogledajte sami… nigdi drugdi doli na ŠTA JE OVO? TV! (ima 2 nastavka)

Odma poslije naše sapunice dolazi i film koji će smekšati i najkamenija srca. Naime radi se o još jednom sjajnom uratku naše producentske kuće Davež & Samilost. Film SUVA KRPA NA DNU MORA 3 (čitaj: triiiiiiiiiii) sa sjajno odrađenom ulogom našeg svestranog kolege Marijana Čavara (na slici je dirljiva scena kada je Marijan pročitao nešto važno)

je jedan od najboljih filmova ovih područja moje kuće. Film možete pogledati u prigodnom terminu u dvajspet od pola dvajstjedan. U filmu se radi o jednom buretu u kojem je jedna krpa na kojoj je važna ljubavna poruka koju naš junak mora pročitat, ali to bure pada u more i potone. Hoće li marijan pronaći bure, hoće li bure dovoljno duboko potonuti i hoće li cibalija ući u prvu ligu, pogledajte u filmu SUVA KRPA NA DNU MORA 3 (čitaj: triiiiiiiiiiiiiii).

i još nešto za najmlađe. crtani iz studija FLASH CORP. NAPIĆ67 imenom SIN koji zorno prikazuje kako se ponašati kad ste frustrirani (na slici isječak iz filma)


Platite pretplatu na našu ŠTA JE OVO? TV! I dobijte besplatnu žicu za pranje posuđa potpuno besplatno… i jedna će vam kuna čak i ostati (ako platite TIFĆU kuna). I ne zaboravite naš slogan: nigdi drugdi doli na ŠTA JE OVO? TV! PEACE OUT!

- 00:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

02.04.2005., subota

NAŠ PAPA!

samo sam htio reć da će mi nedostajati i vjerujem svima vama. počivao u miru
- 22:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ožujak 2010 (1)
Srpanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Listopad 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (3)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (6)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (5)
Srpanj 2006 (3)
Svibanj 2006 (5)
Travanj 2006 (13)
Ožujak 2006 (8)
Veljača 2006 (3)
Siječanj 2006 (8)
Prosinac 2005 (6)
Studeni 2005 (7)
Listopad 2005 (6)
Rujan 2005 (3)
Kolovoz 2005 (2)
Srpanj 2005 (2)
Lipanj 2005 (3)
Svibanj 2005 (5)
Travanj 2005 (7)
Ožujak 2005 (6)
Veljača 2005 (6)
Siječanj 2005 (10)
Prosinac 2004 (18)
Studeni 2004 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

New Mexico Home Equity Loan
Dado je kralj Counter

Vinkovci


Pajo & BluesFILMIĆI SNIMLJENI KROZ GODINU DANA:
Brejk dens na Boso način
Gorup zastavar
Robi (Trallaallalalalala) podmornik
Duet - Robi i Gorup
Napredak tehnologije
Čavoglave u školi
Poklon za Robijev 18.rođendan


MATURALAC:
Martina, Robi i Ivona
Ana, Matea, Tea i Ivona
Brajko, Robi, Gorup, Kruska, Mili
Brko a.k.a Orangutan
Nas puno
kaLas i mi
Ekipa iz CB "Riva"
Gorup, Brajko, Robi i Matea pred izazovom
Kako se je napio oOoOoOo
Ivka, Brajko, Robi, Irena, Kruska...
Ja i braca mafija Azzuri
Karanje nije VARANJE!
Kruska i Brajko
Magazin za kvalitetu zivljenja
KaLaju predsjenika
Pijandura - Direktor!!!
Neokrunjeni KraljOvi
Robi, Gorup i Brajko
Gorup i Robi

In the School...:
Lovac u mutnom
Long Fingers
Mala ga dLzi
TLebe piske
I opet...
Komarco-ugriz 1 (davor)
hKomarco-ugriz 2 (davor)

Važna događanja:
Potpisivanje Ugovora - GORUP
Potpisivanje Ugovora - ROBI BIROi
Rukovanje nakon potpisivanja
Ovo sam ja (Robi) kreten napravio... urezao slovo M na ruku!!!

Razredne SLIKE !!! :
Choosen One's
Ekipa Smrti s čkomBuri
Svi ludi
Svi noLmalni

Ekskluzivni filmovi s 1. (prvog) MAJA:
Boćanje u 3 (tLi) ujutLo
Cjepanje dLva
kLuh i Ivona pjevaju

Ekskluzivne slike s 1. (prvog) MAJA:
Ekipa ceka jutro
Kuhar brajko
Kuhar i Goran
Cvaaaarci
prodajem par mobova...
gorup tuce vatLu
Ivona i Ana na ljuljačci
Matea i Ivona
Majmun HAHAHA
Mali PECA
biro Robi fleshira
Robi i GORUP
Ja (Don Juan de Marco)
Zbunjola
Karanje nije varanjeee
dvojac pijanac
Steeeeeela (robi i tea)
Tea i Goran
Ekipa snova
VAAAT L aaaa
KOMPIJUTE LLLLLL


Naši amaterski film uratci:
Sat Tehnologije
Preskakanje stola by GORUP
Zvanje VFM-a s KLIZALIŠTA
Zvanje VFM-a iz BIRTIJE
Koljeno/Napoleon/Brajko je Anđeo?
Svi smo mi ANĐELI

Zanimljive slikice:
SLIKE S VESELICE
Koljeno, Kiki, Robi,Dado
Gorup i Kruska na stolu
Ivka i Gorup
Ivona i Ana
Matija, Zely, Gorup,Robi, Dado
Zely, Gorup, Kruska,Lusy


14.3.2005.
Ana i Tea BORDO
Ana i Goruuup :-)
Bordo
Koljeno (BRAJKO) u BORDOU
Robi u BORDOU
Dado a.k.a. strange face
TKO TO TAMO PIJE???
U zagrljaju slavnih 1 (PAVEL NEDVED)
U zagrljaju slavnih 2 (PAVEL NEDVED)
Trebice iz razreda :-)
MARIJAN 1
MARIJAN 210.3.2005.
Koljeno je Gladno (BRAJKO)
Ekipa u GALERIJI
Nakon Spektakla...
Pravljenje SNJEŠKA
Gorup i Kruška
Tko je vidio jest u SKOLI
Dobra Izjava
Na sponzoriranoj VEČERI
LEEEGENDA (Robi naravno)
Tea i raska

OBAVEZNO POSJETITI:

GSM JAVA

Originalni blogovi:
dadoVU - nadimenjak
koljeno - ljen
trebice - kolegice
ZANIMLJIV BLOG - republički blog
pepeljara - zanimljiva štiva
KEMOTERAPIJA - jel moram pisat ko je to? :)
KRALJ - legenda
Bonton - zanimljive anketice
mala lee - lujka
Žuta - školska :D
chocolate - čitljivo :)

ICQ#: 199111686


došla ciganka na titin grob i kuka: druže tito, nema više leba, nema više mesa, nema ništa... tek dođe čuvar i kaže: aj šuti! sad ću te kundakom! a ciganka kaže: kažem ja tebi druže tito, nema više ni municije.

DUPIN DARWIN (iz seaquesta)

STEVEN GERRARD (junačina)

KRAVE ZBREGOV (čaša mlijeka zbregov je čaša zdravlja)

KASTRIRANI TETRIJEB

VINKOVAČKI GOLUBOVI

OTORINOLARINGOLOGOV PAS

NIKOLA BLAŽIČKO (golman RK Zagreba)

ROBI WEBMASTA

KORNJAČA SA DVIJE GLAVE

LJENIVAC

OPET LJENIVAC

VRABAC KOJI SE SAPUCO U BUS

MOJ PAS KOJI MOŽE STAJAT NA DVIJE NOGE... PREDNJE

TETRIJEB

IMPOTETNI TETRIJEB

KRMAČA VESNA (iz pjesme Postolara Tripera - Balada o Viliju i Vesni)

KRIĆAVI MRAV

MOJ PAS KOJI JE PRLJAV KO STOKA

MOJ PAS KOJI SE NA LANCU MOŽE OBJESITI AL NEĆE ZATO STO IMA DOBROG GAZDU KOJI GA 'RANI I VOLI I NE KUPA

MURJAK KOJI JE PITO: KO ZAJEBAVA BABU MARU

RAZJARENI NOSOROG

TRKAĆA GLISTA

ČUDNOVATI KLJUNAŠ

KONJ ŽORŽ

PSEUDOHEKTOPERIDIO-
NATALNAMONONUKLEOZNA
BAKTERIJA

SAŠA TKALČEVIĆ (bez uvrede, al sve će slomit tamo)

BRAJKO KO GOLMAN (jope bez uvrede)

BOSUTSKA RIBA

MI KOJI SMO JUČER IGRALI NOGOMET PO ONOJ HLADNOĆI I KIŠI

BURAZOV FREND KOJI JE ROKNIO 15 ŽUJA

JANE AHONEN

HAŠPE (znamo ko i zašto)

BOSUTSKI ŽIVI ŠPORET

IGOR ŠTIMAC (majmun)

ČIVAVA

NETOPIRI

ZEKO!!!

DIVLJA BUBA

VLADO ŠOLA

BENGALSKI TIGAR

MI KOJI SMO TRČALI KO IDIOTI PO NJIVI PREKRIVENOJ SNIJEGOM

RAZJARENI NERAST

ŽIVČANI KARAS

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se