Podstražišće/Korčula

četvrtak, 31.05.2007.

OSOBNE ISPOVIJESTI CRUZA CASTILLA - junaka terenskih operacija

Morao sam zapalit kad sam vidio njih dvoje!

Cruz Castillo, odani pulicijot PSS-a (Primosten secret service), odlučio je pokloniti svoje dragocjeno vrijeme za kratak razgovor u kojem ističe moral, odanost i privrženost svom zahtjevnom poslu. No, unatoč tome ukopalo ga je pitanje da li je on ljubavnik od Ćite i da li je ono bio on na stadionu fudbalerskog kluba Lokomotiva. Castillo, kao pravi majmun odgovorio je da nije to bio on iako mu je pronađena osobna iskaznica na centru samog stadiona. No, koga briga. Castillo je, nahvalivši samog sebe rekao kako mu se bliži magisterij na Oxfordu za koji se nada da neće otkriti kako je plagiran. Rekao je kako u slobodno vrijeme voli piti rakiju i družiti se s osobama koje dobro poznaju ingliški jezik jer ga to puno uspaljuje. Kao pulicijot vidio je mnogo ružnih stvari, no nijedna mu nije bila gora od one gdje baba koja nije položila Granića izmjenjuje ljubavne sokove s malim Casanovom. Istaknuo je kako mu je to oduzelo apetit punih mjesec dana pa je non - stop ispadao iz hlača. No, sve je to za mlade, kazao je Castillo s kesicom za povraćanje pri licu. Ističe da mu je najdraže kao malcu bilo skitat, snimat se i pomalo krast po stanovima. No, danas kao momak od zakona kaže kako mu je najdraže poći na zahod i cijelo popodne molavat vodu.

- 17:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 22.05.2007.

LAMBADA U MENZI ZA RUČKOM

Ajde, ajde hop-cup!!!

"Šola musliko ke ju đija soli pituraj itd"... stihovi su poznate pjesme naših plesača!
Što sve nećemo vidit u ove lude dane to su čuda. Naime, u nedjelju 20. 05. u doba ručka zadarske studente u menzi su "zabavljali" plesači kojima izgleda nije bilo premca. Ove sve dane gledamo neke novitade po menzi, no, ovo je bilo najjače do sada. Umjesto bolje spize dobili smo 4-5 pitari za cviće, oglasnu tablu za loši meni i kao šećer na kraju dosadne i glupave plesače koji nisu mogli naći bolje mjesto i vrijeme za vježbu nego li menzu i jednu uru popodne na temperaturi od 30°C. No, nismo željeli biti negostoljubivi pa smo ih mirno popratili i snimili uz pomoć lokalnog fotoamatera koji se uvijek nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu. No, najviše nas je ražalostila usamljena baba koja nije imala partnera. Ona je jadna cijelo vrijeme čekala da dođe neki lokalni djedica i zamoli je za ples, no, to se nije dogodilo. I dok su joj ostala dva para tako nabijala komplekse ona nije mogla ništa nego se pržiti na suncu poput friganog kompira u Perkovićevoj tavi. Jadna baba, jadni mi!

- 12:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 15.05.2007.

LUDO POPODNE U SUSJEDSTVU SLUŽBENOG IMAMA

Nećeš više nikad lajat u popodnevnim satima!

U nedjelju, 13. 05. popodne dogodio se je oružani obračun ludih zvijeri u bliskom susjedstvu službenog Imama. Iz zasada još neutvrđenih razloga mirno nedjeljno popodne ozbiljno je narušila pijana mačka koja je posegla za oružjem namjeravavši pobiti jednog psa u susjestvu koji se učio lajati. Kako nam izvori za sada govore mačka je pijančila cijelo jutro i dio popodneva, dok joj lajanje psa nije dopizdilo. Ona je i otprije bila poznata po tom poroku što nam mogu potvrditi fotografije službenog Imama. Ne mogavši više izdržati odlučila se na neetički i nezakonski potez uvođenja javnog reda i mira. No, nakon nekoliko dobro ispaljenih rafala psa više nije bilo prilike ni čuti, a kamoli vidjeti. Gdje je sad, nitko ne zna, ali se zna da će odsada luda mačka moći u tišini nastaviti sa svojim porokom. Puška joj je ipak oduzeta od Cruza Castilla koji je u to doba bio na kavi kod službenog Imama i koji je bez straha skočio na pomahnitalu zvijer te je savladao bez težih posljedica, osim što ga je u naletu malo ogrebla za jaja, no Castillo će i dalje moći biti spolno aktivan!
Sliku je slučajno zabilježio lokalni voajer!

- 13:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #