Brevis

utorak, 30.01.2007.

...život i smrt...

…frendica mi je bila trudna. Počeli su trudovi. Brzo smo se spremile i krenule prema bolnici. No, već kod ulaza u zgradu rekla je da više ne može hodati, da ju previše boli… počela je stenjati od bolova. Osjetila sam da je to taj trenutak, posjela ju na hladan beton haustora i počela „loviti“ bebu. Sve je bilo puno krvi. U sljedećem sam trenutku držala njenog sina, a meni je iz usta izlazila posteljica. Bilo je mnogo krvi…

…umro mi je deda… cijela obitelj tužna i žalosna… organizirali smo sahranu, pokopali dedu, a nakon toga otišli na karmine… i on je bio tamo… deda je isto sjedio među nama… sjedio je s nama za stolom jedino što nije ništa pričao… činilo se kao da spava… a onda se trznuo i otvorio oči… počeo razgovarati s nama… „zafrkavao sam vas! Hehe!“ rekao je… osjećala sam se loše, mislila sam kako smo mu to mogli napraviti…što će sad misliti o nama…kako smo ga mogli pokopati živog…

Trznula sam se i ja. Sada sam budna.
Bolesno!?!?

- 10:16 - Komentari (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.01.2007.

...I was born to love you...











I was born to love you With
every single beat of my heart
Yes, I was born to take care of you
Every single day...

I was born to love you With
every single beat of my heart
Yes, I was born to take care of you
Every single day of my life

You are the one for me
I am the man for you
You were made for me
Youre my ecstasy
If I was given every opportunity
Id kill for your love

So take a chance with me
Let me romance with you
Im caught in a dream
And my dreams come true
Its so hard to believe
This is happening to me
An amazing feeling
Coming through -

I was born to love you
With every single beat of my heart
Yes, I was born to take care of you
Every single day of my life

I wanna love you
I love every little thing about you
I wanna love you, love you, love you
Born - to love you
Born - to love you
Yes I was born to love you
Born - to love you
Born - to love you
Every single day - of my life

An amazing feeling
Comin through

I was born to love you
With every single beat of my heart
Yes, I was born to take care of you
Every single day of my life

Yes I was born to love you
Every single day of my life

Go, I love you babe
Yes, I was born to love you
I wanna love you, love you, love you
I wanna love you
I get so lonely, lonely, lonely
Yeah, I want to love you
Yeah, give it to me



by: Queen

- 22:44 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 27.01.2007.

...sretan Ti rođendan...


- 21:29 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 20.01.2007.

...sretna sam...

Mislim da se lijenost širi blogom! Kod mnogih od vas pročitala sam da vas pere fjaka, a vjerujte mi niti kod mene nije drukčija situacija.
Dani mi se povlače, stalno se prolijevam po stanu, na poslu me ne drži koncentracija, a pokušaji frendova da me bar na kratko izvuku iz stana nisu uspješni.

Ovih sam se dana sjetila važnih stvari! Imam zdravu obitelj, posao za poželjeti... Pored mene je čovjek koji me voli i ja volim njega. Doživjela sam dječju, bezuvijetnu ljubav. Svakog dana doručkujem i ručam. Večera mi nije navika. Nisam žedna. Vidim prirodu oko sebe, čujem smijeh najdražih. Spavam u toplom krevetu i živim u suhom domu. Putujem. Imam dvije ruke, dvije noge. Sposobna sam sama brinuti o sebi. Imam prijatelje koji me ispunjuju. Veselim se njihovoj sreći, boli me njihova tuga.

Cijenim i zahvalna sam na svemu što mi je život pružio. Sretna sam. Jako sretna!

- 19:31 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 16.01.2007.

...zašto me nije bilo...

Pa...
Ima više razloga.
Prvi je bio najpresudniji za moju stanku na blogu. Svakog su se dana, tamo negdje polovicom studenog, na blogu odvijale misteriozne stvari od nestajanja komentara, nemogućnosti ulogiravanja i komentiranja... da ne nabrajam dalje... Sve su me te stvari totalno izbacile iz takta i storpedirale dalje od bloga.burninmad
Drugi je bio nedostatak vremena. Blagdani, rođendani, ubacio se tu i godišnji, a najviše vremena provela sam sa Najdražom koja je za blagdane bila u Hrvatskoj. Ko nezna, Najdraža je super žena i moja najbolja frendica koju obožavam, a živi u Njemačkoj. Ne još dugo. Ah, ovo je više moja želja...
Jedno sam vrijeme bila bez kompa. Uf, ko bez ruke! Nevjerojatno je koliko mi je falio! Skužila sam kolko sam zapravo ovisna o toj stvarčici i njenim blagodatima. Inače, stara je kanta dušu ispustila, pa vam se mogu pohvaliti da je tekst koji upravo čitate istipkan na novom lap-topu cool
Nije me bilo ni zbog činjenice da sam večinu vremena bila nacvrcana! Hehe
Pa ne čuje čovjek u mjesec dana toliko dobrih vijesti! Od kada me nije bilo začete su dvije bebe (najboljih frendica; beba od Najdraže ima 11 tjedana i 6 dana), sklepana je jedna svadba, a sve se je lijepo poklopilo s radostima Božića i blagdanskim ugođajem.
Eto, zato me nije bilo...

Jedna od moji novogodišnjih odluka bila je da ću češće biti ovdje. nut Ah, njih i onako ne shvaćam ozbiljno zijev Ali, pokušat ću, pa ak ne ide-ne ide. One su i onako tu da se nikada ne realiziraju, ali Bože moj, valja probat.

- 18:02 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 12.01.2007.

...priznat ću i ja...

Dragi moji!

S obzirom da sam ove godine prvi puta ovdje, prvo ću vam zaželjeti svako dobro u novoj godini!
party

Nije me bilo čitavu vječnost, čini mi se! Ubiti, svratila sam ponekad do nekoga od vas, tu i tamo ostavila pokoji komentar i to je bilo to od mene u proteklih dva mjeseca. No, o tome ću u sljedećem postu.

Draga blogerica dala mi je zadačić, da napišem pet stvari koje niste znali o meni, pa ga objeručke odlučih prihvatiti, jer mi se moram priznat, ova igrica na prvu dopala!
Može li to biti prvo od mojih pet priznanja? rolleyes

Mislim da u životu nisam doživjela veću neugodnost nego, tamo negdje u četvrtom osnovne, kad sam se usred sata izrigala po najdražem poglavlju knjige iz prirode i društva. Da, to je stvarno bilo neugodno iskustvo za devetogodišnjakinju koja je netom prije sata pohlepno požderala vrečicu smokića nemajući namjeru s bilo kime podjeliti obrok. Mislim da je bilo par potencijalnih kandidatkinja za likvidiranje friških smokija koje su nakon mog životnog blamiranja likovale više nego ikad itko.

Nikad me, ali baš nikad nećete moći pronaći u nekom od narodnjačkih klubova. Istinski prezirem to cajkanje, to nešto što mnogi nazivaju muzikom.

Istinski se nadam da ćemo dragi i ja još ove godine postati roditelji! Bože daj! cerek

Dok sam bila mlađa niti jedan sportski prijenos na teveju nije prošao bez mene! Rukomet, košarka, nogomet, tenis, atletika... sve baš sve sam gutala. Niti odlazak na utakmucu za mene nije bila nepoznat stvar.

Mrzim poriluk!!!

Eto, štafetu predajem Uštekanoj mami, Candy, Sexy Ženi, Sumohrvatu, Nutelli i Yogici, jer mi fale, pa ih možda potaknem da napišu par slova!

- 20:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #