ponedjeljak, 26.11.2007. u 12:02

Da razbijemo postizbornu depru

Ne za mene, nego za Baku, naravno. Ona sve to previše osobno shvaća i opet sinoć nije mogla zaspati do nekog doba.
Nas, iskreno, boli dupe i uveta za izbore - nitko od političara ne brine za nas kao šta za nas brine naša Baka, pa je stoga molimo da se na sljedećim izborima kandidira i osigura i nama bezbrižnu budućnost kako to rade svi političari.

Mi u međuvremenu kratimo vrijeme gluparijama.

Pogledajte Kjavu ovdje kako spava, Baka je poludila, nekoiko puta ju je micala a ona se opet vrćala i smetala pa je Baka na kraju odustala i gledala tv preko nje belj
Maca na televizoru

Pogledajte samo kako su Kjava i Flafi alias Tetty Fetty narasli i udebljali se. najnovija fora im je uvući se Baki u krevet dok su Baka i Deda na poslu, sve pobrčkati i onda se zavaliti i leći. Ovdje ih je Baka ufatila in flagranti:
Kjava i Flafi u krevetu
A ovdje vidite zašto Kjavu zovu još i Munga, izgleda kao da je progutala nešto veće od sebe i sada ga preživa:
Mungos Munga

Baka je za vikend kuhala sarmu za svoj drugi blog Gužvara a Flafi je tu i tamo bio degustator jer voli jesti sve što jede i baka, od kesten pirea do Bronhi bombona pa se Baka pita nisu li joj to poslali marsovci jednog svog špijuna jer je Flafi sve samo ne obična mačka:
Sarmageddon

A za još jedan hit naše čudnovate obitelji zaslužan je Maro, moj bivši ljubavnik na tri noge, koji više uopće vodu ne pije iz posudica nego samo ravno iz pipe. Pogledajte ako ne vjerujete. Baka je bez komentara.
Maca pije vodu iz pipe

mah mahČak 12 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

nedjelja, 04.11.2007. u 13:21

Mali apdejt

Dugo ništa ne pišem, što ne znači da nema novosti, nego smo se nekako ulijenili: baka kaže da samo jedemo, spavamo i kakamo.
Doduše, ona to kaže malo zločestije, ali nema veze.
Ne kuži ona da vani više nije tako zanimljivo kao što je ugodno ležati doma na radijatoru ili negdje na toplome i ne raditi ništa. Čak se seka i ja više ne pentramo po roletama, ali sada je Kjavica to naučila kod nas pa se baka ljuti jer su se roletice već sasvim ofucala. Pogledajte, baka je uspjela uhvatiti Kjavu na licu mjesta!

Kjava in action

Flafica malo manje spava nego mi jer je mlađi i oma više energije, ali vidite tu, baka ga je jedva uspjela ufotkati ovako pospanog:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jer vrlo brzo nakon buđenja počinje igra s bakom:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Baka se obožava igrati s njime ali baš je jutros ustanovila da Flafiju mora odrezati panđice jer je puna ožiljaka od ovakovg igranja.

Pisat ću vam malo više ovih dana, nekako sam danas lijena, ipak je nedjelja, upravo smo ručali, pa ono, idem pavati!Čak 8 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se