ponedjeljak, 16.07.2007. u 09:59

Ljeto i kod nas u brlogu

Baš nam je svima vruće u posljednje vrijeme. Nikako da se vrijeme ustali. Recimo, neki dan je ujutro bilo hladnjikavo i sjela sam na prozor pa i zaspala tamo. Nakon nekog vremena, jako se sve ugrijalo i bilo mi je malo mutno u glavi. Baka je poludila jer sam opet pala kroz prozor. Nije mi ništa bilo nego sam se uplašila jer sam pala u snu valjda. Baka se jako razljutila jer ju je opet susjeda zvala na posao i rekla: "Susedica, pala vam je opet maca kroz prozor!"

Sad nam više nikako ne želi ostaviti otvoren prozor, nego čak kada odlazi na posao sve zatvori i još navuče roletice i to onako između dva okna (imamo stare prozore s dva reda stakala) pa se čak ne možemo po njima ni penjati.

Moji nećaci su super, danas konačno, ali dosta su se napatili prethodnih dana, ščepao ih neki proljevi i osušili su se doslovno u dva dana pa su morali na infuziju i baka se jako brinula. Svi smo se jako brinuli, čak i Panda koja inače nema neke majčinske osjećaje. Valjda se sažalila jer je vidjela da im je stvarno loše i da se Seka i ja jako brinemo.

Evo je ovdje s Kjavicom, cijeli dan ju je pazila i mazila a sama je dobila upalu oka i nije joj bilo lako. U pozadini vidite našu mamu Patuljku.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ovdje vidite Mislava i Mimija kako se igraju. Najnovija fora im je pretrčavanje preko bake dok leži. Uf, što se baka zna naljutiti!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
A ovdje je Mimi na sijenu za zece, obožava sijeno i cijeli dan je samo grebuckao po vrećici i čeprkao.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Baka kaže da će se vrijeme još više uvrućiti pa me unaprijed strah, ne paše mi ta vrućina nikako.



Čak 11 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

ponedjeljak, 02.07.2007. u 22:43

Sve što je gadno, brzo prođe!

Bila sam tužna jer mi je ona najmanja curica koju je baka zvala Boška otputovala. Već mi je malo dosadilo da me sva djeca ostave, ali baka me tješila i rekla da je tako valjda moralo biti.
Prvi dan sam plakala i odlazila tamo gdje sam bila s bebama, ali baka je sve maknula da ne idem tamo i mazila me cijeli dan i hranila, valjda zato da mi bude lakše. Bilo mi je samo teže u želucu, hehehe.
Onda se baka dobro dosjetila i dovela mi moje nećake Kjavu, Mislava i Miroslava da me tješe. Tješili su me i još me tješe tako da se prikače na moje sisice i kao pijavice male dudaju moje mlijeko. Sviđa mi se to moram vam priznati jer se opet osjećam korisno. Oni su već veliki i Borosani nije baš lako nahraniti ih. Ma nije ni baki lako. Dobro, nju baš ne dudaju nego im donosi meseka ali svejedno, nije joj lako kad se počnu derati u 6 ujutro i skakati po njoj. Djeda se samo pokrije preko glave i pravi se da ih ne čuje, a baka prvo opsuje nešto djedi i onda ih ide hraniti. Svima je lakše sada kad ih i ja hranim. Seka i ja se lijepo rasporedimo pa su malci stalno siti. Veliki su već jako. Neki dan su bili mjesec i tjedan dana stari a baka veli da izgledaju kao da imaju preko dva mjeseca. Poslikat ćemo ih kad se baka vrati iz Osijeka jer nosi fotoaparat tamo da malo fotka Macu i Bundaša i svoje golokože pa da nam pokaže kako svi oni izgledaju. Nas ću u međuvremenu čuvati prabaka, djedina mama, a to jako volimo jer je vrtimo oko malog prsta i sve bude po našem, jeeeeeeeeeeee!



Čak 4 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off