Podstražišće/Korčula

srijeda, 28.02.2007.

PRIOPĆENJE PRISIDNIKA I SLUŽBENOG IMAMA

Ulovili smo ga! Ima oćale marke Police i Casanovinu jaknu!

U svoje ime i u ime službenog Imama priopćujem kako ćemo sljedećih par dana biti odsutni zbog odlaska na proučavanje zalutalog klokana u Duću. To ne znači da zanemarujemo dužnosti već je ovo u sklopu našeg godišnjeg odmora. Tamo ćemo se naravno susresti sa našim blogerom Mladim Komunistom koji još uvijek lovi ribe i koji će nam pomoći uloviti klokana kojeg ćemo zatim otpremiti u Postražišće! Od ovog trenutka sve je u rukama Prisidnice historije! Hvala!

- 10:59 - Komentari (8) - Isprintaj - #

UKRADEN SPECIJALNI KAPUT NAŠEG CASANOVE

STOLEN

Zloći izgleda nikako nema kraja, a Primoštenska tajna služba se zapravo ubija danonoćno od posla. Naime, naš "ženomiljenik" kako bi se malo razonodio otišao je na koncert Joška Čaglja poznatijeg pod pseudonimom Jole. Kao i obično došao je u pratnji mladih zgodnih cura koje su se lijepile za njega kao maslac za kruh ili bolje rečeno kao inkarat za zid. Bilo kako bilo naš junak pojavio se u crnom kožnom kaputu poput Herr Flicka iz Gestapa ili onog iz stare reklame za Stella Artois oduševljen lakim notama ljubavnih pjesama. I onako sav uzbuđen što od žena, što od pića, što od glazbe, odbacio je svoj crni kaput sa sebe i upustio se u strastveni ples pod notama Jolinih pjesama i u vrlogu "otrovnih" ljepotica. I tako šarmirajući sve oko sebe razno-raznim pokretima tijela u jednom trenutku pogledao je prema kaputu i ostao je začuđen poput Karla XII. na Prutu. Nažalost kožnjaka više nije bilo. Ponos mu je bio povrijeđen, kosa mu se naježila, a novac kojeg je spiskao na kaput kao da je bezveze ispario. Primoštenske jedinice su odmah krenule u akciju, ali lopov je očito bio profesionalac. U pronalazak kaputa su se uključili svi pa čak i vojska iz Zemunika, kao i baba s peškarije koje je pripremila ribu od 50 kg u slučaju da uoči lopova da ga odmah onesposobi. Za pomoć u pronalasku kaputa zovite na broj 555-555 cijena jednog poziva je 999,00 bez PDV-a i ako je ikako moguće da donirate pršut što je primoštenskoj jedinici u pršloj akciji jako pomoglo, a Casanova će vas svih nagraditi!

- 10:17 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 16.02.2007.

BRKATE ŽENE, (NE)PRIRODNO ILI SEXY?!

Omastila sam brk!

Za pisanje ove teme razlog mi je dala jedna baba koja nije mogla naći put do banke, a nije znala ni koju banku traži. I eto opet možemo reći da institucije ne funkcioniraju jer sad kada su napokon došle penzije, stari penzići, koliko već doba nisu dobili povrat penzija, su zaboravili i di su banke i u kojoj banci imaju račun. A, možda je tražila banku sperme, tko će to znat? No, bilo kako bilo, srela vam mene putem baba i pita me gdje je banka? Kada sam podigao glavu u potpunosti sam se začudio. Naime, imala je, mjesto lijepe kapice na glavi, prave brkove kakve još do sada nisam vidio na babama. Nije mi se gadilo, međutim bio bih volio imati jednu nepropusnu kesu iz autobusa ili katamarana. No, ipak kako i dolikuje akademskoj razini pokušao sam pomoći babi da odgonetne koju banku traži, no, uzalud. Nakon toga javljale su mi se razne misli po glavi i čak sam mislio da to zapravo nije baba već zamaskirani pljačkaš banke koji se preobukao u našu babu i pokušao napraviti kriminalni čin. No, ipak nije, pa sam si postavio pitanje postoje li i mlađe cure s brkovima i da li će to sada možda ubrzo biti IN i tko to voli. Tako sam tijekom službenog razgovora sa službenim Imamom doznao da to i nije toliko BAD, štoviše rekao mi je kako je dobro kad malo grebe što mi je bilo posebno sumnjivo, ali eto što je tu je. Valjda i Vi imate koje mišljenje o tome!

- 10:03 - Komentari (6) - Isprintaj - #

petak, 09.02.2007.

PRONAĐEN BLOGER ČIJI JE BLOG ISPARIO!

Posjeti me na transbalkanija (ili klikni na Para se vratila)

Institucije su ipak profunkcionirale. Zahvaljujući obavještajnim snagama primoštenske ispostave matice Hrvatske naš bloger je pronađen i vraćen na sigurno. Njegovi otmičari pali su na nadimljeni pršut no, nisu znali da je nadimljen "golubicama" iz razno raznih guzica pa su pri samom mirisanju pršuta pali u nesvjest. Brzom i okrutnom akcijom Ispostave otmičari su sve priznali i rekli lokaciju na kojoj se nalazi naš bloger, a to je luka Ploče. Naime, već je bio spreman, unatoč pršutu koji je bio postavljen kao uvjet za dobivanje na vremenu, da bude prodan kao rob na plantažu agava u Brazilu gdje ga nikad ne bi prepoznali budući da mu je opet izmijenjen izgled. Ispostava je odmah posumjala da je u igri i plastični kirurg koji je primao mito pa je i njega brzo našla i uhitila. Sve u svemu na kraju se dobro završilo i naš je bloger spreman za nove pobjede i odmah je otvorio novi blog, pa ujedno ovim želimo čestitati!!

- 10:50 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.02.2007.

MENZA POD UDAROM "GRICKA"!

Di su mi ključi?!

Prije nekoliko dana dogodila se u menzi DHM-a neočekivana situacija i to neposredno poslije večere pri vraćanju tacne i pijata. Naime, naš kolega kojeg poznajemo pod pseudonimom Paško neočekivano je zamijećen gdje prpa po smeću. Isprva je svima bilo nejasno jer otprije navedeni nije bio poznat niti kao gricko niti kao sakupljač plastičnih boca. Pravi fajrunt se dogodio kada ga je ugledao naš arheolog i vatrogasac koji je odmah izazvao začuđujuće ovacije prisutnih u menzi. Paško se pravdao kako mu je u smeće ispao ključ od bicikle, no, budući da ga i nakon gotovo pola sata traženja nije uspio naći sve je to pomalo postalo čudno. Kada je navedeni vidio da ga ne ide baš s prpanjem po smeću, uzeo je cijelo smeće ne obazirući se na menzine službenike te je nastavio prpati vani sve dok nije postigao željeni cilj. Službeni Imam je sve to gledao s nevjericom i podsmijehom što je bilo i za očekivati. Službenik menze pod imenom Perković sigurno se kasnije pitao gdje je nestalo smeće koje naravno Paško nije vratio već je ostavio na stolu vani što je za Perkovića bila prava pljuska. Iz još neutvrđenih izvora doznaje s kako je rekao kad nađe krivca da će mu vratit tako što će mu dati manji bokun "teletine" koja je "stalno" prisutna u ovom svjetski poznatom restoranu. No, što se može, glavno da se tako što više ne ponovi do sljedećega puta!

- 10:48 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 02.02.2007.

TOLIKO TRAŽENI PRŠUT!

HITNO!

Pozivamo sve koji mogu naći ovakav pršut da ga brzo donesu jer zlikovci se niti malo ne šale. Vidite što su napravili od našeg blogera, a najavljuju i oštrije mjere što je neprihvatljivo. Stoga tražimo brzu intervenciju jer TIME IS MONEY!

- 12:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Nešto o "uglednoj teti" Sloveniji

Neće da mene, Romkinju, puste u  uglednu državu pa čekam pred vratima

Dragi blogeri znam da mi nije običaj pisati o političkim pizdarijama ali ovo se jednostavno mora prokomentirati. Ne znam koliko pratite vijesti ili dnevnik, ali posljednje izjave Slovenaca vezane uz pitanje granice na kopnu i na moru su me se dopale. Naime, ispalo je kako je teta Slovenija izrazito ugledna kako u EU tako i u svijetu. Pa budući da je tako ugledna potrebno je i istaknuti neke bitne podatke o njoj. Njen ugled uvelike povećava njezina "ogromna" površina od 20 000 km2 (što nije ni veličina prostranog australskog polja) pa možemo reći da je toliko ugledna koliko je i na karti mjerila 1:500 000 000 pregledna. Također, ugledu još više doprinosi "ogromni" teritorij Jadranskog mora od svega 1km2 što je ujedno uvrštava u vodeće svjetske pomorske sile. Sama povijest tog naroda je izuzetno stara pa tako možemo govoriti o "predhistorijskom" vremenu njihova pojavljivanja tamo negdje u 19. st., što je izrazito staro ako to dovedemo u dodir s pojavom prvih crno-bijelih televizija i prvih sotobragi. Također, treba istaknuti jedan svjetki rekord kojeg Teta ima i zbog toga se diči; naime, oni se sigurno ne mogu buniti zbog prevelike potrošnje goriva budući da se ta ogromna i ugledna zemlja može prijeći na pola rezerve što je izuzetno dobro za okoliš. Također u sklopu programa "ugasimo svjetla da se Zemlja odmori" oni su je uspili odmoriti ugasivši sva svjetla na jednoj sklopci što je Zemlju olakšalo za ogromnih 10 kwh. I eto što drugo više reći o teti Slo nego joj čestitati na ugledu

- 10:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #