21.06.2007., četvrtak

LJubljana, 20.6. Marilyn Manson

Eto i mi smo bili na koncertu od Marilyn Mansona. Dok smo tako svi nestrpljivo čekali da nas puste u Arenu, zaštitari nas pregledali, gotovo bilo kakvo remenje, killere, chokere i sl.su bacali u smeće! ušli smo oko 8 sati.
Nastup neke ne nejavljene grupe je svirao od 21 h, gotovo pola sata. Onda je došao neki stariji gospodin (vjerujemo da je imao oko 50 god.) i držao je neki govor, ali na Slovenskom. Govor je bio kratak, ali dovoljno da se svi zapitaju. Zatim su slovenci imali tonsku probu i namještali u stage sat vremena uz spušten zastor na kojem su 2 slova MM koja se cijede (to vam je valjda poznato), kada je onda uz gust dim zasvirao i If I Was Your Vampire i kada je Marilyn Manson izašao na pozornicu uz mikrofon u obliku svijetlećeg noža. Sa novog albuma je svirao 5 pjesama među kojima je naravno bila i Heart- Shaped Glasses i Putting Holes In Happiness.
I naravno kako to uvijek biva, M. Manson je naravno se koprcao po podu, klečao, gurao ruku u hlače, strgao 4 mikrofona- 2 je bacio na pod nakon što bi pjesma završila i je.. je sa strane nekako Tim Skolda. Manson je sišao sa pozornice i pozdravio pobliku pružajući ruku kome je stigao, ali su ga onda zaštitari vratili na pozornicu. Kasnije nakon toga je je... zvučnike koji su bili samo 2 metra od publike i nakon toga skoro pao sa njih. Naravno, okrenuo je mikrofon prema nama da i mi, publika, pjevamo.
Pjesmu The Beutiful People je krivo otpjevao -dodao je strofu prije refrena onu koja ide poslije. Pogriješio je još 2 puta, ali nama to nije smetalo! Također je u pjesmi The Dope Show: "The drugs they say are made in California" zamijenio California sa Slovenia. Moram priznati da me je pogodila Great Big White World koju je pjevao nakon rukovanja. Pjevao je još Rock Is Dead, Sweet Dreams, Irresponsible Hate Anthem, The Fight Song, Tainted Love, This Is The New Shit, MObscene itd. A završio je na ogromnoj stolici visokoj više od nekoliko metara i širokoj možda 3, tako da je on izgledao premaleno dok je pjevao The Nobodies.
Moram prizanti da mi se također najviše dojmio Tim Skold koji je u stao u jednom trenutku i samo nas pogledao vrlo flegmatično, ali jako privlačno.
I na žalost nismo mogli iz tehničkih problema ništa fotografirati. Uglavnom, pozdrav svima!

Vaša Marry Wood

<< Arhiva >>

design made by v4MP1r3